אולי מישהו יודע.... מישהו יודע אם אפשר ללכת לקורס ברמנים לפני גיל 18???
D dcrazy New member 2/10/02 #1 אולי מישהו יודע.... מישהו יודע אם אפשר ללכת לקורס ברמנים לפני גיל 18???
C Crazy_Bitch New member 2/10/02 #3 תאורטית לא... אבל אני עשיתי את שלי במאי האחרון. בכל מקרה- הכל תלוי איפה...
מ מנדלסון New member 3/10/02 #6 אולי אבל בחיים לא תמצא פאב שיהיה מוכן לעסיק ילדים בני 16 17 אז חבל לזרוק 3500 שקל עדיף לקנות ספר
C Crazy_Bitch New member 3/10/02 #7 נדיר, נכון אבל לי יש עבודה... אירועים. אבל זה באמת נדיר! בדרך כלל, לא מעסיקים לפני גיל 21-22. (רוע לב מושרש)
נדיר, נכון אבל לי יש עבודה... אירועים. אבל זה באמת נדיר! בדרך כלל, לא מעסיקים לפני גיל 21-22. (רוע לב מושרש)
D dcrazy New member 3/10/02 #8 לא התכוונתי לעבודה..... התכוונתי לקורס ברמנים ללמוד לא עבודה אני לא מחפש עבודה מתחת לגיל 18 אני רוצה ללמוד השאלה שלי היא אם אפשר ואיפה???
לא התכוונתי לעבודה..... התכוונתי לקורס ברמנים ללמוד לא עבודה אני לא מחפש עבודה מתחת לגיל 18 אני רוצה ללמוד השאלה שלי היא אם אפשר ואיפה???
C cafesito New member 3/10/02 #9 באופן עקרוני מותר ואפשר אפשר ללמוד ולהתעסק אם אלכוהול, אסור להם רק להגיש לך או לשדל אותך לשתות.