"אולי ,יום אחד ..."- אקירהיקארו

"אולי ,יום אחד ..."- אקירהיקארו

שם: אולי, יום אחד.... פאנדום: היקארו נו גו שיפ: היקארו/אקירה דירוג: לכל הגילאים (אפשר לומר) ז'אנר: נוסטלגיה (אני מניחה) תקציר: היקארו ואקירה מספרים איך ניפגשו ומה הרגישו זה כלפי זה לראשונה, מה קרה בעקבות המפגש ואיך הכל הסתיים. כל אחד מהם מספר זאת מראות עיניו וקורא לאחר בכינוי הגוף "הוא". טיזר :" עד שפגשתי אותו לא הבנתי עד כמה אני בודד, גלמוד. כל חיי סבבו סביב הגו ולא יכולתי להתנתק ממשחק האסטרטגיה המרתק הזה , לא יכולתי לעזוב את הלוח המרובע והמשובץ ואת האבנים החלקות והעגולות, אותן למדתי להכיר כה טוב. עד שפגשתי אותו לא הייתי יוצא החוצה ,לא היה לי רצון ולא הייתה לי מוטיבציה לצאת מהחדר." האם תרצו שאפרסם ???? נ.ב- סליחה על הכתום !!!

eden242

New member
X_X

אין ז'אנר כזה "נוסטלגיה" XDDD זה יכול להיות רומנטיקה/דרמה/אנגסט/קומדיה או מה שלא יהיה... אבל אין "נוסטלגיה". ותפרסמי |4u|

pusher

New member
תפרסמיייי!!

מה אני מתלוננת??יש לי את הפיק הזה כבר!

"אולי ,יום אחד ..."- בהודעה א'

ואולי , יום אחד ... עד שפגשתי אותו לא הבנתי עד כמה אני בודד, גלמוד. כל חיי סבבו סביב הגו ולא יכולתי להתנתק ממשחק האסטרטגיה המרתק הזה , לא יכולתי לעזוב את הלוח המרובע והמשובץ ואת האבנים החלקות והעגולות, אותן למדתי להכיר כה טוב. עד שפגשתי אותו לא הייתי יוצא החוצה ,לא היה לי רצון ולא הייתה לי מוטיבציה לצאת מהחדר. המוח שלי תמיד פעל ושיחזר משחקים ,באוזניי תמיד הדהד קול קרקוש האבנים כאשר חיטטתי בעזרת ידי בתוך הקופסא העגולה העשויה עץ אלון כהה ,וקול האבן אשר נחבטת בעוצמה בלוח ומשמיעה הד חודר ליווה אותי בכל מקום בו הייתי משחק ,מגע האבנים היה מוכר לאצבעותיי ונעם לי. עד אשר פגשתי בו לא ידעתי הפסד מוחץ מהו. עד אשר הבטתי בעיניו לא ידעתי מהי המציאות ,שבה יש רק מנצח אחד ומפסיד אחד ,אשר במפגשנו הראשון היה אני. עד שפגשתי אותו לא ממש התעניינתי בגו. לא היה לי יריב ,סאי היה טוב מדי, ידעתי מראש שסיכויי לנצחו שואפים לאפס מוחלט. עד שעיניי פגשו בעיניו הירוקות לא ידעתי מהי צמרמורת שחולפת מקצות האצבעות , מתגלגלת בגב ומעבירה בכל רמ"ח בגופך זרם חשמלי . לא ידעתי שבאמת יש אדם כזה שיכול לשבת כל היום ,לאחוז באבנים ולא להניח למוחו הקודח לנוח אף לא לרגע קט, עד אשר פגשתי בו. חשבתי שבעולם יש רק אדם אחד האובססיבי לגבי גו והכפייתי לגביו ,סאי. אבל אז נתקלתי בו. הייתי אז ילד תמים בכיתה ו' ,הוא היה בן- גילי ,אבל עם כישרון מעל ומעבר לכל דימיון. חשבתי שהיחידי שיודע לשחק גו בצורה טובה כל כך הוא סאי ,עד שפגשתי בו. עד שהכרתי אותו ואת אבא שלו. בכיתי. זו הייתה הפעם הראשונה שדמעות זלגו מעיניי. הוא נראה עצוב ומבטו היה מלא חמלה. הוא התנצל ,קם ויצא מהאולם בלי להוציא הגה נוסף מפיו. דממה נפלה על החדר הענקי. הייתי שבור. בכל מקום רדפה אותי תמונת המשחק שלנו ,עיניו הציצו בי מכל עבר, תחושת מחנק הייתה בגרוני ,הלכתי שפוף ברחוב ,ליבי התמוסס ביסוריו ,אש הבושה כרסמה בעצמותיי ועיניי הושפלו ונמלאו עצב. בכל יום ישבתי בפינה החשוכה ביותר באולם הגו ושיחזרתי את המשחק ההוא צעד אחר צעד ,חישבתי כל מהלך בקפידה ולא הבנתי איך ילד כזה ,שאחז כמו מתחיל באבן ,הצליח להביס אותי ולגרום לי למפלה איומה ,אשר שברה אותי לגמרי. מהרגע הראשון ידעתי שהוא מיוחד. הגורל כנראה הפגיש בינינו ,אבל זה מוזר. אני אינני מאמין במה שכולם מכנים "גורל". אני זוכר שנכנסתי לאולם הגו הזה ,וסקרתי אותו בעיניי. היו שם רק מבוגרים שאחזו מניפות בידיהם ושיחקו. " יש שם ילד,אולי אני יכול לשחק נגדו ?" שאלתי והצבעתי לעברו . " כן , אבל הוא ..." החלה האישה שמאחוריי הדלפק לגמגם ,אך הוא כבר הגיח מבין הצללים ,חייך לעברי ,הציג את עצמו והזמין אותי למשחק. גיליתי שאנו בני אותו גיל. זה היה מפתיע. לא ידעתי שמאותו יום שום דבר כבר לא יהיה כפי שהיה קודם. בסוף המשחק הוא הודה בהפסד והחל לבכות. התנצלתי בפניו ,לטשתי בו עיניים עצובות ,קמתי ויצאתי מהאולם בלי לצייץ. מאז אותו יום חיי השתנו ללא היכר.

הודעה ב' :

דרשתי ממנהל מועדון הגו של חטיבת הביניים בה למדתי שייתן לי להיות סגן שני בטורניר האריות הצעירים ,אך ורק כדי שאוכל לשחק נגדו. בעיניי עמדו דמעות של זעם כאשר לא הסכים וביקש ממני בכל לשון של בקשה להיות סגן ראשון. הטחתי בו שאם לא ייתן לי לשחק בתפקיד סגן שני אפרוש ממועדון הגו ,הוא הסכים משום- מה והלכתי משם בצעד בטוח וגאה ,אך הדמעות המשיכו לאיים לפרוץ . הטורניר הגיע במצמוץ קטן אחד וחשבתי לעצמי שהזמן חולף במהירות יתרה. הוא התיישב מולי חרש. לימינו התיישב נער נוסף בעל עיניים כחולות בהירות כים השקט שהציצו ביריבו מאחוריי עדשות משקפיים שנתחמו במסגרת חומה ,שיערו היה כחול כהה והסתיר מעט את מצחו שהתכסה טיפות שקופות ונוצצות של זיעה קרירה, הוא נראה לחוץ במידה מסויימת. לצידו שקע בכיסא נער אחר בעל שיער כתום ובוער כאש ,עיניו הסגלגלות הצטמצמו לחריצים דקיקים ומרתיעים והוא תקע מבט נזעם בקפטן קבוצתי ,קישימוטו. הבטתי בו. הוא החזיר לי מבט. ידי רעדה כאשר אחזתי במכסה קופסת אבני הגו שהמתינו לי. הרגשתי כעלה נידף ברוח. הפלתי את המכסה הכהה מרוב רעד. הוא מצמץ לעברי בתמיהה. רכנתי מטה כדי להרים את המכסה והמשחק החל. התקדמנו במהירות. " אתה צוחק עליי ?!" שאגתי עליו באמצע המשחק ,קמתי בזריזות וכיסאי חרק בקול צורם ונע לאחור. הבטתי בו בעיניי ,שהיה חשש שיצאו מחוריהן. הוא הביט בי בפחד מסויים. מילמלתי לעברו שדווקא בו ראיתי את הקירבה לאלוהות ,חשבתי שהוא ראוי להיות לי ליריב שווה ערך, שאפתי אוויר לראותיי בחדות וכל אותו הזמן הוא היה שקט כמת . לאחר מכן ניצחתי אותו ללא- שום בעיה. הבחנתי שהוא שיחק בצורה מוזרה. ואז התנדפתי משם כאילו נבלעתי על ידי האדמה . הוא בכה. שמעתי את בכיו המר ,בכיו הכאוב. ליבי ניצבט מעט אך לא התחרטתי על מעשיי בשום חלקיק במוחי. הגעתי לטורניר כדי לשחק נגדו ,אבל החשוב מכל היה לא לאכזב את חבריי. יצאתי להיות בלבן. לימני התיישב טסוטסוי ,ואגליי זיעה קרה ליטפו את מצחו ,עיניו התכולות התרוצצו סביב בחשש ,הוא נראה לחוץ. הוא לא היה רגיל לשחק ללא הספר בו קרא באובססיביות. לימינו נחת מיטאני בכסאו בגוון הברזל והביט בעיניו המצומצמות במבט נחוש ומפחיד בקפטן של קאיאו, קישימוטו ,שנגע במשקפיו כתגובה חסרת מילים. כל זה קרה במשחק האחרון בטורניר, במשחק הגורלי ביותר שהתקיים בטורניר הזה מעולם. הבטתי ביריב שלי בלב מתפקע מהתרגשות. הוא נראה נסער עד מאוד ,וכאשר הגענו לאמצע המשחק הוא קם בחדות מכיסא הברזל שלו וצרח לעברי ,"אתה צוחק עליי ?!" , הסתובב לאחור , זרק לאוויר כמה משפטים על כך שהייתי קרוב בעיניו למהלך האלוהי, גמע אוויר בחמדנות ושב לכיסאו ,רגוע יותר. היינו מרוכזים כל כך עד כי לא שמנו לב להתקהלות שנוצרה סביבנו. לבסוף הוא ניצח ורץ משם ברגליים כושלות מהתרגשות. פרצתי בבכי תמרורים חנוק .גם אקארי ,אשר עמדה זקופה מאחוריי קברה את פניה בידיה ובכתה, אפילו טסוטסוי הרשה לדמעות לפרוץ מבעד לריסיו השחורים ,אבל מיטאני רק הטיח אגרוף נזעם בשולחן ומצמץ בחוזקה ובמהירות כדי שדמעותיו לא יפרצו. רק הוא לא נשבר ולחש בקול נכאים ,"אני נכנע". ואז הבנתי ,לא אכזבתי את חבריי. אכזבתי אותו. וזה מה שגרם לי לדמוע. רדפת אחריו. הייתי לו כמו צל . דבקתי בנער שכעת כל חיי סבבו סביבו וסביב רצוני לנצחו. ידעתי שאני טוב ממנו ,הייתי רמה מעליו, הרי למדתי לשחק גו מאבי מאז היותי בן שנתיים בלבד ,וכבר אז אף ילד בקבוצת הלימוד אליה הלכתי לא ניצח אותי. התקדמתי ,משכתי אותו איתי לכיוון עולם הגו הרציני. לא הבטתי למעלה עד לעננים ולאופק הרחוק כפי שאחרים היו עושים אילו היו במקומי ,מבטי רק גלש מטה וניסה למלא אותו בכוח. לא יכולתי לעזוב אותו ,לא יכולתי לחשוב על זה שאפסיד לו שנית. רציתי שהוא יתחזק ,יתרומם ,יגיע לרמה שלי ,ואז נוכל לשחק פנים מול פנים. שווים. משכתי אותו כפי שהאור מושך את העש. גררתי אותו אחריי בכוח נפשי ,לא בכוח פיזי. רבים אמרו שאני מהווה להם איום גדול יותר מכמה וכמה מקצוענים ידועים ובולטים בכישרונם, והודיעו שבפירוש אלך בדרך המלך הזהובה של אבי ואהיה מייג'ין ידוע אשר איש לא מתעלה עליו ומכריז עליו תיגר ,אך אני ידעתי שהוא מתעלה עליי. ידעתי שהוא מעליי ,דורך עליי ,גוהר מעל ראשי ובמבטו התנשאות טהורה. המבט שלו משך אותי כמו דם שמושך ערפד. הוא כאילו נתן לי את ידו ומשך אותי לכיוונו ,למעמדו. הוא תמך בי ,אך בעת ובעונה אחת היה יריבי המושבע. נפגשנו שוב באינטרנט קפה השכונתי ,הוא הגיח למקום ,סובב אותי על כיסאי ונראה מטורף. " אתה סאי ?!" צעק והביט באתר המנגה שהיה פתוח על המסך בעיניים גדולות ותוהות. " טויה ..." פלטתי חרש ,הוא הסיר את ידו מעל כתפי ויצא מהדלת באותה מהירות בה נכנס בלי להגיב .יצאתי אחריו מבית הקפה ועצרתי אותו לשיחה בארבע עיניים. אני זוכר את הזמן הזה שבו אמרתי לו , מחוץ לאותו בית קפה , בשעת שקיעה זהובה, "אם תמשיך לרדוף אחרי הצל שלי ,אז באמת אשיג אותך !" ,ואת המבט שהיה בעיניו ,המבט שלעולם לא אשכח. " אתה ?" שאל בטון מלא זילזול ולעג ,הסתובב והלך לדרכו. מאז נמלאתי רצון עז לנצח אותו ,להראות לו מה אני שווה. רציתי כבר שנהיה באותה רמה. ואת המבט הקפוא שלו לא שכחתי כל הזמן ,את עיניי הקרח הירקרקות שהיישיר לעברי. אני זוכר את הדרך בה רצתי עד לאינטרנט הקפה שבו הוא היה. פרצתי את הדלת בחבטה רמה ,ולא עניתי כשמלצרית אחת בעלת שיער בגוון הדלעת שאלה אותי האם קרה משהו ,רק רצתי לעברו ,סובבתי אותו וצעקתי עליו את השאלה בטירוף חושים. " האם אתה סאי ?!" הצטעקתי ,ידי הונחה על כתפו ואצבעותיי התחפרו בה, בעיניו היה מבט המום והוא רק לחש ,"טויה ...". הבטתי על צג המחשב בעיניים קרועות לרווחה. אתר מנגה. עזבתי את כתפו ויצאתי החוצה כרוח סערה חולפת ,לא משאיר סימן לקיומי. הוא רץ אחריי והתחלנו לדבר, שעונים על קירות האבן הצהובים של הבניין . " אם תמשיך לרדוף אחרי הצל שלי ,אז באמת אשיג אותך !" הוא קרא אחריי בקול צרוד כשהפנתי לו את עורפי והתחלתי ללכת לפנים. אז נעצרתי במקומי,הסתובבתי סיבוב מלא ביטחון בגב זקוף והבטתי בו בלעג שוצף. "אתה ?" השאלה נורתה מפי בנימה רגועה ואז הוא היישיר מבט מתחנן ומבקש רחמים לעברי. הסתובבתי על עקביי והלכתי משם ,מילותיו האחרונות חקוקות במוחי . הכל השתנה. הכל.

הודעה ג' :

לאחר זמן- מה סאי נעלם. לא יכולתי לסבול את העובדה שהוא עזב בלי לומר שלום בכלל ,הותיר אותי לבד בעולם הקר והאכזר הזה ,נתן לי להמשיך בדרכי הארוכה לבד, חסר חברים. הפסקתי לשחק גו. חשבתי שאולי כך סאי ישוב אליי ,יתנצל שנמוג באוויר וימשיך להיות איתי עד שאגיע לסוף החיים הנצחי. אבל לא ,זה לא היה כך לצערי. סאי לא חזר. איסומי בא אליי לאחר שחזר מסין ,ודירבן אותי לשחק איתו משחק אחד . בגללו חזרתי לשחק. ואז הגיע יום גורלי נוסף. המשחק שלי נגדו. נפגשנו שוב כמה דקות לפניי שהמשחק התחיל ,וזכרונות צפו ועלו בנבכיי נשמתנו. דיברנו על העבר, על כל מה שחווינו עד הרגע חורץ הגורלות הזה, כל כל הטלאות והקשיים ששרדנו ,בתקווה שנגיע ונעמוד זה מול זה בשיוויון. " כן, עבר הרבה זמן מאז ..." הוא אמר לי חרש ונאנח בתגובה לכך שהזכרתי את המשחק הראשון שלנו ואת המשחק האחרון שלנו. חייכתי. המשכנו לדבר. " בהצלחה". ככה התחלנו את המשחק הזה . בזמן המחצית שנינו התנשמו והתנשנו כאילו רצנו מרתון של חמישה עשר קילומטרים בלי לעצור. זה היה מאבק על הניצחון ,מאבק קשה ואילו היה אמיתי וודאי היה עכוב מדם. הגיע הזמן להפסקת הצהריים. קמתי והוא רק בהה בלוח במבט ריקני ומזוגג. " יש בך מישהו נוסף". קפאתי כנציב מלח והבטתי בו בחיוך מזוייף. " זה לא נכון". המשכנו לדבר ולבסוף שרקתי לו ,"יום אחד אגלה לך ... אולי" ויצאתי מהחדר בתקווה שנותר עוד זמן לאכול. הוא רדף אחריי וגירה אותי לגלות לו מהי משמעות המשפט הזה. ידעתי שהוא ירדוף אחריי. במובן מסויים ,אפילו הבנתי שרציתי שיעקוב אחריי ככה. לבסוף הוא ניצח אותי ניצחון מוחץ והביט בי בחיוך חברי. הודיתי לבסוף בתבוסתי ,אך רק כאשר גמרנו לשחק וספרנו שטחים בדקדקנות. הוא שיחק נגדי בלהט באותו יום חורץ גורלות. ניצבנו זה מול זה, נאחזים אחד בכוחו ובנחישותו של השני לנצח. דיברנו הרבה לפני המשחק המהיר . קברנו את העבר עמוק יותר תחת ההווה והרגשנו שאנו מתרוממים יחדיו ובכוחות משותפים סוללים דרך לעבר עתיד טוב יותר. בזמן המשחק הבחנתי שגישתו השתנתה ללא היכר . הוא היה מחושב יותר ,בוגר יותר ,נוקשה יותר ונחוש הרבה יותר מכפי שהיה בעבר. בזמן הפסקת הצהריים הוא שאל אותי האם אבוא לאכול איתו. לא הסבתי את מבטי לעברו והבטתי בלוח בעיניים ירוקות ומזוגגות. " יש בך מישהו נוסף" אמרתי לו חרש ,מבטי נעוץ בלוח ,כאילו מנסה לנקבו. הוא חייך. לא ראיתי זאת ,אך הרגשתי שהוא מתח את שפתיו לחיוך מאולץ ולא- משכנע במיוחד. " זה לא נכון" ביטל את דבריי. המשכנו להתווכח על זה בקור- רוח ,עד אשר הוא יצא מהחדר ואמר לי בשקט ,בעונג ,"יום אחד אגלה לך ...אולי" ,וכשהרמתי את ראשי לעברו ראיתי רק קווצת שיער מחומצנת לגוון לימון נעלמת מעבר לקיר. רדפתי אחריו כל עוד נפשי בי וביקשתי ממנו לגלות לי מהו פשר המשפט אשר זרק לעברי בפשטות כזאת. בתוך המעלית המשכנו לריב בצעקות והוא המשיך לטעון שיגלה לי ביום מין הימים. לבסוף ניצחתי אותו ,אחרי אותו דיון סוער שנערך בין כותלי המעלית. ואז העבר התנפץ לרסיסים כנגד עיניי הבהירות ונמוג באוויר הנעים. בלילה ההוא חלמתי על סאי. שנינו עמדנו בחלל שנראה כמו השמיים ,תכול צלול שבו צפו עננים רכים וצמריריים בגוון לבן ,מאחוריו היה אור בוהק בזהב. הופתעתי כשהבטתי בו ,אך מיד כשחזרתי לעשתונותיי התחלתי לספר לו רבות על המעללים שקרו לי ,חייכתי חיוך גדול ומזמין והפצרתי בו שישוב. הוא לא ענה לי , לא אמר שום מילה ,רק חייך. החיוך שלו גרם לי להרגיש בטוח ומוגן. הוא הוציא משרוולו הגדול והלבן כשלג את המניפה הצהובה- לבנה שלו והושיט לי אותה בתנועה אבירית אך קטנה. לא ידעתי איך להגיב ,אז פשוט הושטתי את ידי לפנים ואצבעותיי סגרו על המניפה המקופלת. אז התעוררתי ומחשבות התרוצצו במוחי הקודח. לבסוף הגעתי למסקנה שסאי לא ישוב, ופרצתי בבכי. בכי שקט ,רק דמעות חמות זלגו על לחיי הקרות וזרמו בקצב מהיר. ביום שלמחרת החלטתי לקנות מניפה. בהחלטה זו הפתעתי אפילו את עצמי ,אך הרגשתי חייב כשהבטתי במניפות הבודדות והמסכנות שנותרו עזובות ,כמוני, ללא חברים האוחזים בהן. מאז אותו היום התחלנו להתאמן יחדיו בגו באולם שבו נפגשנו לראשונה ,באולם שאותו מנהל אבי ,אשר פרש מתפקיד המייג'ין ,דבר שזעזע את עולם הגו ביפן עד היסוד. עוד דבר ,שגרם לי להיות הלום- רעם ונרגש ביותר ,היה זה שאבי פרש לטובת היכולת לשחק במקומות אחרים ללא תווית של השחקן הכי קרוב למהלך האלוהי ,אלא כאדם פשוט שאוהב לשחק למען ההנאה שבדבר. ישבנו מול עץ הבונסאי שמאחוריו מנורה המפיצה אור עמום וכחול ושקענו עד מעל לצווארנו במשחק. הבנתי שמשום- מה , התחלתי לחבב אותו, על אף שבכל יום היינו מתווכחים בצעקות ומטיחים זה בזה האשמות שווא בנוגע למשחק שנערך תחת אפנו. בכל יום הוא קם ,צועק בזעם מפעפע "אני הולך !", רוקע ברגליו עד לאיצ'יקאווה ,שמכינה את תיקו החום על הדלפק הממורק מראש ,תופס בו וטורק את דלת ההזזה הלבנה .גידופים קטנים ועסיסיים בוקעים חרש מבין שפתיי הקפוצות ואני מביט בזעם באותה דלת טרוקה , אשר נפתחת שוב על ידי כמה זקנים שיצאו משם והקדימו תרופה למכה הנקראת "סכסוך קולני" ,בעיקר אם אני והוא משתתפים בו . המייג'ין פרש מתפקידו כמייג'ין. הוכיתי הלם ורצתי לברר אצלו האם זה נכון. הוא ענה לי שאכן ,אביו פרש מתפקידו הנעלה ואולי יעבור לשחק במקום אחר ,ללא התחייבות לייצוג יפן בגו בכל מקום בו תדרוך רגלו. מאז המשחק שלנו במאי ,המשחק בו נחלתי מפלה מביכה ,התחלנו לשחק בכל יום ביומו לאחר הלימודים באולם הגו של המייג'ין לשעבר והקפדנו לנתח בקפידה כל מהלך. תמיד היינו רבים, המבוגרים שמסביב היו ממלמלים ,"נלך מפה לפני שזה יתחיל", והיו מדדים משם מהר ככל האפשר ,לפני שצעקתי ,"אני הולך !", תפסתי בתיקי המונח על הדלפק ויצאתי כנרדף מהאולם. התחלתי לאהוב אותו ,לא במובן רומנטי ,במובן חברי ,אך ליבי פעם בהתרגשות יתרה בכל פעם שהיינו כמעט מצמידים את אפינו מרוב כעס וצעקות. אולי התחלתי לאהוב אותו באמת ,נהיינו חברים טובים ,כאילו לא היינו אוייבים מעולם ,כאילו היריבות נמחקה מעלינו ,והייתי מחייך בכל פעם שהיינו נפגשים. החיוך שלו גורם לי להרגיש לא בנוח, עיניי תמיד ירדו לעבר שתי שורות השיניים הלבנות והבוהקות שלו שזרחו בצבע השנהב . אולי אני אוהב אותו באמת. אולי יום אחד אוכל להודות בזה בפניי עצמי ולשחרר את זה . אבל לא היום ,היום אני רק רוצה לחייך ,להיפגש איתו, לשחק נגדו ולהבטיח לו שנהיה חברים טובים לנצח. לנצח הזה שכבר לא נראה רחוק כל כך.

הודעה אחרונה- הודעה ד' :

אולי אהבתי אותו באמת. אני לא יודע אם כן או לא. זה קשה להתמוד עם זה. ידעתי שאהבה כזו נכנסת להגדרה של "דבר בלתי אפשרי" ,אבל רציתי להאמין בזה שגם הוא מחייך ונהנה מהקירבה החברית שלנו כפי שאני נהנה ממנה ,שהרצון של שנינו להמשיך להיות חברים מימיי בראשית יבער לנצח ,היריבות הנצחית שלנו נשברה לרסיסים קטנים ונרמסה על ידי רגלה הגדולה של החברות היוקדת שבינינו. אנחנו רק חברים. חברים טובים מאוד. אבל איזשהו חלקיק בליבי ממש אהב את חיוכו השובה. אני לא יודע אם הוא מרגיש אותו דבר כלפיי. עיניו העגולות והכהות היו אחד הדברים אשר הנעימו את יומי ,ונחרטו בזכרוני. אולי באמת אודה ברגש החם והמדהים שמציף את ליבי, ביום מין הימים. אך עד אותו יום שיפריד בין רגשות חברות לאהבה ,אכבול את ליבי בתוך קופסה קטנה ומרשרשת ,אעטוף אותה בשרשרת ואנעל במנעול ברזל כבד, אטמון את המפתח באדמה ואת המפה שמובילה למקום הימצאו של המפתח אשרוף. אבל אולי יום אחד הוא ימצא את המפתח. הוא כבר מצא את המפה. הוא תמיד הזכיר לי סתיו. לרוב שליו ורגוע ,כמו משב רוח רענן שחולף על פניי עציי הטויה וגורם להם להמטיר על העולם גשם של עלי כותרת כתמתמים עם כל תנועה סוחפת, אך כאשר זעמו מתפרץ הוא איננו נשלט ,כמו סופת הוריקן הרסנית אשר משמידה ומחריבה כל דבר העומד בדרכה. הוא תמיד השרה עליי אווירה נעימה ,אם כי רצינית מדי ועקשנית. אבל אולי בגלל זה ... אולי בגלל זה אני אוהב אותו. תמיד השוויתי אותו לקיץ ,תוסס כמו משקה מוגז המקרר את הגוף ,אך לוהט ועקשן כמו הגולש המנסה לרכב על הגל האדיר שמתרומם מולו כנחשול שוצף אשר עלול לנחות עליו בכל רגע נתון ולקבור אותו תחת המים ,עמוק בקרקעית הים. הוא תמיד היה שמח ,קופצני ,מלא חיים ,לפעמים לא יכולתי להימנע מלצחוק יחדיו איתו או סתם לפטפט איתו בנעימים ,דבר שאינני מרבה לעשות ,הוא תמיד צחק וטען שאני אדיש מדי ,קר כשלגון ,אטום כאבן ,אך אני הייתי מגיב בכעס מתון ומטיח בו מילים ,שבעמקי ליבי ידעתי כי נכונות אך הן אלו ההופכות אותו למיוחד בעיניי. אולי אני באמת אוהב אותו ,חמום- מוח, עקשן וטוב בגו ככל שיהיה ,אולי. אהבה היא דבר מסובך. אבל זה מה שטוב בה. ההרגשה הזאת שאני מרגיש כלפיו היא מיוחדת. אני אוהב אותו. ואולי יום אחד אוכל לומר לו. אולי ... יום אחד .

Fati chan

New member
וואאווו ;~;

אהבתי מאוד! כשרונית! ממש ממש יפה...
"וכשהרמתי את ראשי לעברו ראיתי רק קווצת שיער מחומצנת לגוון לימון נעלמת מעבר לקיר"XDDDDD אני רוצה עוד אקיהיקא ממך!><

Mor L

New member
אני מאוהבת!!! ../images/Emo99.gif

זה היה מדהים!!! אני אוהבת אקיהיקא יותר מכל דבר בעולם!!!! אני רוצה עוד!!!!!!

Tenguy

New member
הערה קטנה: כשמדובר ביפן, אז "טייפון

כי אין הוריקן ביפן... הוריקן זה הסערה המקבילה באמריקה לטייפון באסיה. ביפאנית "טאי-פו" פירושו: רוח (fu) חגורה, רצועה (tai), כי היא משאירה אחריה שובל, רצועה של חורבן. אבל ככה... כל הסיפורים כתובים בכישרון חבל"ז

קגוקיקי

New member
אני אקרא את ההמשך מאוחר יותר,

אני באמצע החלק הראשון, בינתיים ממש יפה^^ חוץ מזה שכתבת "עד שעיניי פגשו בעיניו הירוקות לא ידעתי מהי צמרמורת שחולפת מקצות האצבעות , מתגלגלת בגב ומעבירה בכל רמ"ח בגופך זרם חשמלי ." רמ"ח זה גיאומטריה של מספר האיברים בגוף האדם, אז בכל *מספר האיברים בגוף האדם* בגופך... לא ממש מתאים...אבל חוץ מזה בינתיים, זה ממש ממש יפה*________*

יש לך טעות קטנה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif זה היה בטורניר חטיבות הביניים ולא בטורניר האריות הצעירים...

עוד טעות../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif אקירה לא אמר שיפרוש אם לא ייתנו לו להיות סגן שני אלא הפוך-שאם ייתנו לו להיות סגן שני הוא יפרוש. וזהו../images/Emo9.gif

הבנתי !!!!

אוךךךךךך ,הפיק גרוע ... טוב , מה לעשות ,פיק ראשון שלי על היקארו נו גו ,ועוד אקירהיקארו ...

Fati chan

New member
../images/Emo45.gif!!! הטעויות האלו

בכלל לא חשובות לדעתי וזה לא משנה בכלל. פיק מקסים תמשיכי!~

למעלה