אולי מישהו יודע אני גרה בחיפה הפסטיגל יגיע גם לפה? ממש בא לי ללכת
P porky169 New member 11/11/09 #2 למה שלא?../images/Emo134.gif אגב, רק לידע כללי, הפסטיגל הראשון נקרא פסטיבל חיפה לשירי ילדים והוא היה רק בחיפה ורק כמה שנים מאוחר יותר הוא עבר לתל אביב. ולמה אני מספר את כל זה?( ) כי לא נראה לי שהפסטיגל שהסמל המסחרי הראשון שלו היה חיפה לא יציג שם.
למה שלא?../images/Emo134.gif אגב, רק לידע כללי, הפסטיגל הראשון נקרא פסטיבל חיפה לשירי ילדים והוא היה רק בחיפה ורק כמה שנים מאוחר יותר הוא עבר לתל אביב. ולמה אני מספר את כל זה?( ) כי לא נראה לי שהפסטיגל שהסמל המסחרי הראשון שלו היה חיפה לא יציג שם.
B B R A Y E R New member מנהל 12/11/09 #4 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבדיוק../images/Emo45.gif בגלל זה קוראים לפסטיגל - פסטיגל
P porky169 New member 12/11/09 #5 לא, לא בגלל זה../images/Emo3.gif../images/Emo134.gif זה על שם בנו של מיקי פלד, גל.
B B R A Y E R New member מנהל 12/11/09 #6 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזו סתם שמועה../images/Emo6.gif אין למיקי פלד בן בשם גל בכלל.. לילדים של מיקי פלד קוראים אורלי, ירון ומאיה. לפסטיגל קוראים פסטיגל בגלל שהפסטיגל היה בהתחלה אירוע עירוני של חיפה, וחיפה זו עיר נמל ועיר שמוקפת בים.
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזו סתם שמועה../images/Emo6.gif אין למיקי פלד בן בשם גל בכלל.. לילדים של מיקי פלד קוראים אורלי, ירון ומאיה. לפסטיגל קוראים פסטיגל בגלל שהפסטיגל היה בהתחלה אירוע עירוני של חיפה, וחיפה זו עיר נמל ועיר שמוקפת בים.
C ComplicatedCutie New member 11/11/09 #3 ../images/Emo192.gif התשובה נמצאת פה מצאתי לך את לוח המופעים של הפסטיגל http://www.kidstv.co.il/iframe_article/2711964 ושמתי שכבר החודש (נובמבר) יש הופעות בחיפה..
../images/Emo192.gif התשובה נמצאת פה מצאתי לך את לוח המופעים של הפסטיגל http://www.kidstv.co.il/iframe_article/2711964 ושמתי שכבר החודש (נובמבר) יש הופעות בחיפה..
א אניעדידוש New member 14/11/09 #7 לדעתי אפשר לראות הכל באתר אנ הולכת לפסטיגל עם אחי בתל אביב נראה לי שבאתר של ערוץ הילדים יש הכל... www.kidstv.co.il/festigal-hot
לדעתי אפשר לראות הכל באתר אנ הולכת לפסטיגל עם אחי בתל אביב נראה לי שבאתר של ערוץ הילדים יש הכל... www.kidstv.co.il/festigal-hot