אולי יכול לעניין :)

אולי יכול לעניין :)

הי, מעתיקה את הודעתי מפורום הורים לתינוקות, אולי יכול להתאים כאן למישהי/ו. המשך שבוע נעים! אני קוראת סמויה פה בפורום, וקופצת מדי פעם, במיוחד שיש לי כל מיני שאלות (שיניים, חום וכו'). תודה על כל העזרה לעונים במהירות רבה כל כך. יפה מצידכם. חשבתי לצאת מהאלמוניות שלי - יש לי תינוקת מקסימה בת שנה. יש לי גם אמא מקסימה, שגידלה אותי ואת אחי לתפארת, ומאוד אוהבת לטפל, לגדל וללמד תינוקות וילדים. לכבוד הולדתה של הנסיכה הפרטית שלי, החלטתי לשכנע את אמא שלי לעשות את מה שהיא חלמה לעשות כבר שנים - לעזוב את העבודה במשרד, ולעשות את מה שהיא באמת אוהבת - טיפול וגידול ילדים. לקח קצת זמן (בכל זאת, היא הייתה בעצם צריכה לעזוב את כל מה שהיא מכירה... - מקום עבודה "רגיל" וכו'), אבל היא השתכנעה. כל המשפחה נרתמה להגשמת החלום - מאחר וסבתי הייתה גננת, יש חדר ענק ששם היה הגן שלה, והמון מרחב וצעצועים. סבא שלי שיפץ את החדר, וארגנו אותו יפה ומסודר, וגם את החצר הגדולה שמסביב ל"גן" שלנו. הצטרפה אלינו תינוקת נוספת, ועכשיו עוד תינוקת - ואנחנו משפחה אחת גדולה.נראה שלכולם מאוד כיף ונחמד - לקטנות (גם משחקים - בבית ובחצר, שירים וטיפול מסור), וגם לסבתא המטפלת - שעושה את מה שהיא טובה בו ואוהבת בו. בינתיים, הקטנות גדלות להן, ובספטמבר שתיים צפויות להיכנס לגן. חשבתי, שאולי יש מבינכן מישהי שיכול לעניין אותה להצטרף מספטמבר - ואנחנו מאוד נשמח. ה"גן" שלנו (ככה אנחנו קוראים לו בנינו :)) נמצא בגבעתיים, ויכול להתאים כמובן לכל הגרים בסביבה. אם מעניין מישהי, אשמח לתת עוד פרטים במסר... תודה על ההקשבה, ומצטערת אם יצא מעט ארוך... אמא של פיצקי

בוקר טוב נשמחלראות אותך יותר פה

בשבילי זה לא אקטואלי - אמנם אני עובדת בגבעתיים אבל הבת שלי גן חובה שנה הבאה

למעלה