תראה
קודם כל אני מברכת אותך על הפתיחות, על זה שהיא חשובה לך מספיק כדי שלא תניח לנושא, תדבר איתה, תנסה, תקנה לה עזרים ותכתוב בפורום. תמשיך ככה. אמנם אף פעם לא היתה לי בעיה לגמור אבל גם אני עד לא מזמן בגילי הוודאי יותר מופלג משלה (27) לא הסכמתי להתקרב למקום לבד. זה היה או בן זוג או שאין וחייתי עם זה יופי. תכלס, אם יש לי בן זוג והוא מספק אותי אז זה מספיק. (זה השתנה אחרי שגרנו ביחד והתרגלתי לתדירות מסויימת אבל לא מדברים עלי) הבעיה היא לא שהיא תענג את עצמה אלא שהיא בכלל תהיה מוכנה לחוות את ההתפרקות הזאת. אז אתה יכל לקחת אותה לסקסולוג או לטיפול מיני. הסיכוי שהיא תסכים לזה הוא נורא נמוך. ואתה יכל להערים עליה (מיד הסבר) ואתה יכל להמשיך להגיד לה כמה זה חשוב לך ולקוות שבסוף רק בשביל לרצות אותך היא תשתחרר (אגב, ניסית אתה לשלב את הויברטור כחלק מהמשחק המקדים? אולי כי זה אתה היא תהיה מוכנה) בקשר ללהערים עליה - אם אתה מסוגל לשלוט במתי שאתה גומר, אתה יכל לשכב איתה בתנוחת כפיות, היד העליונה שלך נוגעת בה, ולהיכנס לתוכה מאחורה (לנרתיק כמובן) אל תזוז. תיגע בה ותבקש ממנה שהיא תזוז מול היד והאצבעות שלך כי אתה לא יכל להתרכז גם בלגעת בה וגם בתנועות של האגן ונורא מגרה אותך לגעת בה וזה בעצם בשבילך. קיצר, מה שלא יהיה - בהצלחה. ונסה לשלוח אותה לפורום "סקס" או משהו בסגנון ואולי שם יעזרו לה באיך להשתחרר.