אולי מישהו יכול לעזור לי

אולי מישהו יכול לעזור לי

קודם כל מזל טוב לפתיחת הפורום הגאוני הזה!!! יש לי מלא שירים שאני מחפש ואני לא יודע את השמות שלהם!!! ועכשיו לבקשה: שיר הפתיחה של "הבורגנים"(לא "דרכנו" אלא שיר בצרפתית) ועוד משהו: לפני כמה שנים היתה בערוץ 2 פרסומת עם דוגמניות שמופיעות ביחד עם צמחים. היה שם גם איזה שיר בצרפתית שאין לי מושג איך קוראים לו. הצלחתי לקלוט משהו קטן מהשיר: "פורקט-פס"(אני חושב, ככה זה היה נשמע) בבקשה תעזרו לי!!!! איש

srullli

New member
בהצלחה עם הפורום החדש ../images/Emo65.gif

JEANETTE - PORQUE TE VAS לגבי השני - אין לי שמץ

קודם כל באמת בהצלחה לפורום!!

זה פורום שהיה צריך לקום מה שנקרא יפה שעה אחת קודם. ולגבי השיר של jeanette - זה לא בספרדית?

גילית.

New member
שם השיר הצרפתי בתחילת הבורגנים

נקרא NE ME QUITTEZ PAZ ובתרגום לעברית "אל תעזוב אותי" לשיר הזה עשרות ביצועים ואנני זוכרת מי שר אותי במקור. לשיר מילים מופלאות, ולדעתי אחד משירי האהבה המקסימים שניכתבו אי פעם. גילית

magy

New member
באוריגינל, שר את השיר

לפני מיליון שנים, הזמר הצרפתי ממוצא בלגי....... ז´אק ברל........... זמר ענק..........................

magy

New member
סליחה....

אמנם נולד בבלגיה...אבל.....מוצאו ........פלמי. יש להם חלוקה כזו בבלגיה..... כמו בבריטניה.......(אנגלים, וולשים, סקוטים, אירים)

magy

New member
והכי חשוב............מזל טוב על

פתיחת הפורום.........יופי של רעיון........... כולנו מחפשים שירים........קטעי שירים....מילים.......ומה לא.....? המון הצלחה...... מגי מנהלת פורום נוסטלגיה

למעלה