אולי מישהו יכול

ץץץץץ

New member
אולי מישהו יכול../images/Emo35.gif

להמליץ לי על מחזמר של בית צבי שכדאי לגרור בשבילו את ההורים שלי מטבריה עד רמת גן? חשבתי אולי על "שיער".... למרות שעד כמה שאני יודע זה לא של בית צבי. ועוד שאלה... כמה בערך אמור לעלות כרטיס לכזו הצגה? (בסגנון "שיער", "צ´ריטי המתוקה" או "הבלון האדום" וכו´....). ירון

שיער

צריטי ירד אז לדעתי תיקח אותם לשיער זה עולה בתחילת יוני וכל כרטיס עולה בסביבות 75 שקל לפעמים 70

צילאאוט

New member
קצת מידע :

"שיער" מתוכנן לחזור לבית צבי בתחילת החודש הבא. דווקא אם הייתי סוחב את ההורים שלי ,זה היה להצגות של בית צבי שהם הרבה יותר מתאימות לקהל מבוגר למרות שהם גם יכולים להנות משיער. הבלון האדום כבר עומד לרדת וצ´ריטי כבר ירד. שווה לחכות עוד קצת כי מתוכננים לעלות יופי של מחזות זמר בבית צבי. הכרטיסים לא יקרים וזה מה שטוב נעים בסביבות ה 60 ש"ח

diri

New member
בית צבי בית צבי!!!

ציפור קטנה לחשה לי שגם יוסף חוזר בקרוב...וכמובן שגם ערב שירי לויד וובר...כך שבהחלט שווה.. שיר זו הפקה מצויינת, גם להורים ולמרות שאלו כולן הפקות של תאטרון הספרייה, משתתפים בהם גם בוגרי בית-צבי וגם תלמידי שנה ג´ (ו ב´ וא´ במקרים מיוחדים). וכמו שכבר אמרו..יש המון המון הצגות טובות באולמות הקטנים יותר, של תלמידי שנה ג´. גם דרמה וגם קומדיה-מחזמר. תהנה..וזה בהחלט שווה... דירי נ.ב. הכרטיסים על בסיס מקום פנוי הכי זולים, ובדר"כ יש מקום פנוי..תאמין לי במיוחד בתאטרון הספרייה, ואז זה עולה בסביבות ה50-45 ש"ח. enjoy

צילאאוט

New member
דירי יקירתי -חסלי את הציפור ../images/Emo13.gif

יוסף ממש לא מתוכנן לחזור !לפחות לא בזמן הקרוב. שיער עולה שוב-אכן. עובדים על 2 מחזות זמר : משהו חדש חדיש ומחודש ומשהו מאוד מעניין , סוג של הפתעה. שפעם עלה בארץ אבל במסגרת אחרת. דרך אגב גם ערב שירי וובר לא ממש מתוכנן לעלות. יום טוף

diri

New member
צילאאוט..הציפור חוסלה...!../images/Emo18.gif

אוקיי..אוקיי.. אני אחסל את הציפור..רק אל תכעס עלי חבוב.. אני דווקא שמעתי את החדשות ממקור די מוסמך בבית צבי לפני שבועיים בערך..אבל אני מוכנה להטיל בו פיקפוק אם הנך טוען שלא כך הדבר.. =] גם בדקתי את הלו"ז המשוער של יוני-יולי וזה אולי יקרה באמת..אבל האמת אני יותר בטוחה לגבי לויד וובר... אבל שוב- הציפור כרגע חוסלה, ואל דאגה, אני אחכה שיהיו לי עידכונים וחדשות-אמת~ =] בכל מקרה.. מאיפה לך המידע?? איזה מחזות זמר מתוכננים לעלות בקרוב? האם יכללו בשורותיהם גם בוגרים?? אני אשמח אם תשתפני!! אז שיהיה יום טוף.. ותהיה עדין איתי.. רק רציתי לעודד את רוח הקהל פה..שמחכה בקוצר רוח ליגאל בתפקיד יוסף הניצחי! דירי

צילאאוט

New member
אני פשוט לומד שם !

לפי הידוע לי רק שנה ב´ וג ´ יופיעו במחזות זמר הקרובים. מידע אני אתן עוד מעט. ביי

actress

New member
אז אתה מכיר אולי משנים קודמות או

משנה א´ כמו למשל את מיכל ויזל? או רציתי באמת לשאול איך זה שדוגמנית כמו לינור אברג´יל משחקת במחזמר שנקרא ליידי צ´ירטי? מה לה ולזה? ואיך היא בכלל? אני לא מהמעריצים אני רק רוצה לדעת.

sweet charity

ולא ליידי צריטי ראיתי את זה בפסח אני יכולה להגיד לך שלינור אברגיל אומנם מדהימה ואפילו יותר במציאות אבל הקשר שלה ושל משחק הוא צירוף מקרים נדיר... כל ההצגה היא מופיעה בערך 10 דקות (זאת הצגה של שעתיים וחצי) ואולי אפילו פחות מ-10 . בכל מיקרה היא פשוט מדקלמת את הטקסט, ועומדת כמו עמוד על הבמה בחרו אותה לתפקיד שהיא עושה שם כי היא מאד מרשימה... אבל לא בגלל הכישרון שלה.. מקורות מוסמכים גם אמרו לי שהיא זייפנית והיא ממש לא יודעת לשיר אז... וזה בקשר למה שפעם דיברו פה על התופעה שדוגמנים נהיים שחקנים... זאת טעות ענקית שימשיכו לחייך למצלמות שם מקומם!!!

צילאאוט

New member
קצת תגובות....

כן אני מכיר את מיכלי, אנחנו לומדים באותה כיתה. דבר שני אין לי שום דבר עם לינור אבל תפסיקו לזלזל... זה לא ממש מתאים פה. אין לי שום בעיה עם ביקורות אבל מספיק עם הליכלוך, ללינור יש את ההיתרונות שלה וגם את החסרונות כמו ל כ-ו-ל-נ-ו !!! תסתכלו קודם כל פנימה ורק אח"כ תצאו החוצה. סתפ טיפ קטן שמוגש לכם בחינם במקצוע הזה.

actress

New member
יהההה אז תמסור לה ד"ש אז אולי אתה

מכיר גם את רז ישראלי ואת גלעד קמחי נראה לי ולגבי לינור לא לכלתי רק אמרתי שהקטע של הדוגמנשחקנות לא נראה טוב ולא יפה.

ץץץץץ

New member
אוהב את כולכם../images/Emo23.gif

ובהחלט נראה לי שאעדיף לחכות ליוסף. אם יש לכם טיפה יותר מידע על מתי בדיוק זה יעלה, אני ממש, אבל ממש אודה לכם. שיהייה לכם אחלה מוצ"ש... ירון

שיער, כאילו דה!

זה פשוט מהמם! לא ראיתי את כולו, רק קטעים, אבל אמרו לי שזה מדהים, ואני הולכת לזה עם נגה, הידועה בכינויה נגה בלי ו, ב-2 ביוני. אתה מוזמן.

צריטי

זאת אחת ההצגות המשעממות והמייגעות התוכן מרדים מה שכן היה מעולה זה הכוריאוגרפיה ובכלל הריקודים השירים טובים כי הם להיטים אבל כל מה שהיה בין לבין zzzzz.....zzzzzz.....zzzzzz

למעלה