אולי משהו מכיר?

guy1100f

New member
אולי משהו מכיר?

חבר שלח לי תמונה של האופנוע הזה-זה לא הרלי זה אני יודע.

C O L T

New member
אופנוע קיט כלשהו

בסגנון הטרייבל-אירון שקיים גם אצלנו בארץ, תראה באמנות אחזקת האופנוע. יש מיליון חברות שעוסקות בייצור כל מיני מפלצות כאלה. השלדה וכל המסביב מיוחד, והמנוע דווקא נראה כמו הרלי.

guy1100f

New member
תודה COLT

אבל חבר שלי עכשיו במסנג'ר והוא אומר שזה NORTON חדש

C O L T

New member
אה, NORTON, כן, שמענו

אני מחזיק אצבעות, זה לא הפעם הראשונה שנורטון "מוציאים" דגם חדש. ועם נתונים מדהימים. הימורים: מי יצליח קודם: NORTON תחזור לייצר אופנועים (לא 2-3) או LAVERDA תפתח סוכנות בישראל? או המשיח?

TShavit

New member
59 קג"מ? מטווין של 2,050 סמ"ק?

בוא נאמר ש-I have my doubts (בהתחשב בכך שזה יותר מהמומנט של אימפרזה טורבו ומיצובישי אוו, פי 5 מהמומנט של ההרלי 88 הנוכחי, ושווה בערך למומנט של מנוע טורבו-דיזל V8 של ב.מ.וו בנפח 4.0 ל'... או, אם נקצר את כל הנ"ל ע"פ משנתו של מקסמקס: פחחחחחח.....) טל

C O L T

New member
אולי זו טעות דפוס

התכוונו לא ל-59, אלה 95 קג"מ? סתאם, אולי איפשהו התבלבלו הנתונים בדרך לכתבה - אולי זה ניוטון\מטר? או משהו בכלל ביחידות אחרות מתאימות, לא אעמיד פנים שאני זוכר את כולן, אולי לא בשיטה המטרית בכלל. ואולי לא, אולי אני סתם
שלא יודע על מה הוא מדבר (טוב, אל תמהרו להסכים איתי בזה, בבקשה)

guy1100f

New member
יש לו אחלה פוזה

דומה לסופטייל אני הולך לקרוא עכשיו את הכתבה מהקישור

TShavit

New member
הנתון המוצהר הוא 130 ליברה-רגל.

זה יוצא כמעט בדיוק 59 קג"מ. קרוב. טוב, נו, 18 קג"מ.
בגימטריה זה יוצא אותו הדבר. מה, לא? טל במצב רוח פילוסופי

אזרח פ.

New member
../images/Emo5.gif סליחה...

אבל מי ב-ד-י-ו-ק הטמיע פה את ה "פחחחחח..." ... אה ???
וחוץ מזה טעית : 6 "ח" במקום 5. 5 "." במקום 3. ה "פחחחחח..." התיקני מורכב מ "פ" אחד, 5 "ח" ו 3 ".". יאללה אתכם.

C O L T

New member
../images/Emo56.gif אחד לאקדמיה ../images/Emo132.gif ללשון...

והנה זה צורף לשפה העברית באופן רשמי. מי שטועה מעכשיו - מתעסק עם המדינה.

guy1100f

New member
חתיכת מפלץ

אני רוצה כזה ועכשיו כרובי סחטיין על פירסום הדגם חבר שלי שלח לי את התמונה מאוסטרליה שם הוא גר והוא מתכוון לבנות קרוזר בעל נתונים דומים לנורטון הזה על בסיס ההרלי דיוס (טווין קאם) אני מקווה שילך לו כי זה נראה משימה קשה

למעלה