אולי יש עצה?

angel202

New member
אולי יש עצה?

במשך הלילה התוכית שלי ישנה על הכלוב עם רדיו מול מראה...שורקת לעצמה שרה מנשקת פשוט מאוהבת בעצמה ולא מתייחסת לכלום- בטח שלא אלי... במשך היום היא גם רוצה על הכלוב עם טלויזיה אבל רחוק ממראה הבעייה שרחוק גם ממני אולי יש לכם עצה כיצד אוכל לגרום לה להתעניין בי ולרצות את חברתי?

רואי

New member
נתחיל מזה שתוציאי לה את המראה!

חוץ מזה,, האם הבנתי נכון? האם את משמיעה לה רדיו במשך הלילה? אם כן, אז עדיף שלא....

angel202

New member
רואי... אם תוכל להסביר לי... ../images/Emo101.gif

1. מה הסיבה שאני צריכה להוציא לה את המראה? היא מתקרבת אליה מנשקת אותה ומצייצת לה... 2. האם זה לא בריא לשים רדיו בלילה לתוכי? מה הסיבה

רואי

New member
אם כן

ברגע שהיא רואה את עצמה במראה- היא חושבת שיש עוד תוכי לידה, לכן היא כביכול משחקת איתה ומתעסקת איתה. ברגע שלא תהיה לה מראה, היא תשאר לבד...ופה את נכנסת לתמונה... בקשר לרדיו- תוכי בלילה יושן, ואין כל סיבה לשים לו רדיו למשך הלילה. אולי במשך היום, אם יוצאים מהבית ורצים להנעים את זמנו אז מילא. אבל לא בלילה... תני לו לישון בשקט...

רן בראל

New member
רדיו בלילה

אם את שמה לו רדיו בלילה הוא לא מצליח לישון. תוכי שלא ישן- אוכל. תוכי שאוכל במקום לישון - סובל מעודף משקל!

bilbolim

New member
אני לא חושבת ככה

שאנטי ישנה גם שאני שמה מוסיקה בעוצמה חלשה בלילה. זה עיניין של הרגל גם בטבע איך דממה בלילה, יש את הקולות המעצבנים של הצרצרים כל הזמן למשל.

אל תוציאי לה את המראה!!!

התופעה של חיזור למראה בתור בת זוג נפוצה בעיקר בקוניור ובתוכים גדולים יותר. בשאר המקרים המראה מומלצת והציפורים אוהבות אותה אבל לא באופן קיצוני. באיזה זן של תוכי מדובר?

רק בתוכים גדולים? ספר את זה לתוכון

התוכון שלי מחזר אחרי ההשתקפות של עצמו במראה....

למעלה