אולי טיפה מאוחר

Papito

New member
אולי טיפה מאוחר

אבל מזל"ט אני יהיה כאן הרבה אני שחקן וותיק מאוד של המשחק הזה ולא ממש ממליץ לחברים שלי לשחק בו כי הוא ממכר

Papito

New member
וסקר לסיפתח

מי היה השחקן הכי יקר שקניתם ובכמה

pj ladd

New member
........

רונאלדיניו 70 מיליון דולר אבל הוא שווה כל אגורה!!!!

Papito

New member
יקר מדי

לי היה מנהג איך שאני פותח עונה אני לא קונה אף שחקן רק שחקן אחד ברמה הכי גבוהה ופאק איט כמה יעלה כל פעם תפקיד אחד שהיה חסר לי כוח בו השיא שלי היה זידאן קניתי אותו ב82

ליטן א

New member
כבר עניתי על זה פה בפורום...

18 מיליון דולר - אלן סמית´... שהתאכזבתי ממנו מאוד, ואחרי שנה מכרתי אותו ב...18 מיליון דולר...
רציתי לקנות גם את דג´ורג´יץ´ הצעיר ממנצ´סטר, והייתי מוכן לשלם תמורתו 18 מיליון דולר פלוס 3 מיליון דולר אחרי 30 הופעות בינ"ל, אבל הם סירבו...

zidane4444

New member
את ויירי בעיסקה של 73 מיליון דולר.

שאני נותן להם 23 מיליון אחרי 50 הופעות שלו בליגה ו50 מיליון חילקתי ל24 תשלומים הוא היה אפסססססססססססססס

Papito

New member
....

אני רציתי ממנצ´סטר את אלכס נוטמן כי תמיד הוא היה שחקן שתוך כמה שנים מגיע לממוצע של 8 פלוס מינוס עגעתי עד ל30 מיליון שהוא היה הרזרב שלהם והם לא הסכימו כשיגיע המנג´ר החדש (נו מתי..) אני הולך להיות עם מנצ´סטר

ליטן א

New member
אלכס נורמן?

קניתי אותו ב-9 מיליון, מנורוויץ´, ולא ממנצ´סטר.. חלוץ באמת מצויין

באם

New member
במשחק הנוכחי ....

קניתי את סיסה (Cisse) על תחילת המשחק שהקבוצה שלו , אקסור או משהו כזה, לא מוותרת עלייו כל כך באיזה 25 מיליון דולר ... אני לא מרגיש טוב עם עצמי ועם הנהלת רומא.......... הוא כולה היה שווה 5.5 מיליון דולר...

talking heads

New member
הכי יקר שלי:

ashely cole ב-30 מליון ליש"ט כמובן שבאותה שנה קניתי גם את defoe באותו מחיר ואת ריו פרדיננד ב-40 מליון ליש"ט {שלא תחשבו ששיחקתי עם קבוצה עשירה, פשוט לקחתי כל תואר אפשרי....} ושיא של כל הזמנים היה של המחשב.... קצת מעל 100 מליון ליש"ט {ברצלונה שקונה כל מה שזז פי 8 ממה שהוא שווה כמובן.....}, והשחקן שבשבילו הם שילמו את כל זה היה joe cole {אם ככה כותבים....}

tomash11

New member
בCM3, 99-98, אז הכי יקר...

שקניתי היה באיזור ה25 מליון דולר...לא יותר מזה. בכלל בגרסה הזו של המשחק, היה איזה גבול מסוים של מחיר שלא נשבר ועמד באיזור ה30 מליון דולר (ההעברה הכי גבוהה אי פעם היתה משהו כמו 35 מליון ואחריה 20 וקצת...). קרה לי רק פעם אחת שהצלחתי למכור לאיזה קבוצה ב40 מליון דולר שחקן שהאמת? שחקן עם ממוצע ציונים טוב אבל בתור חלוץ לא כובש יותר מ15 לעונה אז אישית לא הייתי שם עליו יותר מ10 מליון... הקיצר, הכי גבוה שאני שלמתי במשחק זה 25 מיליון בערך כמו שאמרתי.. בכלל במנג´ר 98-99 יש קטע שאם קבוצה רוצה לקנות ממך שחקן מבוקש ואתה פותח במו"מ ואומר לה שאתה רוצה יותר, והרבה יותר, אם הוא באמת שחקן טוב, הקבוצה שרוצה לקנות מסרבת בהתחלה אבל אחרי חודש חודשיים, לפעמים תוך כמה ימים אפילו מהסירוב שלה, היא מציעה שוב הצעה, הפעם לפי התג מחיר החדש. ככה אפשר לשחק איתם עד שמגיעים לסכומים גבוהים יחסית...להגיע לתג מחיר של 40 מליון במנג´ר ההוא, באמת נראה לי קשה (במיוחד שזה נעשה בשנים של 2020 וכאלה, שאז משום מה כמעט ואין העברות מעל 20 מליון כמעט...).

N a V e

New member
אמיל אמפנזה,15 מיליון

הוא היה בתקופה לא טובה,ואני הייתי בתקופה לא טובה עם לה קורוניה,אז התאחדנו.ואגב,אני לא חושב שזה נורמלי להוציא יותר מ-30 מיליון דולר על שחקן.בחייאת,חברה,זה מאבד משהו מההנאה.

tomash11

New member
אני מסכים...

אני יודע שזה בכלל קשור לכדורגל, אבל עקרונית (במיוחד בליגה שלנו שאפ נודה על האמת אין שחקנים כאלה גדולים...מקסימום שחקנים עם פוטנציאל...), אז אין שחקנים שבאמת שווים 50 מליון וכאלה סכומים מבחינת היכולת, והדרל הכי פשוטה לגלות את זה, קחו תקציב של 100 מליון דולר, תביאו שחקן גדול אחד כמו זידאן או רונאלדו ועוד 10 שחקנים מעפנים ב100 שקל האחד (שזה מה שיישאר לכם אחרי שתביאו את רונאלדו...), ושימו מולם קבוצה אחרת, של 11 שחקנים שכ"א עלה לכם בסביבות ה8-9 מליון דולר...מי אתם חושבים תנצח? ברור שהקבוצה השניה... למה? כי כמה שלא תהיה שחקן ענק, כדורגל אי אפשר לשחק לבד, או עם עוד 10 קונוסים (אגב, היחידי שאני מכיר בהסטוריה שהיה קרוב לזה אי פעם זה מראדונה שהביא לארגנטינה גביע עולם ב86 עם נבחרת של שחקנים לא כאלה גדולים, וגם הביא אליפות ובכלל נוכחות קבועה בצמרת לקבוצה כמו נאפולי באיטליה...שזה בערך כמו שהפועל אשקלון תקח פה אליפות ותתן בראש לכל הגדולות...). היתרון בלשלם ימבה כסף לשחקן גדול זה כלכלי אולי, כי אתה לוקח בחשבון שתשקיע מאה מליון דולר בשחקן שיהווה תוספת ויעשה את ההבדל בין רבע גמר אופ"א ובין גמר גביע אלופות, בין גביע ובין אליפות...זה אחר כך נותן לך גם יותר רווחים כקבוצה, כלומר, שיקול כלכלי נטו שאומר שככל שתשקיע יותר, ככה אתה מעלה את הסיכוי שהקבוצה שלך גם תרוויח (למרות שמצד שני, את הרווחים הכי גדולים באמת עושים כשמשקיעים מעט ועדיין מגיעים להשגים שמגיעה אליהם קבוצה שהשקיעה מלא...מזכיר קצת מניות...:)) ולסיום...אני מסכים שזה לא כזה מגניב לפתוח ארנק ולקנות חמישה שחקנים ב30 מליון כל אחד (והייתי כבר בקבוצות שיכלתי לעשות את זה), למרות שפעם בכמה זמן אני יכול להבין שיש איזה שחקן שאתה מרגיש שהוא הוא הדבר היחיד שחסר לך ורק הנוכחות שלו עומדת בינך ובין הקבוצה שתמיד חלמת לראות (אחרי עמל של בניית קבוצה במשך שנים...), ונו, אז לא תשפוך עליו ימבה כסף? וגם יש כאמור מקרים שאתה נלחם ראש בראש בקבוצות אחרות ולא יכול להרשות לעצמך להמר על שחקנים בלי מוניטין...וגם אז אתה צריך לשלפ הרבה בשביל זה (מלחמות עולות הרבה כסף גם בכדורגל...מסתבר...) אבל חוץ מאלו...אני לא קונה שחקנים ביוקר...או כמו שאמר ג´ון טרבולטה בספרות זולה..."there is no fuckin milk-shake that worth 5 bucks..." ןהמבין יבין!

למעלה