אולי מישהי יודעת

yala85

New member
אולי מישהי יודעת

אני מרגישה לא טוב כבר כמה ימים ואני חשבתי שיש לזה השפעה מהגונל שאני לוקחת אבל מסתבר שלא . אז הרופאה נתנה לי כדורים וטיפות והיא אמרה שזה לא משפיעה על הטיפול. אני מקווה שבאמת זה כך. שאלה נוספת שלי האם מישהי יודעת אם מותר לקיים יחסים בזמן שלוקחים זריקות בגלל שמחר אני צריכה לטבול במקווה ואני לא יודעת אם מותר לי לקיים יחסים בזמן זריקות. פעם אמרו לי שכל עוד לא לוקחים כוריגון אז זה בסדר. אני בערך שבוע וכמה ימים לוקחת זריקות. ושאלה אחרת -או האם בכלל מותר יחסים במהלך הזריקות עד השאיבה או אחריה. תודה.

ronylew

New member
../images/Emo141.gifיעלה שלום

בקשר לשאלתך הראשונה תלוי אילו תופעות יש לך אני מזריקה גונל ולא היו לי תופעות לוואי כך שאני לא יכולה לעזור לך, בקשר לשאלתך השניה מותר לך לקיים יחסי מין בזמן הזריקות עד ליום לפני שאת אמורה לקחת כוריגון אחרי ההחזרה רצוי לא לקיים יחסי מין אלא לנוח לפחות שבוע כמו שהרופא שלי תמיד אומר בעלך לא בורח לשום מקום
מאחלת לך המון הצלחה רוני

yala85

New member
תודה -התופעות הן כמו של התקררות

היתה לי נזלת גודש באף וכאבי גרון שלא יכולתי לדבר כמה ימים. עכשיו קצת יותר טוב. והשתעלות. אפשר עוד משהו קטן - גונל אמור לעשות הפרשות? כי לי היתה אתמול הפרשה לבנה והיום הפרשה צהובה אז הרופאה אמרה שזה שום דבר ושאני אקח סודה לשתיה ואשטוף את האזור וזה אמור לעזור. ושוב תודה.

יאלה כנראה שחטפת וירוס

לא ידוע לי שלגונאל אף יש כאלה תופעות לוואי. ממה שזכור לי המערכת החיסונית שלך קצת חלשה - היו לך כל מיני דלקות ולקחת אניטביוטיקה זמן ממושך, נכון? אז לא פלא שאם עובר לך וירוס בסביבה את חוטפת אותו. את יכולה לנסות לקחת פרוטק או משהו טבעי אחר בסגנון הזה. לגבי ההפרשות זה בדרך כלל סימן טוב שההורמונים שאת מזריקה עובדים ושהביוץ הולך ומתקרב. זהו ריר צוואר הרחם אשר מיועד באופן טבעי לעזור לזרע לשחות אל היעד שלו - הביצית. במקרה שלך, מכיוון שאת עושה IVF זה לא רלוונטי כמובן, כי לזרע לא תהייה הזדמנות לשחייה. בכל אופן, אין סיבה לשטוף בשום סודה לשתייה. ההפרשה אמורה להתגבר עד לביוץ ואז לרדת ולהיעלם בהדרגה תוך יום-יומיים. רק במקרה שההפרשות ממשיכות גם אחרי הביוץ, גורמות לגירוד ו/או מדיפות ריח לא נעים, זה עלול להיות סימן לדלקת וגינלית שיש צורך לטפל בה. תרגישי טוב ובהצלחה.

לילךפ

New member
../images/Emo36.gifלא הבנתי למה אסור../images/Emo26.gif

לקיים יחסים יום לפני שמקבלים כוריגון?! לילך

אולה *

New member
מותר לקיים יחסים עד השאיבה

אחרי ההחזרה - יש גישות שונות בבתי חולים שונים. באיכילוב - אין הגבלה (אם את מרגישה טוב), באסף הרופא - אסור בשבוע הראשון אחרי. בהצלחה!

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה

אפילו בדף שנתנו לי באיכילוב עם ההוראות לקראת השאיבה כתוב " רצוי לקיים יחסים ביום מתן הכוריגון"

אופה3

New member
היי יעלה,

בדרך כלל מותר לקיים יחסים בזמן הזריקות , ואם את הולכת להפריה, אז מומלץ, אולי לא לקיים אחרי הכוריגון, אבל כל זמן הזה, את יכולה בהחלט, גם אני הלכתי למקווה ואחר כך קיימתי בלי שום קשר לכוריגון או לא בכל אופן בהצלחה האופה

venus13

New member
לא לקיים - 3 ימים לפני מתן זרע

וזאת על מנת שהזרע יגיע למצבו האופטימלי תרגישי טוב ונוס

למעלה