אולי כאן אני אוכל
באמת להוציא את זה..
קודם כל, מי שזוכר אותי, מאז שכתבתי כאן אני נכנסת לכאן באופן קבוע, קוראת סמוייה אפשר לקרוא לזה כי עוד לא יצא לי להגיב. ועכשיו לעניין שעליו רציתי לכתוב: זה ממש ממש עיצבן אותי!! אוף!!!.או-קיי, ככה, לפני משהו כמו חודש נתקלתי בפטרייה בנרתיק. הכל היה בסדר, קיבלתי טיפול והכל ולא מזמן התחלתי שוב לראות סימנים שאולי זה חזר. אני רק אגיד שאז, לפני שקיבלתי את המרשם מהרופא שבדק אותי (עדיין אין לי רופא קבוע) אז חזרתי לשם בשביל לקחת את המרשם והיה שמה רופא אחר ולא ממש הבנתי אותו אז פשוט חיכיתי לתפוס את הרופא שכן בדק אותי. היום, זה היה אותו רופא שלא ממש הבנתי. איככס, הוא היה כל כך אגרסיבי ומגעיל, לא ענה לי על שאלות, מה ששאלתי הוא ענה בצורה מגעילה, וגם בטיפול הוא הכאיב לי. ממש רציתי לבכות אחרי זה. היה מזל שהדרך הבייתה לקחה קצת זמן ומנעתי מהדמעות לצאת וכשהגעתי הבייתה זה עבר. זה היה ממש מגעיל, ועכשיו אני ממש מפחדת שאחרי הטיפול הזה זה יחזור שוב כי ממש אין לי כוח לרופאים מגעילים. רציתי לתת לו סטירה! הוא אפילו את עצמו לא הבין, אז בטח ובטח שאני לא הבנתי מה הוא רוצה. אני כל כך שונאת שזה קורה!!! עכשיו אני ממש נגעלת מעצמי, מחכה שיהיו מים חמים כדי להיכנס כבר להתקלח.. זהו, הוצאתי את זה, ואני אנסה קצת להירגע מהערב הזוועתי שעבר עליי. אשמח לתגובות או סתם לעידוד. תודה. אלה.
באמת להוציא את זה..