אולי כאן אנסה...

אולי כאן אנסה...

תמיד הסתקרנתי בנושא גילגול נשמות וכשקראתי כאן על הידע שלך בער בי הרצון לדעת גם אודותיי מה עליי למסור כדי לשמוע על הגילגולים שלי אודה לך על כל פיסת מידע אילנה

רותי 11

New member
אילנהחלפ1111 ../images/Emo140.gif

למה אולי כאן תנסי? זה משהו שסיקרן אותך ולא העזת לשאול עליו עד כה? אילנה יקרה, אני רואה אותך בחורה טמירה, בהירת שיער לובשת שימלה בהירה מבד קליל ואוורירי (כמו שיפון) את נראית חולמנית משהו, בשדה פתוח, יש לך פרח ביד או יותר נכון סביון שהפך להיות "סבא" ואת נושפת עליו ומפזרת את השערות שלו ברוח, ממש תמונה רומנטית. אני רואה שאת היית שם בחורה מאוד שלווה מאוד יודעת מה שהיא רוצה מהחיים, והחיים מחייכים אליה בחזרה, את מעין ילדת טבע אוהבת את הציפורים, הפרפרים הפרחים, עצים ובכלל להיות בחיק הטבע, שם תמיד הרגשת בבית, היו לך חתולות, (היית אישה של חתולים לא כלבים) הייתה בך המון חמלה ורכות, המון סבלנות לזולת, ואוזן קשהת לכולם, אנשים אהבו להיות איתך כי ידעו שאת יודעת להקשיב מהלב, (חשבת פעם להיות פסיכולוגית?) תמיד ידעת לתת את העצה הנכונה ואת המילה הטובה.

תודה רותי...

את התיאור שתארת זו אני בגלגול הקודם או מה שאת רואה בי היום אשמח אם תבהירי לי כי אני סקרנית לדעת מי אני הייתי קודם ומה התיקון שלי פה יש לי מצב שמאוד לא עובד לי ואינני יודעת הוא קשור או לא אך אין לי שקט בשנים האחרונות במקומות עבודה, תמיד צצים בעיות שגורמות לי לעזור או לפיטורים המתח הזה משגע אותי האם יש קשר לעניין התיקון ואם לא מה התיקון שלי כאן תודה על הסובלנות והנתינה מזמנך

למעלה