אולי כאן אני אוכל

Ella032

New member
אולי כאן אני אוכל

באמת להוציא את זה..
קודם כל, מי שזוכר אותי, מאז שכתבתי כאן אני נכנסת לכאן באופן קבוע, קוראת סמוייה אפשר לקרוא לזה כי עוד לא יצא לי להגיב. ועכשיו לעניין שעליו רציתי לכתוב: זה ממש ממש עיצבן אותי!! אוף!!!.או-קיי, ככה, לפני משהו כמו חודש נתקלתי בפטרייה בנרתיק. הכל היה בסדר, קיבלתי טיפול והכל ולא מזמן התחלתי שוב לראות סימנים שאולי זה חזר. אני רק אגיד שאז, לפני שקיבלתי את המרשם מהרופא שבדק אותי (עדיין אין לי רופא קבוע) אז חזרתי לשם בשביל לקחת את המרשם והיה שמה רופא אחר ולא ממש הבנתי אותו אז פשוט חיכיתי לתפוס את הרופא שכן בדק אותי. היום, זה היה אותו רופא שלא ממש הבנתי. איככס, הוא היה כל כך אגרסיבי ומגעיל, לא ענה לי על שאלות, מה ששאלתי הוא ענה בצורה מגעילה, וגם בטיפול הוא הכאיב לי. ממש רציתי לבכות אחרי זה. היה מזל שהדרך הבייתה לקחה קצת זמן ומנעתי מהדמעות לצאת וכשהגעתי הבייתה זה עבר. זה היה ממש מגעיל, ועכשיו אני ממש מפחדת שאחרי הטיפול הזה זה יחזור שוב כי ממש אין לי כוח לרופאים מגעילים. רציתי לתת לו סטירה! הוא אפילו את עצמו לא הבין, אז בטח ובטח שאני לא הבנתי מה הוא רוצה. אני כל כך שונאת שזה קורה!!! עכשיו אני ממש נגעלת מעצמי, מחכה שיהיו מים חמים כדי להיכנס כבר להתקלח.. זהו, הוצאתי את זה, ואני אנסה קצת להירגע מהערב הזוועתי שעבר עליי. אשמח לתגובות או סתם לעידוד. תודה. אלה.

היי חמודה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך למצוא לך רופא קבוע שאת סומכת עליו, זה מאד חשוב ועוזר
נסי להתייעץ ולקבל המלצות מחברות ונשים מבוגרות שאת מכירה ושיש להן רופא כבר שנים... מקווה שאת מרגישה יותר טוב

Ella032

New member
קודם כל

תודה על התגובה שלך, אני מרגישה טיפה יותר טוב. אני לא חושבת שאני ממש אצטרך רופא קבוע, רק בשלב יותר מאוחר. ואני לא ממש יודעת עם מי יש לי להתייעץ כי לא ממש רוצה לעשות את זה עם מישהי מהמשפחה בגלל שאני...כבר עשיתי דברים
ואין בנינו ממש דיבור לעומק כך שאני לא הכי פתוחה איתם בקטעים האלה. אני חושבת שהמזל שלי זה שבפעם הראשונה שהלכתי לרופא הייתי ממש לחוצה אבל נתקלתי ברופא נחמד ועדין שלא הכאיב לי ועשה הכל בעדינות,באמת, למרות שממש הייתי נבוכה כי הוא היה גבר דתי. אבל זה היה ממש בסדר וזה המזל שלי. אלה.

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

זה שאת צעירה או לא מנוסה בכלל לא שולל את הצורך הקיים בהחלט ברופא קבוע שתרגישי איתו בנוח. מה עם חברות, אותן את יכולה לשאול?

Ella032

New member
באיזה שהוא שלב

אני מתארת לעצמי שיהיה לי רופא קבוע, אבל זה שלי במקרה אין עדיין רופא קבוע זו ממש לא סיבה שיהיה קיים רופא כזה מגעיל. ושתביני, אני כבר נתקלתי בו בפעם הראשונה שהייתי רציתי ללכת לקחת מרשם ורציתי לשאול כמה שאלות והוא זה שהיה שם. כשראיתי איך הוא,פשוט עזבתי וחיכיתי לרופא שטיפל בי כדי לשאול אותו בטלפון. אתמול, כל כך קיוויתי שזה לא יהיה הוא שם. וכשראיתי אותו לא ממש הייתי בטוהח שזה הוא, אבל כן, זה היה הוא לצערי. ממש בכיתי אתמול. אני יודעת שכתבתי בהודעה הראשית שלא אבל כשדיברתי עם הבחור שלי וסיפרתי לו שהיה זוועה אז זה פשוט יצא לי ובכיתי. אני כבר אנסה להשיג את הרופא שהיה בפעם הראשונה שכל מחיר. וכשיגיע הזמן אני גם אשאל את מי שאני אוכל. מקווה שאני לא אצטרך לראות עוד פעם רופא נשים בקרוב. אלה.

amazone

New member
דומה אבל שונה

רק כדי להבהיר - אני לא אוהבת גניקולוגים ובאוגוסט הייתה הפעם הראשונה שהלכתי אליו כמבוגרת מאותה הסיבה. אני חובשת אז איכשהו אני מבינה מה שהוא אומר [במיוחד כשהוטרינר של הכלבה שלי - שתזכה לחיים ארוכים - מסביר מעולה. כן אני יודעת שמדברים על גניקולוג]. אני ממש לא מסתדרת עם כל גניקולוג במיוחד בשלב של הבדיקה הגופנית ולכן, לפניה אני מראש מבהירה או יותר נכון מזהירה שיש לי רפלקסים טובים ותזוזה אחת לא נכון לא במקום או שתגרום כאב הבעיטה תפעיל את עצמה באופן טבעי ביותר ואני לא בנאדם אלים. זה פותר את הבעיה

Ella032

New member
חח..הבעיה היא

שאצלי זה בסדר, כלומר, כמו שאמרתי, הרופא הראשון שהייתי אצלו היה ממש עדין ואפילו הרגשתי טוב אחרי הבדיקה..ממש הייתי בסדר, אפילו שמחה שאני פותרת את הבעיה, אבל הרופא הזה? אני עדיין מרגישה רע בגללו. כנראה שלך היה ניסיון ראשון קצת לא משהו, וזה מה שפחדתי שיהיה לי ולמזלי זה לא היה. רק עכשיו זה היה וממש התאכזבתי. אלה.

מכירה את זה ../images/Emo10.gif

גם לי הייתה (בדגש על הייתה!) רופאת נשים מגעילה שלא עונה על שאלות ולא איכפת לה בכלל. תבקשי המלצות מחברות על רופא/ה טוב/ה מישהו שיהיה לך נעים להגיע אליו. אפילו אם כרגע את לא צריכה, שיהיה לך את השם והטלפון למתי שתצטרכי. לגביי הפטרייה - חוץ ממה שהרופאים אמרו לך, מומלץ לאכול יוגורט כדי לעזור לזה להירפא ולא לחזור.

Ella032

New member
יוגורט?

יש לך המלצה על אחד שהוא...טעים?
אלה. נ.ב:תודה על התגובה.

Ella032

New member
האא...

יופי, זה מה שרציתי לשמוע, כי חשבתי שאני אצטרך לאכול את היוגורט הרגיל החמוץ... אלה.

נועה9191

New member
"ברוך שעשני אישה"?... לא בטוח.

אני מאוד מבינה אותך, אני אישית הייתי כל כך נגעלת מרופאי נשים שהיו לי בחילות כל היום אחרי הביקור אצלם... גם לי לא היה מישהו קבוע והייתי הולכת למי שפנוי. עד ש... מצאתי רופאה מאוד נחמדה, ועדינה היא מסבירה כל דבר לפני שהיא עושה ומכינה אותך נפשית... אחרי הבדיקה היא גם ענתה לי בסבלנות על כל השאלות הכי מוזרות שהיו לי ואף פעם לא שאלתי. בקיצור תנסי שוב ושוב עד שתמצאי רופא או רופאה נחמדים ושנעים לך להיבדק אצלם (עד כמה שזה יכול להיות...) זה ממש חשוב לדעתי, יש המון שאלות שנראות לנו נורא גורליות ואחרי הסבר מרופא שמבין עניין הכל נפתר וגם מה שנראה לנו איום ונורא מקבל פרופורציות... לרופאה שלי קוראים אולגה ספיר אבל היא בב"ש כך שאולי זה יהיה לך רחוק... בהצלחה...

למעלה