אולי לא הבנתם...

SHIMONLIMINAL

New member
אולי לא הבנתם...

לא התכוונתי לדבר על מי שירת בצבא ומי לא, אלא התכוונתי להגיד שכל הBABYRAP החדשים האלה, הם סתם זבך´ה במובן המילה, יש לי את מיקרופון למקסימום 1+2 את ישראלים עצבניים (המחנות של צו´לו) ועוד מבחר ענק של שירים נדירים יותר ופחות מכל מגיוון הראפ, אני בטוח שלרוב הגולשים כאן אין מבחר כמו שלי ועוד יותר אני בטוח שכל מי שחושב שתינוקות האלה הם משהו הוא סתם תינוק בעצמו (כמו שגם אני הייתי, כאשר חשבתי עליהם, שהם טובים ואיכותיים), אתן כמה דוגמאות ואסביר את עצמי: די גיי מייס , בזוקה, איקרוס, ביג אס מסיקה, הדיפלומט,האינטלקט, כלא 6, סגול 59 (שהוא אידיוט גמור, ביזבזתי 39 ש"ח מכספי על דיסק ברמה של השוק) עומר_וסינדרום, סוליקו כרוב, קוואנגו, ריף-רף, קודמן, מני ,קליפופ, רסטה קישקשת, שחר סוויסה , שס - אלא רק מחבר קטן מאוד הבייבי ראפ, הם סתם תינוקות שלא מבינים כלום מהחיים, רושמים רק על כסף, על הסצינה, חלאס אין על מה לרשום? קחו דוגמא את השיר של סאב - מתפלל, שיר ענק, אדיר, אבל מה לעשות לא מתאים לנו, ישראל מדינה מספיק טובה, כדי שלא ירשמו עליה שיר כזה, מילא הארלם אה... אבל מה "כי בארץ הזאת אני מרגיש על הפנים"? עוף, מי צריך אותך. שלא תבינו לא נכון, אני ממש אוהב את סאב אבל יש לו כמה שירים שלא מתאימים, פשוט כך, יותר מידי אלימות וכו´, לעומתו קחו את פישי, הכל הסתירה, הכל צחוקים, כלום לא רציני "אני סמל מיני" קחו את בויאקה, בלי פוזות ועוונתותו, חלאס שיקאגו זה באר"הב. אז לכל האלא שחושבים שככה ההיפ הופ יתקדם, אתם טועים ובגדול חברה. ולך די גיי´ גו´בי (או משהו כזה), אל תרד לרמה לא מוסרית, אם משהו אידיוט מבינינו זה אתה, וגם ילד קטן דיי מתאים לך, רק שתדע שאני מבין ומכיר היפהופ ישראלי (ד"א יש לי הרכב) בהרבה יותר טוב ממך, טירון. יום טוב.

da^Lord

New member
אתה לא יודע מה שאתה מדבר

אז אתה מכיר את כל השמות, שמעת שיר אחד שלהם, זה לא אומר שכל מה שהם רושמים זה על כסף והסצינה. אני יודע בוודאות שלחלק מהשמות שרשמת יש שירים הרבה יותר עמוקים וחשובים ממה שרשמת. וסתם לדוגמה- שיר של.. לא זוכר מי.. על חבר שנהרג בתאונת דרכים. שיר של מייס - על חברה שנהרגה בפיגוע. שיר של בזוקה - מחאה נגד תאגידים עשירים. ועוד ועוד.. מדברים על הרבה דברים. אז אל תכליל, תבחן כל אחד בפני עצמו. ולא הבנתי מה רצית להגיד על בויאקה ופישי, אז אתה תומך בשירים שהמסר שלהם הוא מסיבות וצחוקים או לא? חוץ מזה לפישי יש עוד שירים חוץ מ-סמל מיני.

ליב Liv

New member
וואי אפשר לגעת בך ../images/Emo35.gif

"יש לי את מיקרופון למקסימום 1+2 את ישראלים עצבניים (המחנות של צו´לו) ועוד מבחר ענק של שירים נדירים יותר ופחות מכל מגיוון הראפ, אני בטוח שלרוב הגולשים כאן אין מבחר כמו שלי ועוד יותר" כמה שטויות בהודעה אחת!!!!!!!!!! "אז לכל האלא שחושבים שככה ההיפ הופ יתקדם, אתם טועים ובגדול חברה" נו באמת.. כל הראפרים בארץ דפוקים אבל רק פישי תותח! כי הוא עושה ראפ צחוקים! חחחחחחחחחחח... בן אדם מצחיק אתה.. אני אפילו לא יטרח להגיב לזה כמו שהתכוונתי, כי חבל לבזבז אנרגיות על אנשים כמוך!

yaya_haim

New member
אתה עושה צחוק מעצמך

אתה מדבר על אנשים כאילו מגיל 4 אתה מכיר אותם. שתדע לך למשל סגול 59 עושה מוזיקה כדי לעשות מוזיקה: הבן אדם בן איזה 30 ומשהו נשוי + 2 ויש לו קריירה אחרת מהיפ הופ אבל הוא הואציא דיסק כי הוא אוהב את המוזיקה. כלא שש חברה ממש מוכשרים, ורואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר. ועם כל הכבוד לסאב ויש לו כבוד, יש לו עוד דרך כל כך ערוכה, הוא מתפתח אין ספק אבל לא בקצב הכי מהיר. תלמד את החומר לפני שאתה נבחן עליו.

MחושגZ

New member
עוד משהו:

על מה שאמרת על סאב במתפלל השיר הזה מדהים הוא כל כך נכון וכן, בארץ הזאת כולנו (או לפחות רובינו..) מרגישים על הפנים! ישארל מדינה טובה? ישראל מדינה גרועה מבחינה ביטחונית, כלכלית (בהשוואה למדינות המערב), חברתית, ומה לא... אז תבין שהמצב כאן כן על הפנים!

King_E

New member
מסכים!

ואם אתה רוצה לשמוע שיר על ארץ ישראל שלנו שנקרא - "איפה אני חי" אתה יכול להכנס לווינאמפ ללחוץ Ctrl L ואז את הכתובת הבאה: http://212.199.254.51:8000 השיר כל הזמן בלופ........... Da DreamTeam - איפה אני חי

DJ JuVi

New member
אולי עוד לא הבנת....

זה באמת לא משנה אם אתה פותח שירשור חדש או נשאר בישן, אתה עדיין נשאר נמלה קטנה מאוד מול נחיל ענק של דבורים שיאכלו אותך מכל כיוון. זה מצחיק לשמוע מישהו בעל כללל כךךך הרבה ביטחון.... האמת היא שאני מצטער שאני כותב את מה שאני כותב עכשיו ומבזבז את הזמן על אחד כמוך ועוד מקפיץ...אבל מילא...אם כבר אז כבר: אתה לא מבין מהחיים שלך, נקודה. אתה באמת קולט מה אתה רשמת?!?! בושה! לרדת על צ´ולו שהוא באמת אחד מהראשונים בארץ (אם לא הראשון אבל אני פשוט לא בטוח) שהקימו או לפחות הריצו את הסצינה הזאת. עדיין לא הזכרת את מומי...יש לך משהו להגיד עליו?! יסלח לי דה לורד שאני אקלל עכשיו... אתה אידיוט! דפוק! מדהים שאת "מתפלל" קלט המוווון קהל מחוץ לקהילת ההיפ הופ אף ע פי שהוא יצא לגמרי ב"מחתרת", וע-ד ה-י-ו-ם שרים את השיר הזה!!! וזה שיר מ-´97, לא ככה?! טמבל....הוא כנראה לא חי בארץ והוא לא קולט שלא הכל בנות ומסיבות. דפוק! מה, אתה מסתגר בחדר?! אתה רוצה להגיד לי שלפישי הגנגסטר יש טקסטים חזקים ואמיתיים?! בואו נסכם את פישי: בנות-יריות-בנות-כוסיות-בנות-כסף-בנות-בנות-בנות....אולי טעיתי קצת בסדר....מה קרה לך?!?!?!? הוא אפילו לא שייך לקהילה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעת אותי?!?!?!?!?! ל א ש י י ך ל ק ה י ל ה ה ז א ת!!!!! הוא רק שליש פה (וגם זה בקושי) וכל השאר הוא עם המזרחית או משהו.... הרגגג אותי...מישהו יורד על כל הקהילה....פחחחחחחחח..... שתבינו, הוא לא נקט עמדה בעד מוקי ונגד סאב נניח, אלא הוא בא וירד על כולם ביחד! מה, אתה דפוק?! הוא סתם משועמם!!!!!!! כמו שאמרתי - הבן של ניסן שור.... חחחח....כלא 6 "בייבי´ז"....בזוקה....האינטלקט.....ראסטא קישקשתא... פחחחחחחחחחחחחחחח הארלם עלאק... אני חושב (בשיא הרצינות!!) שאנחנו מתעסקים פה עם בן-אדם לא שפוי...באמת! והערה אחרונה על סאב- הוא לא רק שר על כמה רע או מה שזה לא יהיה, הוא גם שר על תקווה ועל זה שאסור לנו לוותר. שמעון הקטנטן, אתה טיפש. שמעון- קטנטן. טיפש- ענק!
מילא אמרת על קודמן שהוא בייבי.....סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אחי...

EmGee

New member
כמה הערות/הארות

למה אתה מזכיר דווקא את מי שלא כל כך מצליח? כמעט כל מי שהזכרת הוא בגיל חטיבה/תיכון/צבא. להגיד שאומנים כמו כלא6, סגול59, בזוקה וראסתה קישקשא לא עושים מוזיקה טובה זה שיא הבורות. יש הבדל בין מוזיקה לא טובה למוזיקה שהיא לא לטעמך. אני לא יודע מה הרקע שלך ובמה אבא שלך עובד אבל אם לא שמת לב אתה חי במדינה עם לא מעט בעיות אז פעם הבאה לפני שאתה מעביר ביקורת תצא מהבועה שלך. אמרת שיש לך הרכב? מה זה ההרכב הזה כי יש לי חשק להשוות אותו לכל הבייבי-ראפ.

kref

New member
יש לי שאלה עליך

עוד לא ענית לי איזה מוזיקה אתה כן שומע לא רק בארץ בכלל???

Syndrome

New member
אה הא...

ואני מנחש שאתה יודע... חחחח שיהיה לך לבריאות... אה ו - ´(ד"א יש לי הרכב) בהרבה יותר טוב ממך, טירון´. - את זה מוכיחים אחי, לזלזל ולדבר מאחורי כינויים, קצת קל מדי לא? WHATEVER תהיה שווה התייחסות כשתראה את הפנים שלך

SHIMONLIMINAL

New member
פשוט נעליים, זה מה שאתם!

קודם כל, אני לא מכריח אף אדם מכובד (בטח יש כאן גגנסטרים כמו כלא 6...) להחזיר לי תגובות, אז המנעו לבזבז את זמנכם היקר, אם אתם חושבים שלא שווה להשקיע מאמץ בכתיבת הודעה לשמעון המלך. עכשיו תקשיבו טוב ליצנים, אתם פשוט לא מבינים את המסר והרעיון, אין לי שום בעיה נגד קישקשטא וכל הדרעק האלה, אלא יש לי בעיה עם הפוזה ה"איימטנית" שלהם מבינים? בהזדמנות זאת אל תקראו לי יותר שמעון אלא "שמעון עם כוחות האופל".... חבר´ה תתעוררו, ראפ זה דבר יפה, אבל אל תשתגעו, אני שומע עסק שחור כבר 5 שנים, מקליט שירים, ומתעסק עם ראפ הרבה מאוד זמן, אני פשוט לא מבין למה כולם רוצים לחכות את האמריקאים? כל אחד עם גורמת, חולצה רחבה, ב X-BOY

Evil J

New member
וואי מגניב אתה שומע תעסק

5 שנים ומקליט את כל השירים...גבררררררררר
חשבתי על זה..לא נלך כמו ראפרים גנגסטרים נכון? ראית את פישי בהופעה? (לא מחזה נעים...) כמו שדי ג´יי ג´ובי אמר..הליריקסים של פישי מסתכמים ב בנות-יריות-מכוניות פשע-כוסיות-בנות-יריות-גורמטים-ושוב כוסיווווות ויש לי שאלה...כלא 6 גנגסטרים?

SHIMONLIMINAL

New member
התגובה של "פשוט נעליים" היא חצי

אז תסתכלו ב"לכל המבינים" , שם זה התגובה המלאה, נעליים שלי.

למעלה