אולי מישהו יודע,

New member
אולי מישהו יודע,

על סדנא/חוג/קבוצת תיאטרון שאפשר להצטרף אליה? או שאולי אתם יודעים איפה אני יכול למצוא קבוצה כזו? אני מתעסק בתיאטרון כמעט כל חיי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שהייתי בתוך העסק הזה. קראתי פה על נוער הבימה ותיאטרון הילדים של אורנה פורת....אולי אפשר? בכל מקרה,תודה. אהה שכחתי כמעט....שלום ונעים מאוד.

ברוך הבא

קודם כל מטר שאלות: בן כמה אתה? ובאיזה אזור בארץ אתה מחפש סדנת תאטרון? והאם אתה מחפש משהו חובבני או מקצועי? לפי זה נוכל לדעת יותר על מה להמליץ לך.

New member
אוקיי אז,

אני בן 20 (בקרוב מאוד) ומחפש משהו במרכז הארץ. נתחיל מזה שקודם כל אני רוצה למצוא משהו,אבל אם את מתעקשת אז ברור שעדיף מקצועי (חוץ מבתי ספר למשחק שכרגע אין לי אופציה כזו מכיוון שאני עדיין במדים...) עכשיו כשאני חושב על זה,נראה לי שמקצועי זה רק בתי ספר למשחק. בכל אופן,באמת שזה לא משנה לי,העיקר להתחיל כבר...(זה בדם שלי) אז עם יש המלצות אני אשמח מאוד! תודה.

תנסה אצל סופי מוסקוביץ

וכן, זה בית ספר למשחק אבל יש שם גם כיתות חובבניות (כלומר לאו דווקא כדי להפוך את זה למקצוע) וגם כיתות משחק מקצועיות. אני הייתי תקופה קצרה שם בסדנאת תאטרון חובבנית ואני יכולה להגיד שלמרות שזה חובבני, עם זאת זה מאוד מקצועי, כך שאם אתה שואף להפוך את זה למקצוע אז כדאי לך להתחיל שם. הכתובת היא רחוב ברנר 14 תל אביב.

New member
סופי

מוסקוביץ? לא שמעתי עליה.. כמה שאלות: הכיתות שם מחולקות לפי גילאים? כמה פעמים בשבוע ובאילו שעות מתקיימים השיעורים? אולי בעצם הכי טוב שאני ארים אליהם טלפון! יש לך במקרה את המספר?

New member
יכול להיות שיש בעיה עם האתר?

לא הצלחתי להכנס.

למעלה