אולי יש לכם רעיון?

infatuation

New member
אולי יש לכם רעיון?

החתולה שלי נורא אוהבת פינוקים, היא מתעוררת ב3 בלילה ודורשת שאפנק אותה, ותוך כדי גירגורים היא נושכת לי את הראש והשיער. איך גורמים לה להפסיק עם זה? :)

Yukita

Well-known member
מנהל
לא נותנים פינוקים בלילה

מוציאים מחדר השינה אם צריך. רק דואגים שמחוץ לחדר השינה תהיו גישה לארגז חול, אוכל יבש, ומים. אפשר גם להשאיר צעצועים.
&nbsp
מה שלא כדאי לעשות, זה להיענות לדרישות בלתי סבירות שלא יאפשרו לך חיים סבירים

שממית12

New member
מה שאמרה יוקיטה בקיצור אני אגיד באריכות
בתום לב, הרגלת את החתולה לפינוקים שטובים לה אך לא לך. נתת לה פרס על התנהגות רעה!! ואין פלא שהיא תובעת את הפינוקים תמיד.
חתולים הם חיות של הרגלים. הרגל של חתול קשה מאוד מאוד לשרש. עתה יש לך ברירה בין שתי אפשרויות:
או להמשיך ככה ולא לישון בלילה כמו שצריך ( והחתולה במשך הזמן תטרטר אותך כמה פעמים שהיא רוצה. ברגע שתרדמי היא תתחיל! ולא יהיה לזה סוף!)
או לנסות לחנך אותה. זה יהיה קשה ביותר אבל אולי זה יצליח, בתנאי שלא תוותרי אפילו פעם אחת, אפילו לא לדקה.
מאחר שאין לך אפשרות להוציא אותה לחדר אחר, אז צריך ללכת בדרך הארוכה והקשה. אם כך, מהיום והלאה- את לא מתעוררת!! (כלומר מעמידה פני ישנה). החתולה תעשנה ה כ ל כדי להעיר אותך, אבל את לא מגיבה!! כלום כלום כלום. זה יהיה קשה מאוד, אני יודעת, אבל זה הצ'נס שלך. זה לא יקח פחות מחודש ואולי יותר.
אצלי היה דבר דומה. החתול כשהיה כבר בוגר לפחות בן 5, הוא התחיל לפתע להעיר אותי עם שחר (אין לי אפשרות לכלוא אותו בחדר אחר כי הוא פותח כל דלת!). מה הוא לא עשה?! הוא ליקק אותי, ליטף אותי בכפותיו ( נורא חמוד, אבל לא כשישנים!) ילל, קפץ עלי (זה לבד נורא ואיום), נכנס לארון ובילגן את המגבות, הפיל את הטלפון והשלטים ארצה , התרוצץ בכל החדר. אבל אני הייתי אבן. לא אמרתי כלום , גם לא נזפתי בו כי זה מה שהוא רצה! אחרי הרבה זמן , הוא הפחית בהפרעות וכיום, הוא זה כבר נדיר (בקיץ יותר מאשר בחורף). החתולים תמיד ינסו - אולי זה יצליח להם. אבל אסור לנו לוותר.

צרפתי רצף סרטונים של התעלולן שלי, להדגמת כישוריו בפתיחת דלתות.

infatuation

New member
תודה על התגובה

החתולה אצלי רק שבועיים, אז נראה לי שיש עוד סיכוי לשנות את ההרגל. אנסה מה שאמרת:)

למעלה