אולי מישהו נתקל, מכיר, יכול להפנות

ezaton

New member
אולי מישהו נתקל, מכיר, יכול להפנות

כחלק ממטרתי "לדחוס" את מעבדת ה QA שלנו, אני מחפש פתרון קצת לא שגרתי. תהיתי אם מישהו מכם מכיר, יודע תחת איזה שם בכלל לחפש מוצרים מסוג זה. המוצר צריך לשמש כמו KVM אבל מכיוון שצרכי ה QA כוללים לצפות בכמה מחשבים בו זמנית, אם זה יוכל לאפשר מצב של תצוגה מחולקת (כלומר, כמה תצוגות על מסך אחד במקביל), ומעבר לכל אחת מהן לשימוש מלא, זה יתן לי פתרון טוב. אחזור על עצמי - מפצל מקלדת/מסך/עכבר (דהיינו, KVM) שמסוגל לאפשר תצוגה מפוצלת בו זמנית של כמה מחשבים על מסך יחיד. אם יש למישהו כיוון והמלצה, אשמח לשמוע.

Teo Toriatt

New member
כיוון מחשב קצת אחר...

מה עם לבצע קונסולידציה לכל השרתים לתוך מחשב אחד ולעבוד עם טרמינלים (לאו דווקא RDP של MS) ? למשל VMware ESX ? שרת חזק שמחזיק הרבה עליו... אתה בטח מכיר - לדעתי אידאלי לסביבות QA ומאפשר את מה שאמרת, וגן "דוחס" את החומרה.

ezaton

New member
לא טוב לי

בתור חברה שמיצרת פתרון DRP, אני צריך מקסימום I/O על הדיסקים והרשת. קונסולידציה (סחה על המילה
) לא מתאימה לי כי כל פתרון שכזה יאלץ לחלוק את ה- I/O שלו עם מכונות וירטואליות אחרות, וזה רע לי מאוד. בנוסף, פתרונות של שליטה מרחוק גם כן לא טובים לי, כי זה או: 1. ידרוש ממני רוחב פס מסויים, שנצרך בפעילות השוטפת של ה- QA, ובצורה אכזרית מאוד 2. ידרוש ממני להחזיק תשתית רשת "מקבילה" וניתוב מתאים כדי שיתאפשר לגשת למחשבים דרך ממשק שכביכול מוקדש לכך. עקב מחסור מסויים בחריצי PCI בחלק מהמכונות (בקרי HBA, כ. רשת נוסף גם כך, ושמחות נוספות), זה לא מאוד ישים... תודה על המחשבה, בכל אופן.

סופרמן!

New member
מה עם שליטה מרחוק?(בתוספת KVM)

שליטה מרחוק תיתן לך את אופציית המסך המפוצל, והKVM ייתן לך את אופציית העבודה הנורמלית. מצד שני הבעייה היא בטח מערכות הפעלה שונות ומשונות שהשליטה מאחת על השנייה קצת בעייתית.

ezaton

New member
תודה

בהחלט נראה מעניין. קצת over-kill, אבל יש להם מוצרים אחרים שמכוונים "רק" לארבעה מחשבים. נשמע מתאים, אחרי הכל. אני אעביר את זה הלאה לאישור (שבטח יקח חצי שנה, אבל ניחא). בהחלט נתת לי כיוון, ואפילו כיוון טוב. תודה!

למעלה