אולי מישהו...

אולי מישהו...

שמע על דיאטה כולשהי לשמור על איזון הסוכר? אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל אני והדיאטנית שלי עובדות על תפריט שיעזור לי יותר מידי זמן וזה לא עוזר... אולי למישהו יש תפריט או שמע על תפריט שיודע שהוא עוזר? תודה...

10shosh

New member
עם כל הכבוד לדיאטנית שלך

מי שהכי מבין טוב את מצבך זה את !! ואת מחוברת למשאבה תנצלי את זה תקחי דף ועת תכתבי כל יום מה את אוכלת ומה הערכים לפני ואחרי וכמה יחידות נתת ולפי זה תארגני לך תפריט מהאוכל שאת אוהבת ולא לפי איזה תפריט שנתנה לך דיאטנית שאת לא מסוגלת לעמוד בו אני לא חושבת שבנאדם יכול לחיות על תפריט קבוע (זה משעמם) באתר של מ-טוק היה מישהו שמכין לו ארוחת בוקר כזו שהוא מכנה כארוחת בוקר לסוכרתי בדם: בננה גדולה מקולפת חתוכה גס כוס וחצי חלב 1% מקורר טוב (אפשר להחליף חצי הכמות עם יוגורט 1.5%) 2 כפיות דבש קצת תמצית וניל (או אבקה) להכניס את החומרים לבלנדר ל30 שניות מוכן ומזומן....... טאכלס: אינדקס גליקמי 49 (בינוני עד נמוך). קלוריות 191 סה"כ. שומנים בערך 2 גרם פחמימות 35 גרם .סיבים 2גרם בעד זה הוא מוכרח 4 יח אינסולין (הוא מחובר למשאבה) אז יאללה חן לדרך ועם תמצאי לנו מתכונים טעימים וכמות יח´ האינסולין הנדרשת אנחנו נשמח

תודה שוש...

את צודקת, כנראה שאני אצטרך להכין לבד את התפריט שלי... ואם אני אמצא מתכון נחמד אני יספר לכם...

לזר

New member
הנה המקור לפניך, שוש10

במקרה אני לא בא מהאתר של מתוק. יש לי אתר משלי, אבל את צודקת לגבי הארוחה שאני מכין לי. כאשר אני בונה ארוחה מתוקה, רק מעטים יכולים להאמין שהיא עבור סוכרתיים. בכלל, נושא האינדקס הגליקמי (כאשר יכנס גם לארצינו) יפתח את הראש של רבים מבין חולי הסוכרת, כולל הדיאטניות אשר לא מודעות ולא מיישמות את העקרונות של האינדקס הגליקמי לזר קאופמן

למעלה