אולי מישהו יודע?

Giluts

New member
אולי מישהו יודע?

בתקופה האחרונה יש פרסומת בכבלים לערוץ 4. הפרסומת על רקע כחול ורצים שם כל מיני שמות של סרטים. אולי מישהו יודע איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע? תודה מראש

אין לי כבלים ../images/Emo3.gif

ואם עוד לא ענו לך על השאלה במקום אחר אז המקום המתאים לשאול שאלות מהסוג הזה נמצא בפורום זיהוי שירים Good Luck

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אם אתה תוכל לזמזמם כמה מילים זה יוכל לעזור גם למי שלא מכיר את הפרסומת.. תנסה להיזכר מה אתה שומע שם...

Giluts

New member
נראה לי שזה בספרדית או משהו כזה

שיר מגניב כזה, כיפי. אומרים שם איזו שורה באנגלית שהיא דיי ידועה אבל אני לא יודע אם זה שייך לשיר הזה. evrybody get up´a get on up get up´a get on up זה בסלנג כזה. כשזה בספרדית זה נשמע כמו: נה נה היא צ´יוואו היוואו נה נה נה היא צ´יווואו היוואו.. וחוזר על עצמו כמה פעמים.

מאוד מוכר לי מה שאתה כתבת

אני זוכרת שיר אחד ששרים בו "גט אפ(פה)" נראה לי שאלו היו זמרים שחורים... יכול להיות שזה היה סוג של ראפ? לא זוכרת שהיה בזה קטע ספרדי... אבל יש לי זכרון מעומעם של השיר ככה שאני לא אוכל הרבה להיות לך לעזר... אם יש לך טלויזיה ליד המחשב, ואם יש לך מיקרופון, אתה מוזמן לנסות להקליט. כן כן יש לי הצעות לא מהעולם הזה... אבל אם זה חשוב לך המאמץ משתלם!

מאטריקס

New member
הייתה לי בעיה דומה לשלך בעבר...

לא ידעתי איך קוראים לשיר, ואף אחד אחר לא ידע. אז שלחתי מכתב לערוץ שבו מופיעה הפרסומת, ותוך כמה זמן הם כתבו לי. אם יש להם אימייל תשאיר שם, עדיף מאשר דואר רגיל...
אתה יודע מה הכתובת שלהם
אם לא, תבדוק. בטח יש איפשהו

Giluts

New member
שלחתי להם לפני יומיים והם עדיין לא

ענו לי. הכבלים האלה חראות.

גילטוס

פה זה לא פורום זיהוי שירים... גם פורום זיהוי שירים זה לא פורום זיהוי שירים. טוב, בעצם זה כן... אבל כל עוד ההודעה שלך נמצאת בדף אין צורך שתקפיץ אותה פה או בפורום השני. תאמין לי שהיא נצפתה ע"י כל מי שמבקר פה ואם מישהו היה יכול לעזור לך הוא היה עוזר. אבל אנחנו לא יודעים. באמת שלא.

למעלה