אולי כאן ידעו

o d e l y

New member
הכינוי שלך עניין אותי...../images/Emo12.gif

דונטלו מלך הצבים??????? מאיפה הבאת את זה???

sandradee

New member
אח? בנות? אח?

אני בחורה מאוד מאוד שובניסטית אבל בכל זאת בתור מעריצה של אפריל... צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה צבים ירוקים עם שיריון מהם מפחד כל ביריון גיבורי הנינג'ה הירוקים הם הצבים הכי מדליקים קוואבנגה!!! דונטלו מנהיג הצבים רפאל אוהב להמציא תכסיסים לאונרדו מדליק אבל חוצפן ומיכאלנג'לו הוא הקטן שראדר הרשע מנסה לפגוע צבי הנינג'ה נלחמים ברע כי ספלינטר לימד אותם שגעון להיות אלופי הנינג'ה עם שיריון קאווובנגה מקווה שלא עשיתי מיקס אפרופו שירים השיר שרשום אצלך בחתימה כידוע לך נכתב על ידי נפלתי הרץ אימבר ידעת שהוא מת אלכוהליסט ברחוב?

Reznik

New member
ידעת שאפלטון.......

שהמציא את התאוריה של יחסים אפלטונים כלומר מערכת יחסים שמטרתה היא בעצם רק להתרבות למען הגדלת הרובד המחונך במדינה היה בעצם פדופיל

o d e l y

New member
דדדדדדדיייייייייייייייייי....באמת??

לא,לא ידעתי שמדובר בצבי הנינג'ה...באמת חידשת לי,תודה! פשוט לא הבנתי מאיפה זה בא לך פתאום??? בכל אופן- אחלה כינוי!!!

צ ה ו ב ה

New member
יכולה גם יכולה.

התחום שהן הכי טובות? אני מתאמצת לא להיעלב... למרות שאני באמת טובה במטבח.

כלב קר

New member
כן ! תבקשי להיות טבחית

אם לא יתנו לך תעשי את הקורס שנתנו לך לעשות וכשתגיעי לבסיס שלך תבקשי לעבור למטבח בהצלחה

Big Air

New member
שכחתם כבר את תקופת הילדות ???

לאונרדו הוא מנהיג הצבים ודונטלו הוא זה שממציא תכסיסים. מה לעשות, יש דברים שגם אם רוצים לא שוכחים. נא לשנות את השם !!!

מיכאל מדליק אבל חוצפן,

מיכאלאנג'לו הוא רקדן! (הייתי אומרת שנדפק קצת) אחח...אכן, יש דברים שלא שוכחים... מעניין מי חשב לעזאל על רעיון האידיוטי של צבי נינג'ה...זה כמו שעשו את שלושת המוסקיטרים (ודרטניין וחולייטה הקטנה!) בתור כלבים, והכי מצחיק זה שהם רוכבים על סוסים

Big Air

New member
מנסים להטריף אותי בכח

זה לא מיכאל, אלא רפאל. נראה לי שאת מתבוללת יותר מידי בזמן האחרון...

bana

New member
בבסיס שלי

יש חיילת בצוות המטבח אבל היא שטפה כלים.

למעלה