אולי מישהו יודע ?

sharpantie

New member
אולי מישהו יודע ?

שלום רב. נכנסתי לפורום הזה לפני הרבה זמן כשהיה לי מה לומר. דרכו הגעתי לאתר קולות VOICES. פניתי אליהם לפני יותר משנה בשאלות בנושאי שיקום נפגעי נפש וקבלתי מידע מאנשי מקצוע לשביעות רצוני. פניתי שוב בשבועיים האחרונים. האתר עדיין קיים לתפארת, אך כל פניותי נענות בשתיקה רועמת, ( יצא חרוז בלי כוונה ). מישהו יודע למה ? איפה העובדים הסוציאליים ששמם מתנוסס שם כמנהלי האתר. ובעיקר, למה לא מקבלים תשובות??

ל ו ל י ת

New member
הי sharpantie

הרבה זמן... אני פותחת הודעה בשבילך למרות שאין לי תשובה מה קורה שם. אולי אנשים יצאו לחופש? אני ממש לא יודעת. מה שלומך?

sharpantie

New member
שלום לולית , שלומי טוב ותודה על

ההתענינות. הבת שלי נמצאת בהוסטל שיקומי כ 4 חודשים ומצבה מהרבה בחינות השתנה לטובה. היא יותר אקטיבית, משתלבת יפה בפעילויות שם, רכשה חברות ועוד ועוד. אחת הבעיות שמקשות עליה הוא קושי עצום להתעורר בבוקר בזמן,לקום ולהתחיל את היום בשעה 8. מכיון שהבעיה היתה ידועה לפני תחילת השיקום, התנאי לקבלה היה, שתוך זמן סביר המצב ישתנה והיא תקום בזמן. מכיון שזה לא קורה כמצופה, היא עדיין תחת "איום" הפסקת השיקום, אבל הולכים לקראתה בעניין.פניתי ל"קולות" כדי לדעת אם יש מסגרות נוספות שיכולות להתאים לה, שבהן יגלו יותר אורך רוח למגבלה הזו, ינסו לתמוך בה ולא לנזוף ולאיים שאם לא תקום יופסק השיקום. האם לך ידוע על מסגרת כזו ? (אין הכוונה לדיור מוגן). תודה מראש על כל מידע רלבנטי.

ל ו ל י ת

New member
יש לי מחשבה ../images/Emo62.gif

סביב הקטע של הקימה. קודם כל מאד שמחה לשמוע שנמצא מקום שיקומי עבורה ושהיא מחוץ לבית ולא באשפוז ומצאה לה חברות חדשות. זה כל כך לא מובן מאיליו. ובטח מאפשר גם לך מעט יותר פנאי ושקט נפשי בחייך. שאלה לי לגבי שאלתך על הקימה+רעיון: מי אמור לדאוג לזה שהיא תקום בשמונה? (אני מקווה שלא אתה, מהבית?!). אפשר לעשות תכנית התנהגותית, זה משהו שעשינו לא מעט בבית-החולים עם נוער שלא היה קם בזמן לפעילויות, ומתאים גם לילדים ונוער שאינם מאושפזים ואינם חולים. אני חושבת שיכול להתאים גם לבתך. מציעה לך לשבת עם הצוות שעובד שם ובעיקר עם הצעירים בהם, כולל סטודנטים שנמצאים אולי בבקרים, אלה שיש להם כח ויכולת לנסות דברים חדשים, ויחד לנסות לבנות תכנית התנהגותית (בעזרת נקודות, אסימונים או כל דבר אחר שמתורגם תוך זמן קצר לתגמול שהיא אוהבת). שיהיה בהצלחה.

האם היא לוקחת תרופות שגורמות גם

לעייפות? כי אם כן אפשר לשנות את השעה שבה נלקחות התרופות ואולי זה יעזור.

למעלה