אולי מישהו יודע?

אולי מישהו יודע?

יצא לי לחתום בדיוק פעם אחת בלשכה ובאותו היום ניגשתי לביטוח לאומי והגשתי את כל הניירת. לפני הסופ"ש קיבלתי מכתב בו הוחזר לי כל החומר שהשארתי בביטוח לאומי ונאמר לי שם שהסיבה לכך היא שלא הגשתי להם מכתב פטורין. כמובן שזה שקר, (הם אפילו לא תרחו להוציא אותו מבין המסמכים שהוחזרו), בכל מקרה הם כתבו לי שאני צריכה להסדיר את זה תוך 21 יום. העניין הוא שנקבע לי היתצבות בלשכת התעסוקה ביום ראשון בבוקר, ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות - האם ללכת לחתום (כי אולי זה לא ירשם לי עד שהעניין יוסדר) או קודם ללכת לביטוח לאומי שוב לתת את כל המסמכים - אבל אז זה אולי יחשב לי כאילו "פספסתי" התיצבות בלשכה... מישהו יודע מה עלי לעשות במצב כזה?

דברים כאלה קורים ולכן להבא

בכל הקשור למסירת מסמכים/רשיונות וכו' - עשי צילום/עותק ובכך תחסכי לך עגמת נפש. באשר לשאלתך - קודם כל והכי חשוב זה להתחיל לחתום באופן קבוע, כאשר המסמכים יגיעו לבטוח הלאומי אלה האחרונים יקבלו דווח מהלישכה וכך תקבלי את התשלום המגיע לך (כמובן בהתאם לחישוב שיעשה בביטוח הלאומי, פחות 5 ימים מיום שהתחלת לחתום). הכי חשוב שתמשיכי לחתום ולא תפספסי אף שבוע מפני שבמידה ולא תגיעי, כל אותו החודש לא יחשב, חבל. מקווה שעזרתי, בהצלחה

למעלה