אולי מצטרפת

אולי מצטרפת ../images/Emo10.gif

מצטערת לפתוח ככה אבל לאור 2 המחזורים האחרונים שלי אולי הכניסה להריון שלי לא תהיה פשוטה. בחודש שעבר המחזור איחר לי ב- 10 ימים ככה בלי סיבה. נגשתי לאחר מכן לרופא והוא שלח אותי לעשות פרופיל הורמונלי אבל מאז לא קיבלתי. יש לי איחור עכשיו של כמעט שבוע (וכן כבר עשיתי בדיקת הריון...) הרופא אמר לי לחכות למחזור ואז לעשות את הפרופיל והוא אמר שאו שאין לי ביוץ או שהוא התאחר. המוזר הוא שכל החיים המחזור שלי היה סדיר כמו שעון שוויצרי. כ"כ רוצה ילד ולא ידעתי עד כמה המסע ארוך....

שני 4

New member
רוצה ילד שלום:

הרבה פעמים שרוצים מאוד,אז לא יוצא! אני רוצה לספר לך משהו: לפני 3 שנים בערך וקצת

שני 4

New member
המשך: הרופא שלח אותי לעשות

פרופיל הורמונלי מישום שלא הצלחתי להכנס להריון( הייתי נשואה חצי שנה בלבד) בקיצור ממש שחיכיתי לעשות את הבדיקות,חיכיתי למחזור והוא לא מגיע. מסתבר שכבר נקלטתי להריון. כן זה היה באמת. אז בקיצור אל תמהרי.אל תלחצי, תהיי רגועה ובטוח שתקלטי!

אולי לא כדאי להכנס ללחץ כבר עכשיו?

רוצה ילד חמודה! ברור שאת מוזמנת להצטרף אלינו, ומתקבלת ממש בברכה, אבל עושה רושם שאת נלחצת קצת מהר מדי. חודשיים נסיון זה ממש ממש מעט, וחבל להתחיל להלחיץ את עצמך יותר מדי. את בטח יודעת שלחץ לא מוסיף לענייננו. ואולי בכלל הכל בסדר אצלכם וכבר החודש תצליחו? אני מקווה שכן, ושבקרוב תוכלי להודיע לנו שאת בורחת מאיתנו, לפורום אחר... בהצלחה.פז.

אני מנסה יותר מחודשיים

והרופא אמר לי שבגלל הבלגן של המחזור ברור לו למה נחוצה בדיקת פרופיל הורמונלי והרופא שלי הוא הבן אדם הכי מרגיע אבל גם לו לא נראה כ"כ מה שקורה לי לא צריך לחכות שנה כדי לדעת שיש בעיה. לפחות הרופא שלי לא רוצה לקחת סיכון תודה על הברכות והכל עובר אליכן

neta2

New member
הייי...

קודם כל, מבחינתי את ברוכה הבאה.. אבל אני מקוה שלא לעצם היותך מנסה רק חודשיים... זה באמת כלום, ואני מקוה בשבילך שגם לא יהיו בעיות בהמשך ואת לא תצטרכי לשאול פה בכלל שאלות.. אבל גם אם כן, הפורום הזה בהחלט עוזר ותומך.. אז בהצלחה ויהיה טוב!!

נועם@בת

New member
אולי בכל זאת לא תצטרפי ../images/Emo45.gif

אני מבינה שהחודשיים האחרונים עשו לך קצת בלאגן, אבל אני מקוה שזאת סתם פאשלה שולית של הגוף שלך שגרמה לביוץ להתאחר. שיבושים כאלה קורים מידי פעם. נקווה שהמסע יתקצר, ורק ההריון יהיה ארוך עד היום האחרון
אז אל תכעסי שלא צירפתי אותך לסירה, כי אולי את בכלל לא צריכה
? בהצלחה נועם

זוליק

New member
אין קיצורי דרך למקומות הראויים באמת

לכן, אל תתייאשי כי המטרה הסופית, שווה את המסע הארוך.... מחזקת ומעודדת ומקווה לטוב.

תודה יקרות שלי ! ../images/Emo24.gif

האמת (ואל תעלבו...) לא ממש רוצה להצטרף לכאן אבל לפי מה שהרופא אמר לי אז לפי הפרופיל ההורמונלי יוחלט איזה כדורים לתת לי כדי לסדר את הביוץ. הוא חושב שאו שאני לא מבייצת או שהביוץ מתאחר. אם זו האפשרות הראשונה אז נראה לי שאני בבעיה. אנחנו מנסים כבר כחצי שנה וחיכינו לפני זה כמה חודשים משום שקיבלתי חיסון אדמת אני אופטימית מטבעי ולומדת להתעלם מאנשים שרק דורכים לי על היבלות ושואלים בחוסר טאקט "מה עם ילד..." (אוף כמה שהם מעצבנים...) כאן בפורום אני יכולה לצעוק בקול גדול בלי שאף אחד יפריע לי- אני רוצה ילד ומהר ! שולחת אליכן הרבה אהבה ויודעת שההמתנה של כולנו בסוף תהיה שווה !

למעלה