אולי כבד ?

סבאבה

New member
אולי כבד ?

לפרופ' רן אורן, שלןם "הכבד נמצא בבטן הימנית העליונה מתחת לקשת הצלעות" כך נכתב בהקדמה לפורום זה. במקום זה בדיוק אני חשה כאבים חזקים בזמן האחרון. למשל: כשאני קוראת עיתון שמונח על השולחן הנמוך בסלון אני נאלצת ל"קפל" את הבטן כדי להתקרב לאותיות, ולאחר מכן, כשאני מנסה לחזור לישיבה רגילה (גב זקוף) "נתפס" לי הכבד (אולי זה הכבד ?) כאילו יד נעלמה סוחטת אותו ! (נכון, יש עלי כמה קילוגרמים מיותרים...) מהן הבדיקות המקובלות שעלי לעבור לבדיקת התופעה המדאיגה ? שאלה נוספת (של אמא שלי): מהם חומרי הטישטוש (הרדמה חלקית) המקובלים בבדיקת גסטרוסקופיה, במה זה תלוי ? (לפני שבוע אמא שלי לא הצליחה לבצע את הבדיקה כי החומר לא השפיע עליה, היא מטופלת בקומדין בגלל הפרעות בקצב הלב). בעבר עשו לה את הבדיקה פעמיים בהצלחה, החומר השפיע כמו שצריך ! עליה לעבור את הבדיקה שוב בתחילת יוני והיא בהיסטריה..יש לה היסטוריה של שני ארועי מוח ואני פוחדת שהלחץ ישפיע עליה לרעה) בתודה מראש על תשובותיך

סבאבה

New member
עוד שאלה

שוב שלום בהמשך לחלק א' בשאלתי הקודמת: לפני כמעט שנתיים ריסקתי את מרפקי השמאלי והוא מחובר בעזרת פלטה ושבעה ברגים. האם יכול להיות שהמתכת שנמצאת במרפקי מפרישה חומר רעלי שזורם עם הדם לתוך הכבד וגורם לו לחלות ? (סליחה אם אני שואלת שאלות קצת טיפשיות...) תודה

אולי היא מכורה לכדורי שינה או הרגעה

כמו ואליום, בונדורמין ושאר הבנזודיפנזינים? אם כן, יכול להיות שזו הסיבה (אבל זו רק השערה, אין לי מושג).

למעלה