אולי יש איזה פתרון - אפילו חלקי - קראו ותגיבו

kokav

New member
אולי יש איזה פתרון - אפילו חלקי - קראו ותגיבו

אנחנו נמצאים בבעיה גדולה שאסור לנו לקיים יחסי מין . בזמן אחרון עלה בי רעיון . אולי זה נשמע מטורף אבל בכל זאת אני רוצה לכתוב ולשתף אתכם . אם גבר ילך לרופא ויעשה ניתוח והרופא יעשה בו חור דומה לנרתיק של בחורה והחור יהיה סמוך לפי הטבעת . מה דעתכם ? אומנם בוודאי גם זה אסור אבל אולי זה לא חמור מאוד כמו חדירה בפי טבעת שהעונש הוא סקילה אבל אם החדירה תהיה דרך החור החדש אז אולי העונש לא יהיה סקילה . מה דעתכם ? אני מתכוון שרצוי ללכת על הרע במיעוטו כלומר להשתדל ולעשות עבירות פחות חמורות ככל שניתן

בעצם זה לא חדש . הרי גברים רבים עשו ניתוח לשינוי מין . מה הדין לפי התורה אם גבר בא על גבר כזה שעבר ניתוח לשינוי המין ? האם יש איזה רב שמתיר לעשות ניתוח לשינוי המין ?

אני לא מעוניין להשתנות לבחורה אלא רק להוסיף בגופי רק חור חדש לצורך המשגלים ואני רוצה לדעת מה הרבנים יגידו על זה

avitano

New member
היי כוכב :] או קוקב? :)

אתה באמת רוצה לדעת מה הרבנים יגידו על זה?

ראשית אי אפשר ליצור חור בגוף בלי שזה יבוא על חשבון משהו אחר, מסביב לפי הטבעת יש עצם
בנוסף, אסור לגעת בגוף, חור באוזן לעגיל אסור לעשות, אז אתה חושב שיסיכמו לחור עבור "סוג" של משכב זכר?

דבר נוסף, מה ייצא לך מזה?
ההנאה שלך מחדירה היא הגירוי שיש באזור נקודת ה G - הערמונית
חור שלא שייך לכלום ירגיש כאילו מישהו מתחכך בך ולא יותר מזה
אני לא חושב גם שזה יהיה מהנה לצד האקטיבי בעניין

אז זה אכן נשמע קצת מטורף :]

גנימדס

New member
זה לא פתרון, אלא בריחה.

האם מה שחשוב זה מיקומו של החור הנחדר?

לדעתי הבעיה היא ביחס הנוראי של החברה הדתית על כל גווניה , לא בשינוי של הקונספט בסקס.

למעלה