אולי יש לכם הסבר?

solikay

New member
אולי יש לכם הסבר?

איך זה קורה שמוצרים שאני מעלה לחנות לא מופיעים בקטגוריות שאני מגדירה בתגיות ? כל חיפוש בקטגוריות, מעלה מוצרים שנמצאים שם כבר מזמן - אפילו מלפני חודש, אבל שלי איננו. מה אני עושה לא נכון?

את בודקת ישר אחרי שאת מעלה?

כי לוקח לזה כמה זמן להתעדכן, בהתחלה גם אני לחצתי. תנסי לחפש את המוצר שלך לפי לוקל ישראל נגיד ותראי שהו באמת כבר התעדכן ואז תחפשי ששוב. אגב, תגיות וקטגוריות זה משהו שונה. אני לא בטוחה שאם את כותבת "טבעת" בתגיות אבל לא מסמנת שזה טבעת בבקטגויות של התכשיטים זה יופיע כשתלחצי על "טבעות" בתכשיטים

לימיצ

New member
את מתכוונת לקטגוריות שבחנות או לתגיות בהגדרת

המוצר? הקטגוריות של החנות אכן מתפקדות כסוג של מילות מפתח, אבל מה ששם אותך בקטגוריה (לא קטגוריות) היא התגית הראשונה שבחרת לשייך את המוצר אליה.

solikay

New member
התכוונתי לתגיות שאני מגריה למוצר

אני משתמשת בכל התגיות ואני לא מוצאת את המוצרים שלי לפי מה שאני מתיגת אותם. אני כן מוצאת את המוצרים רק בתגיות ששם מתוייגים מעט מאוד מוצרים. כמה עשרות או מאות בודדות.

לימיצ

New member
אני מניחה שזה קשור לשיטת החיפוש שלהם

את המוצר בקטגוריה הראשית את מוצאת? כי גם עם זה יש בעיות בימים האחרונים אחרי שהם שינו את החיוש לפי רלוונטיות שלא ממש ברור מה זה אומר... ממליצה לך לקורא על פוסטים דומים בימים האחרונים.

solikay

New member
צערי לא וצאת

אני מוצאת את המוצרים רק בתגיו שיש כמה מוצרים בודדים - אולי כמה עשרות. התגיות המרכזיות/עיקריות זה לא מופיע.

למעלה