אולי יש תקווה

בתאכלס הם יצאו גאונים...

שני האלבומים שלהם צלעו במצעדים... איך בכל זאת יוצרים באז? מעבירים את התאריך יציאה לאותו יום. עכשיו מכל הסיפור פיפטי ירוויח עוד כמה מעריצים שיקנו כדי שלא יפרוש, וקנייה ירוויח כמה הייטרים שיקנו כדי שפיפטי כן יפרוש. בין לבין האלבומים שלהם לא יוצאים מהכותרות... בתאכלס הם יצאו גאונים....

Da Judge

New member
כן. ואני בטוח שאם הוא יפסיד במכירות

אז הוא לא יעשה קאמבק מתוקשר מהתחת עוד איזה חודשיים ככה. כל הגימיקים המפגרים האלה הם פרי מוחותיהם הפוריים של אנשי יח"צ. תפסיקו לאכול את החרא הזה. אני אגב גורס שצריך פשוט לא לקנות אף אחד מהם. אולי הגיהנום יקפא ושניהם יסתמו ת'פה.

12356

New member
../images/Emo6.gif

גרמת לי לדפוק "אהMN*" קצר כזה של צחוק ולהראות דפוק ליד יושבי החדר

קודם ג'יי זי, אחר כך אמינם... הכל הבל הבלים.

את ג'יי זי דווקא הערכתי עד שהוא שלף את התרגיל המסריח הזה של העלק פרישה. ואת אמינם אי אפשר להאשים, כי זה היה הסיכוי האחרון שלו להציל את הקריירה הקריקטורית הדועכת שלו.

הרא9ר

New member
נו באמת איזה שטויות

אמינם אחלה ראפר שבעולם ואף אחד כמוך שחושב שהוא הכי מבין בעולם ישנה את זה ואולי כדאי שתחכה עד 2008 כי אמינם אמור להוציא אלבום סולו חדש!! נ.ב אין לי שום דבר נגד קניה ווסט אבל אמינם וג`יי זי לא רואים אותו ממטר...

king iverson

New member
הייתי קונה גם ככה את קאנייה

קאנייה פשוט ענק. לא מזמן בראיון בטיאראל הוא אמר שהוא לא נכנס לביף עם 50, הוא חושב שהעובדה ששניהם מוציאים את האלבום באותו יום רק טובה לכולם שמרוויחים מוזיקה טובה. בכל אופן, קאנייה נראה הרבה יותר מצליח בנתיים, סטרונגגר כבר מקום 6 במצעדים והוא התחיל לערוך הופעות מצליחות עם שירים חדשים ובעוד פחות מחודש יהיה אפשר לראות אותו מופיע ומועמד למספר פרסים בטקס ה-VMA. הדיסקים יצאו גם בארץ ב-11 לספטמבר?

dod drakon

New member
יש טעות רצינית בכתבה

"אלבומו האחרון של סנט, The Massacre, הפך לאחד האלבומים הנמכרים בהיסטוריה (ביחס לשבוע ראשון) כשמכר 104 מיליון עותקים מתוכו" 104 מליון?! או אולי 1.4 מליון ...? holla

king iverson

New member
104 מיליון עותקים הוא לא מכר

בבמידה והוא מכר 104 מיליון עותקים, לכל אדם 70 בעולם אמור להיות תקליט. נתון לא הגיוני בהתחשב בכך שבמקומות רבים בעולם לא שמעו שנוולד 50 סנט. מצד שני גם 1.04 לא נראה הגיוני, אולי לשבוע הראשון. הכי הגיוני נשמע 10.4.

Dicki skater

New member
גם גיים אמר

גם גיים אמר לפני שהדוקטורס אדבוקייט יצא שאם האלבום לא מוכר מיליון עותקים על השבוע הראשון בארה"ב-הוא פורש. והאלבום מכר פחות בהרבה,והוא עדיין לא פרש.

למעלה