אולי מישהו יודע

• פותח הנושא yags
  • פורסם בתאריך

yags

New member
אולי מישהו יודע

מענין אותי ואולי מישהו יודע כמה אנשים קנו את האלבום החדש של מיקל גקסון

shourka

New member
בהרך -

אני מעריך שכ 9 מיליון אנשים בעולם קנו את האלבום החדש של מייקל אני יודע שבחודשיים שלו ב2001 הוא מחר כ5.5 מיליון עותקים בעולם וב4 חודשים שלו ב2002 הוא מחר בהרך עוד כ 3.5 מיליון עותקים אני מעריך.. אבל רק שתדעי שזה ישתפר עם הסינגלים הבאים שיצאו מהאלבום "מה שיקרה יקרה" ו "בלתי שביר" ושמעתי גם לאחרונה שאולי גם השיר "גן עדן יכול לחכות" יצא כקליפ אבל זה לא בטוח. ובכלל שום דבר אצל מייקל בכלל לא בטוח.........

yags

New member
מי שהו יכול...

מישהו יכול ליכתוב לי את כל השירים שמופעים באלבום החדש כי אני רוצה להוריד מי KAZAA את השירים...

אהבתיה

New member
מה????

אתה מוריד את השירים מקאזה במקום לקנות את הדיסק??? אתה מעריץ שלו בכלל או מה?? אני מתארת לעצמי שאם היה לך את הדיסק לא היית צריך שירשמו לך את השירים שבו!!! תקנה את הדיסק!!! תן לאומן שהשקיע כל כך הרבה את הכבוד הראוי לו!!!

AS2000

New member
אוי תפסיקו עם ההערצה הפאנטית הזאת

הנה הרשימה המלאה של האלבום : Unbreakable Heartbreaker Invincible Break Of Dawn Heaven Can Wait You Rock My World Butterflies Speechless 2,000 Watts You Are My Life Privacy Don´t Walk Away Cry The Lost Children Whatever Happens Threatened

Marty McFly

New member
מה רע בהערצה פנאטית?!

אני לא אומר שאני אחד כזה, אבל מה רע?

AS2000

New member
מה רע?

לא ראית את ההודעה לפני מישהו רוצה להוריד שירים של מייקל באינטרנט לא נחשב למעריץ מה זה השטויות האלה ראיתם כמה עולה דיסק בארץ שלנו ?

Marty McFly

New member
בסדר...

הדיסק המסוים הזה עולה 90 שקל. קניתי אותו עם רגשות אשמה, ששילמתי 90 שקל... אבל יאללה, כל אחד יכול להשיג את הסכום הזה ולקנות... אני לא אומר שהבנאדם הזה לא מעריץ, כי בכל זאת, אני הורדתי בסביבות 40 שירים ישנים יותר של מייקל... אבל לא יודע...

למעלה