אולי מישהו יודע...

• פותח הנושא joov
  • פורסם בתאריך

joov

New member
אולי מישהו יודע...

אני קונה מקרר משומש ב-400 ש"ח אבל אני צריך להעביר אותו לעיר אחרת. מדירה בקומה 3 עם מעלית אל דירה בקומת קרקע. יש לי אפשרות להשיג טנדר בשביל זה וכמה חברים שיעזרו, אבל אני לא יודע אם זה בלתי ניתן לעשות בלי סבלים, ובמקרה הזה אולי עדיף לקנות פשוט מקרר חדש בעיר החדשה ולא להתעסק עם ההעברה? מישהו העביר פעם מקרר? איך עושים את זה כמו שצריך? זה מקרר של משהו כמו 450 ליטר, צריך עגלת נשיאה, זה יוכל להחזיק אותו בכלל?
תודה

אוצה

New member
במחיר הזה הייתי מחפשת מקרר משומש בעיר

שאליה אתה עובר ולא מתעסקת עם הובלה העצמית. בעיר- הובלת מקרר תעלה לך מקסימום 100 ש"ח. להוריד מקרר מקומה שלישת לא מורידים עם עגלת נשיאה- אין מצב לטלטל את המקרר מקומה שלישית על כל המדרגות. כלומר תצטרכו להוריד אותו ביד.זה כבד ומסורבל. חייבים גם להוביל את המקרר בעמידה ולתת לו לנוח לפחות 24 שעות לפני החיבור לחשמל בדירה החדשה- כי צריך שהשמן ירד חזרה למדחס. בכלל, הובלה לא "בריאה" לאף מקרר ובטח לא בשכיבה. עכשיו, תעשה את החשבון של להוריד את המקרר, להובילו בטנדר (עלות דלק וכו'). אני הייתי לוקחת מוביל ולא שוברת את הגב. וזה מניסיון של החצי שהתקמצן על זה פעם והוא וגיזי קיטרו שובעות אח"כ על הגב השבור...

dornat

New member
אין לו מדרגות יש מעלית. וקומת קרקע

אבל עדיין מסכימה שזה לא כדאי עלות תדלוק טנדר לטרטר חברים בלאגנים אני פשוט הייתי מנסה למצוא מקרר בעיר שלי (גם אם תקנה מקרר חדש עלות ההבלה היא בנפרד)

יובל 1234

New member
טנדר פתוח וכמה חברים אין בעיה

אם יש רצועת סבלים יותר טוב וגם ככה אין בעיה עגלת ארגזים יכולה לעזור אבל ממש לא חייבים

למעלה