אולי מישהו יודע?

Devadeva

New member
אולי מישהו יודע?

לשלוס יש גל (אני כותבת על מקלדת ללא עברית אין לי מושג איפה הצופציק ) – המהווה יופי של בסיס לקרם פנים. אני מערבבת שמנים + שמני נושא – והקרם נספג טוב בעור. שאלתי – אני גרה כעת במונטריאול ומחפשת מוצר דומה בצפון אמריקה הגדולה....אין להם מושג על מה אני מדברת...הם מצביעים שוב ושוב על אלוה וורה גל – שזה ממש לא זה. למישהו יש מושג מה הגל הזה בדיוק? מה המקבילה הלטינית \ אנגלית שלו? על המדבקה כתוב: raw gel וזה לא אומר הרבה, זוכרת שבעבר היה כתוב גל פיקוס ים....גם על זה לא ממש שמעתי הרבה. אז?? תודה מראש דווה
 

תותG

New member
היי דווה

אני אומנם לא יודעת מהו שמו באנגלית אך אני יודעת שג'ל הבסיס מבוסס על אצות,מקווה שזה עוזר לך. תנסי למצוא זאת בחנויות קוסמטיקה/קוסמטיקה טיבעית. אם גם שם את לא מוצאת תנסי במכללות לרפואה אלטרנטיבית שבה לומדים ארומותרפיה או קוסמטיקה טיבעית. בהצלחה
 

arlot

New member
מניסיון ,בקנדה קשה מאוד להשיג

העולם האלטרנטיבי לא מפותח שם בכלל ,ולפעמים גם אסור ,יהיה קשה מאוד להשיג שם דבר כזה , אני גרתי במונטריאול תקופה ולא מצאתי שום מוצרים כאלה או אחרים ,צריך לבקש שיביאו לך מהארץ ,או שתזמיני משלוס לחו"ל אני בטוח שהוא יסכים וטוב לנסות.
 

Devadeva

New member
תודה על התגובות

בדקתי כאן בבתי ספר לרפואה אלטרנטיבית ולא להאמין אבל אין להם חנות מקומית...יש אמנם שמות של ספקים והם לא מחזיקים גל כזה. כתבתי לשלוס לגבי הגל מאצות ים...מחכה לתשובה. כן מזרח קנדה לא ממש מפותחים מבחינת ארומתרפיה אבל יש לומר שמבחר צמחי המרפא מדהים.
 

yoelnd

New member
ג'לים

היי מה רע בג'ל אלו ורה כבסיס? מה גם שיש לו תכונות ספיגה טובות וגם תכונות ריפוי. ישו ג'ל בסיס בכל בית מרקחת על בסיס גליצין וכמובן קיימת האופציה לקחת כל קרם ידיים, לחות ולהוסיף עליו 2 - 4 טיפות מהשמנים ולמרוח ויש חברות קוסמטיקה עם מוצרים מעולים שיש בהם כבר שמנים כמו דקלאור, לוקסיטן (צרפתיים) ואחרים..... בבריאות טובה ושנה טובה!
 

Devadeva

New member
לאלו ורה גל יש תכונה

דביקה שאני לא בהכרח אוהבת. אף פעם לא נתקלתי בגל בסיס כמו שאת מתארת על בסיס גליצרין....אם יש לך כזה, תוכלי להסתכל על התווית ולספק לי את האינפורמציה באנגלית? אחד חוקי הבסיס בארומהתרפיה הוא שהשמנים חודרים דרך העור ויחדירו כל מה שערבבת איתם, אם תכיני מרקחת העשויה ממרתח צמחי מרפא + שמנים + גל אלוורה + שעוות דבורים...למשל - התכונות של כל המרכיבים יפעלו בגוף. אם תערבבי את השמנים עם קרם לחות המכיל מרכיבים שמקורם מנפט גולמי (מה שבדרך כלל) את מחדירה לעור חומרים מיותרים, מה גם שרוב המוצרים הללו מכילים אלכהול בצורות שונות שבמקום ללחלח את העור - מייבשים אותו בטווח הארוך. הסיבה הנוספת שאני מעדיפה להכין קרם בעצמי היא שעור הפנים מגיב ומרגיש אחרת בכל עונה, ולכן קרם אחד לא יהיה מספיק אפקטיבי, כאשר אני מכינה את הקרם שלי, אני משנה את ההרכב לפי הדרוש לי באותה עונה. לי יש את השליטה המלאה על מה שאני מחדירה לעור. חוץ מזה - תקראי טוב את תווית המרכיבים בחברות שהזכרת....חצי מהם - סינטטיים, אלכוהוליים, מקורם בנפט....התדמית של הכל טבעי - היא תדמית שמוכרת, והם רוכבים על הגל...הם גם יקרים לאללה! ואחרון חביב - להכין את הקרם שלי, מסב לי הנאה מרובה, שלא משתווה ללקנות קרם מוכן... ועדיין מחכה לתשובה משלוס לגבי הגל שלהם..... שתהיה לכולנו שנה טובה, בריאה, ריחנית, חייכנית ומאושרת!
 

yoelnd

New member
ג'לים

היי מה רע בג'ל אלו ורה כבסיס? מה גם שיש לו תכונות ספיגה טובות וגם תכונות ריפוי. ישו ג'ל בסיס בכל בית מרקחת על בסיס גליצין וכמובן קיימת האופציה לקחת כל קרם ידיים, לחות ולהוסיף עליו 2 - 4 טיפות מהשמנים ולמרוח ויש חברות קוסמטיקה עם מוצרים מעולים שיש בהם כבר שמנים כמו דקלאור, לוקסיטן (צרפתיים) ואחרים..... בבריאות טובה ושנה טובה!
 
תשלחי מייל לשלוס - הוא יעזור לך

במה שתצטרכי. ואפילו יפנה אותך . בהצלחה שלי
 
למעלה