אולי משהו מכיר?

junkhead

New member
אולי משהו מכיר?

שלום לכל אוהבי הגראנג´...אני חדשה בפורום,שומעת גראנג´ כבר שנים וזה אחד הסגנונות האהובים עליי ביותר במוסיקה. אפשר לומר לזכותי שאנשים רבים שלא אהבו גראנג´, היום חולים על המוסיקה הזאת אחרי כמה השמעות והשפעות מצדי. אחד החלומות שלי היה להגיע לסיאטל באחד מן הימים וללכת לאיזה הופעה טובה ככה (כמו שרואים בסינגלס). אבל כמובן שהגראנג´ כבר לא מה שהיה פעם...איפה כל הלהקות המדהימות שהיו פעם- סאונדגרדן, אליס אין צ´יינס (כל יום עצוב לי על ליין סטיילי...) פרל ג´אם (משהו יודע אם הם מופיעים עדיין??), היום נשארו רק החלוצים - ג´רי קנטרל, כריס קורנל (המדהים) שיש לו אחלה אלבום חדש. מישהו יודע אם לאדי וודר יש אלבום סולו?..לא מעודכנת בקטע הזה. אה ועוד דבר- יש לי חולשה לכריס קורנל...אז תגידו- אולי מישהו מכיר מישהו שדומה לו?

Cheezus

New member
ברוכה הבאה, דבר ראשון ../images/Emo24.gif

בקשר לשאלה שלך- עד כמה שידוע לי לאדי וודר אין אלבום סולו- אבל יש לו כל מיני פרוייקטים שהוא עשה מחוץ לפרל ג´ם. אבל על אלבום של ממש לא ידוע לי. אני כן יודעת שלסטון גוסארד יש אלבום סולו.. ולכריס קורנל יש פרצוף די נפוץ.. נראה לי שתמצאי מישהו בקלות

די לבורות

טוב בקשר pearljam הם מוצאים אלבום חדש ב12 לנובמבר והם עדיין מופעים יש להם כבר 6 אלבומים וזה היה מספר 7 בקשר לכריס קורנל הוא מופיע בלהקה שנקראת audioslaves שזה יוצאי rage הוא מחליף את זאק הסולן הקודם והאלבום שלהם יוצא ב19 לנובמבר אז יש למה לחכות

junkhead

New member
איזה בורות??

למה אתה חושב שחידשת לי משהו...? לגבי כריס כמובן שידוע לי על ששם ההרכב עם רייג´ שונה..אפילו שמעתי חלק מהשירים של civilian. לגבי פרל ג´אם נודע לי שיש להם כבר סינגל חדש וטוב לדעת לגבי האלבום.

Jam Head

New member
כן יש לו....

יש לו פרויקט צדדי שהוא עשה עם ניל יאנג , יש את הדיסק לדוד שלי , לא רע בכלל. והוא שר גם ב- Temple Of The DOg ואם אני לא תועה יש לו עוד פרויקט צד עם חברים מסיאטל , אני לא זוכר את שמו.

star lili

New member
בקשר למופעים (פרל ג´אם)

כן, הם יוצאים לסיבוב הופעות באמריקה מתישהו בתחילת שנה הבאה, אבל הם לא מגיעים לאירופה הפעם. הסיבוב הקודם כלל את אירופה+ אמריקה, ובסופו הם הוציאו אלבום כפול של בוטלג לכל אחת (!) מההופעות של הסיבוב (שזה אם אני לא טועה, 200...)

למעלה