אולי מישהו יודע?

tomerאשדוד

New member
אולי מישהו יודע?

אצל כולנו הייתה השאלה איי פעם מה אנחנו שונים משוטרים האם אנחנו מזיקים לתחנה? אם כן למה נותנים לנו לפעול? האם אנו עוזרים לתחנה? אם כן אז למה יש שוטרים ששונאים מתנדבים? מצפה לתגובות שאולי יתנו לי תשובות לשאלות. (לכתוב לשירן אח של תומר)

שלום30

New member
כמה מילים בקצרה

אתה מתבסס על קביעות שאינן נכונות אצל כולם, ובכל זאת אשתדל לענות אחת לאחת. "אצל כולנו הייתה השאלה אי פעם מה אנחנו שונים משוטרים" אצלי ואצל חבר שיושב כעת לידי, לא היתה שאלה כזאת. "האם אנחנו מזיקים לתחנה?" אנחנו לא מזיקים לתחנה. "אם כן למה נותנים לנו לפעול?" נותנים לנו לפעול כי אנו לא מזיקים לתחנה. "האם אנו עוזרים לתחנה?" אנו כן עוזרים לתחנה (לשוטרי התחנה ולא לקירות התחנה) "אם כן אז למה יש שוטרים ששונאים מתנדבים?" א, אתה קובע ששוטרים שונאים מתנדבים, ב, גם אם יש שונאים, לא כולם שונאים ותמיד יהיה מי שישנא את השני, ואז מה ? מי דופק חשבון ? "מצפה לתגובות שאולי יתנו לי תשובות לשאלות" קבלת תשובות חלקיות בהתאם לשאלות ששאלת

tapuach

New member
זה בגלל שאתה שחור ... ../images/Emo3.gif

אני לא חושב שמישהו מהשוטרים שונא את המתנדבים, אחרי הכל, אנחנו עושים עבודה בדיוק כמוהם, ולעיתים קרובות הרבה יותר טוב. בנוסף, אנחנו באים לעזור להם, תחשוב שאם לא היו מתנדבים, השוטרים עובדים קשה גם ככה, הם היו עובדים הרבה יותר קשה

ghost7

New member
צריך פשוט קצת להבין

יש שוטרים שרואים במתנדבים (לפחות בחלק)- סוג של "מטרד", או הפרעה. הם לא רוב, ובד"כ לא בעלי תפקידים. אז לא הם החשובים. יש אחרים שפשוט עמוסים בעבודה, ואין להם יותר מדי סבלנות למתנדבים ש"נדחפים", או מפריעים (מה לעשות, יש גם את זה).והתיחסות שונה לגמרי למתנדבים שפועלים על בסיס כמעט "קבוע". וכמו בכל מקום- עם קצת סבלנות והבנה- מוצאים את ה"נישות" שבהן כן רצויים ומועילים.

לא נכון!!!

אני מתנדבת שנתיים והשוטרים מתיחסים אלי כמו לכל אחד אחר אני לא יודעת איפה את או אתה מתנדבים אבל אני במקומך היתי מתלוננת

tapuach

New member
דוגמא טובה מהיום, הייתי איתו ביחד !

היום בערב הגעתי לסיור, ושירן (tomerאשדוד) ליווה אותי. ביקשתי עט ממי שהיה בסביבה על מנת לחתום ביומן - נניח שליומנאי(אחראי על העצורים) אין עט, ביקשתי משוטר שהיה ליד עט, ואני רואה שיש לו בכיס עט - במקרה עברתי היום גם בדיקת ראיה, אז אני גם רואה מצויין, ואף אחד לא היה מוכן לתת לי עט לשניה אחת, אפילו שאף אחד לא השתמש בו באותו רגע. בנוסף לזאת, התשובות שקיבלתי מהשוטרים היו בטון ולא נעימים - "אין עט!" ו-"הייתה צריך להביא עט אם אתה יודע שאתה צריך לחתום ביומן". בסוף המשמרת, לאחר שמילאתי מס' דוחות פעולה, שיבחו אותי ואת המתנדבים הנוספים שהיו איתי על העבודה היום

tomerאשדוד

New member
גבירתי הנכבדה...

שתדעי לך שפה באשדוד התחנה מעריכה מתנדבים אך יש מס' שוטרים (לא אמרתי כולם) ששונאים מתנדבים וזו עובדה.

למעלה