אולי מישהו יודע?

Uv Kruvi

New member
אולי מישהו יודע?

אני צריך למסגר ציור שקניתי מישהו מכיר חנות בחולון שתעשה את זה? או בראשון? (מה המחירים אם מישהו יודע?)

Mrs Hetfield

New member
ברחוב חנקין

נגיד אם אתה הולך מקניון חולון שער חנקיון, הרבה הרבה הרבה ישר.. מגיע לכיכר.. אני לא בטוחה אם לפניה או אחריה יש כמה חנויות מסגור.. לי, פוסטר מאוד גדול.. הגובה שלו יותר ממטר נראה לי והרוחב גם גדול יותר מהסטנדרט עלה לי 80

Uv Kruvi

New member
וואלה?

אף פעם לא שמתי לב... אני יודע איזה כיכר את מתכוונת... פעם היתה שם חנות בגדים, ובפינה יש חנות ירקות...אבל...תודה, אני אחפש.. :) ולא, זה ציור שקניתי בלונדון, זה בערך חצי מטר על 50 סמ, בהערכה גסה... :) תודה בכל מקרה, אני אחפש :)

Snooofkin

New member
יובל יא תחת

למה לא אמרת לי, יש לי את המקום המושלם בשבילך דבר איתי כבר בבורגר'ס...

Uv Kruvi

New member
וואלה..

מזמן לא הייתי פה... מדי פעם מפשפש וקורא, לא מגיב יותר מדי... הכל בסדר ,מה איתך איש?! :)

NiGa

New member
ג'ה אני לא יכול לעבור על זה בשתיקה.

חצי מטר על 50 ס"מ?

RevitallicA

New member
הווווו שלום יובל../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

יש בתחילת סוקולוב... ממש קצת אחרי סטרומה... או לפני... איפשהו שם

נצל"ש

מישהו מכיר חנות שבה אני יכול "לצרוב" על עץ... כלומר לכתוב על עץ בעזרת מכשיר צורב כזה? מישהו מכיר?

NiGa

New member
שלום ג'ה.

בשוק ראשון (לא זה שיש ביום שלישי, הבניין הקבוע, ליד קניון הזהב שם) יש מין מקום שעושה מסגרות. שם עשיתי את המסגרת של הקריימר, ככה שיש להם גם מסגרות מכובדות וגם מסגות בחאווה, וזה די זול.. ואחרי שתעשה מסגרת, תגיד לי אני אבוא לראות כי גם לי יש 2 ציורים אל תשכח.

עדידית

New member
ראסמי חנקין ליד הבית שלי..

ליד כפר השעשועים טיפונת ישר וזה שם קוראים לזה--שכחתי אבל ישש בשלט אדום והוא קירח באמצע.

למעלה