אולי מישהי יודעת???

אולי מישהי יודעת???

ביתי בת 3 חוד' התקררה (לצערי נדבקה ממני) הרופא נתנה לה טיפות אף לתינוקות אבל..קשה לה לנשום בלילה מה אפשר לשים? האם מותר לפזר בגיל כזה על הסדינית שמן אקליפטוס או משהו אחר לפתוח נשימה? מישהי ניסתה? תודה

ענתושי

New member
עוזר מאוד

יש טיפות אקליפטוס ששמים על הסדין וקצת על הבגד שלה ויש גם "קרבולי" שגם זה תמצית טובה שעוזרת לנשום וגם אותה מטפטפים ככה. תרגישו טוב.

talyeled

New member
שימו לב שזה לא טיפות אקליפטוס

רגילות, אלא אקליפטוס לימוני (ככה הסבירו לי בזמנו - שרק הלימוני מתאים לילדים). אצלנו עבד הכי טוב לשים את הטיפות במכשיר אדים חמים (אפשר לשים את הקרבול במקום, זה גם מעולה). אה - והכי עוזר: להגביה קצת את הראש שלה. תדחפו מגבת או משהו מתחת למזרון כך שיווצר שיפוע קטן שיגביה לה את הראש. זה ממש עוזר להם לנשום.

talyeled

New member
שימו לב שזה לא טיפות אקליפטוס

רגילות, אלא אקליפטוס לימוני (ככה הסבירו לי בזמנו - שרק הלימוני מתאים לילדים). אצלנו עבד הכי טוב לשים את הטיפות במכשיר אדים חמים (אפשר לשים את הקרבול במקום, זה גם מעולה). אה - והכי עוזר: להגביה קצת את הראש שלה. תדחפו מגבת או משהו מתחת למזרון כך שיווצר שיפוע קטן שיגביה לה את הראש. זה ממש עוזר להם לנשום.

אדים חמים עם טיפות של אקליפטוס לימו

אקליפטוס לימוני- שימי לב לא לשים טיפות אקליפטוס רגיל כי זה חזק צידי לתינוקות ולכן יש את הלימוני. למרות שחם אני הייתי משתמשת באדים חמים ולא קרים כי אני חושבת (תקנו אותי עם אני טועה) שלאדים קרים אסור להוסיף חומרים למינהם. ולהמשיך עם הטיפות.

קרבול

לטפטף על הסדין באיזו פינה, מכשיר אדים קרים בחדר, טיול באויר הפתוח, ושמעתי גם על בצל כפיתרון, טיפטוף מי מלח לאף, וזהו נראה לי....... תרגישו טוב.

דידולי

New member
מה שעוד אפשר לעשות

זה לעשות מים עם מלח (חמימים) ולשים צמר גפן בפנים ולקרב לתחילת הנחיר רק בכדי שתנשום קצת וזה פותח את הנשימה (מקל בכל אופן) לי זה עזר מאוד

למעלה