אולי משהיא ידעת...

uoryak

New member
אולי משהיא ידעת...

חברה שלי לא גומרת ומעולם לא גמרה היא מגיע למצב שהיא כולה רוטטת ובסוף היא עוצרת אותי ואומרת שהיא לא יכולה יותר האם זה מצב נורמלי שנזה מרגיש כאילו עוד שניה זה שם ו אז היא מפסיקה מה עושים

יש הרבה כאלו וחבל

שמפחדות להגיע לשחרור. עד שהיא לא תרגע ותיתן לעצמה זה לא יקרה. אגב...כשהיא אומרת שהיא לא יכולה יותר - מה זאת אומרת? לא יכולה להכיל את ההרגשות? לא נושמת? דבר נוסף - אצל חלק גדול מהנשים שיצא לי לדבר איתן, בניגוד לגברים, אם יש גירוי לאורך זמן ארוך (לא גמרה חודש) לוקח יותר זמן.

uoryak

New member
היא אומרת שהיא פשוט לא יכולה להסביר

ניסיתי להגיד לה שתתן ותנסה לשחרר אבל היא פשוט מכווצת את כל הגוף וברגע שזה כמעט מגיע היא משתמשת בכל הכוח בשביל להפסיק מיד היא פשוט לא מסוגלת לתת עוד שניה היא גם עקשנית ממש אמרתי לה שתנסה להגיע לזה לבד אבל היא לא מוכנה כאילו מתביישת מעצמה

זה הכל עניין של תפיסת מחשבה

ברור שהיא לא תנסה את זה לבד. אם התפיסה שלה היא שהיא לא יכולה להגיע לזה = מחסור בשחרור מיני אתה באמת חושב שהיא תנסה לבד???? היא צריכה להגיע עם עצמה להחלטה שלא משנה מה,היא לא מפסיקה. אגב, אני לא יודעת מה אתם מנסים, אבל באמת שהיא טוב זה מין אורלי או גירוי בדגדגן. הנאה מוחלטת בחדירה יש להמון אבל מעטות מעטות מעטות אלו שגורמות מזה.

uoryak

New member
קניתי לה גם ויברטור קטן אבל היא

לא מוכנה לגעת בו לבד כאילו זה מקום מסוכן שם רק שאני נוגע זה בסדר

תראה

קודם כל אני מברכת אותך על הפתיחות, על זה שהיא חשובה לך מספיק כדי שלא תניח לנושא, תדבר איתה, תנסה, תקנה לה עזרים ותכתוב בפורום. תמשיך ככה. אמנם אף פעם לא היתה לי בעיה לגמור אבל גם אני עד לא מזמן בגילי הוודאי יותר מופלג משלה (27) לא הסכמתי להתקרב למקום לבד. זה היה או בן זוג או שאין וחייתי עם זה יופי. תכלס, אם יש לי בן זוג והוא מספק אותי אז זה מספיק. (זה השתנה אחרי שגרנו ביחד והתרגלתי לתדירות מסויימת אבל לא מדברים עלי) הבעיה היא לא שהיא תענג את עצמה אלא שהיא בכלל תהיה מוכנה לחוות את ההתפרקות הזאת. אז אתה יכל לקחת אותה לסקסולוג או לטיפול מיני. הסיכוי שהיא תסכים לזה הוא נורא נמוך. ואתה יכל להערים עליה (מיד הסבר) ואתה יכל להמשיך להגיד לה כמה זה חשוב לך ולקוות שבסוף רק בשביל לרצות אותך היא תשתחרר (אגב, ניסית אתה לשלב את הויברטור כחלק מהמשחק המקדים? אולי כי זה אתה היא תהיה מוכנה) בקשר ללהערים עליה - אם אתה מסוגל לשלוט במתי שאתה גומר, אתה יכל לשכב איתה בתנוחת כפיות, היד העליונה שלך נוגעת בה, ולהיכנס לתוכה מאחורה (לנרתיק כמובן) אל תזוז. תיגע בה ותבקש ממנה שהיא תזוז מול היד והאצבעות שלך כי אתה לא יכל להתרכז גם בלגעת בה וגם בתנועות של האגן ונורא מגרה אותך לגעת בה וזה בעצם בשבילך. קיצר, מה שלא יהיה - בהצלחה. ונסה לשלוח אותה לפורום "סקס" או משהו בסגנון ואולי שם יעזרו לה באיך להשתחרר.

צודק

באמת, אצל נשים חוויה של אורגזמה כרוכה בהרפייה, שחרור, ויתור על שליטה מפני שאזורים במוח "נכבים" למשך מספר שניות באמיגדלה ולא ניתן לקבל החלטות (לא שבזמן סקס רוצים לקבל החלטות...) אבל התחושה היא של חוסר שליטה ואכן, יש נשים שקשה להן להיות במקום הזה

חסרים פרטים

בני כמה אתם? כמה זמן אתם בקשר? האם היו לכם קשרים קודמים, ואיך היתה המיניות בהם? האם לבד היא מרגישה בנוח לאונן? במידה ואתם חיילים, אתם יכולים לקבל הפנייה למרפאה סקסולוגית ב"רעות", יד אליהו בתל אביב, וזה בדיוק מסוג הדברים שניתן לעבוד עליהם בטיפול זוגי. מקבלים תרגילים שמסייעים למקד את המנעד המיני להנאה המתאימה לכם. כמו כן, סרטים או ספרים כמו המדריך לאוהבים, סקס עכשיו או דברים שרציתי לגעת יכולים לסייע גם, הן בפתיחות והן בהעשרת הידע.

uoryak

New member
עוד פרטים

לבד היא לא מוכנה לנסות אמרתי לה שתנסה לבד ותכיר את עצמה לעומק ושוב היא לא רוצה אנחנו כבר כמה שנים ביחד וגם בקשרים קודמים היא לא הגיע לזה

חסר

לא ענית על עניין הגיל ואורך הקשר העובדה שהיא ביישנית או שיש לה עכבות בנוגע למיניות, זה נושא שהיא צריכה ללא ספק לעבוד עליו. היכולת שלה להיות במגע עם הגוף שלה, לאהוב אותו, להיות מחוברת אליו היא משמעותית אולם שום לחץ מצידך לא יעזור, להפך, זה יחסום אותה. אני מציעה הרבה אהבה, תמיכה ובעיקר רגישות עם הזמן בגמישות תוכלו למצוא דרכים שיעזרו לכם להנות ולהרחיב את מנעד אבל בלי לחץ.... הרבה פעמים הרצון של גברים לראות את בנות הזוג שלהן גומרות הוא כסוג של הוכחה לגבריות שלהם עצמם, הנה, הצלחתי להביא אותה לידי אורגזמה. דווקא הלחץ הזה לא עושה להן טוב.... עדיף בלי. פשוט לאהוב, לקבל ולחבק בלי להוסיף קושי.

למעלה