אולי זו רק אני,

pollak

New member
אולי זו רק אני,

ואולי זה לא ממש מקורי וזה שוב יראה כאילו אני מנסה לשחוט פה פרות קדושות שכבר נאכלו עד העצם, ובכל זאת. נראה לי נורא לא נוח לזמרת הזו, נו, איך קוראים לה, ששרה ממש לפני כמה דקות בטקס בחירת מלכת היופי לשנת 2002. קצת אחרי שהמנחה, אקי אבני, דאג להביא למרכז הבמה את הכוסית הנוכחית שהייתה צמודה אליו רק כדי שתספר בגאווה לעולם כולו, או כמו שאקי בחליפה לבנה אופנתית אמר, לבנות שצופות בך בבית, איך השילה עשרים קילו לכבוד התחרות, מודל מופלא לחיקוי, אין ספק. המשפחה שלי פה, עם האף דבוק למסך, הצליחה רק למלמל שהמותניים שלה לא צרות מספיק עדיין, קרייסט. זה היה דווקא זה שנדמה שאפילו הזמרת שבאה לחמש דקות של שיר הולבשה בשתי רצועות דקיקות והיה אפשר להתבלבל ולחשוב שגם לבטן שלה מוצמד מספר. זו העובדה שהאסקפיזם שלנו הגיע לרמות שמעוררות בי בחילה, אקי אבני הוא המפקד החביב מטירונות וצה"ל נכנס עכשיו למחנות פליטים. אנחנו? יושבים בבית, מפחדים מפיגוע, מדרגים ילדות בנות עשרים. במוסף נשים של אחד העיתונים הגדולים במדינה התפרסמה היום כתבה על ערוץ הגברים החדש- אגו. הפמיניסטית הלוחמנית שראוינה שם סיפרה לקהל הקוראות שהן בסך הכל צריכות להבין את דמותו של הגבר החדש של שנות האלפיים, המורכב, זה שצרכיו הבילוגיים גורמים לו צורך בסיפוקים מיידים. זה שמעוניין בגירויים קלילים בדמות האבקות נשים ובגאג`טס, נשים בטח לא יבינו. זה הפמיניזם שהיא משפשפת לנו בפנים באלפיים ושתיים. אז מה? שנהיה יפות ונשתוק או שנלך לקרוא לאישה?!

chaim levinson

New member
תמיד היית רק את

רוני, תפסיקי להתחזות ליעל. לא יפה. לא יפה. האמת, שבדיוק באתי לכתוב ששמאות מילים על כמה שהתחרות הזו בזויה. אבל יעל גנבה לי תבמה. אולי באמת כדאי שנדון על טיב היחסים ביננו.

אני לא מתכוונת לחזור על ההודעה

הארוכההה שכתבתי בפורום פמינזם המכובד, על אסקפיזם, עציצים ומה שבינהם. אבל היא מוקדשת בדיוק לאנשים כמוך , לוינסון, שמתפלספים עד כמה שתחרות מלכת היופי בזויה, מיד אחרי שהם בהו בשעתיים האחרונות בדוגמיות בשר ארוכות רגליים שלעניות דעתנו מרגישות "לא בנוח" באור הזרקורים (טוב, בהקשר שלך לוינסון, ניתן לך את הקרדיט, אולי בכל זאת לא) אבל באמת .. כדאי שנימצא מוטיב אחר להכפיש, זה באמת כבר נהיה מיושן. עדי. שמגלה אפיונים חזקים של פוסט פמיניזם.

chaim levinson

New member
כמה טוב שיש אנשים שכותבים שטיות

כמה טוב שיש עוד אנשים שאיכפת להם ממני, וטורחים להקדיש לי הודעות. ותתני לי את הקרדיט. את בכלל לא מכירה אותי. מי את שתקבעי מה הם הרגלי הצפייה הטלויזיונים שלי, ומה דעתי על מין ומגדר. פילוסוף יווני חכם אמר פעם "שיבורך האדם שאין לו מה לומר, עדיף שלא יבטא זאת במילים". אני מצפה להתנצלות. חיים לוינסון, שממש ממש ממש עצר בעצמו בלתת מאמר של אלף מילים לא יש עדיין אנשים מטומטמים בעולם.

אני מצטערת

אם חשבת שזה היה מכוון אלייך ספציפית. ההודעה כן הייתה מכוונת, אבל לא הדעה שכל מי שמבקר את התחרות אכן צופה בה, כפי שהשתמע. עדי. שגם הייתה מעדיפה שלא תסיק מסקנות על טמטום אנושי, לפחות לא עד שתגלה את המקור האמיתי לו.

girlcott

New member
הממ...

טוב זה היה ברור שאני אצטרך להיכנס לדיון הזה מתישהו. אני מצטערת על הפאסיביות אבל אני באמת מרגישה שכל כך מיציתי הרבה מהנושאים שגם עולים בפורום פמניזם, אז על אחת כמה וכמה נושא כזה שהוא דיי ברור...(לי בכל און...עדי חושבת אחרת). ולוינסון...ליעל יש יותר מודעות פמניסטית ממה שהיא מוכנה להודות, וגם יש לה יכולות. ואין לי ספק בכלל שהיא פמניסטית אם כי היא לא תודה בזה מסיבות דיי ברורות. לגביי התחרות....יעל הציגה את מה שהלך שם באופן יצירתי למדיי גם כאן וגם בהודעת ההמשך בפורום...פשוט שוק בשר. אקי כמעט ואמר את זה במפורש (ראיתי שתי דקות כשאכלתי בסלון ואמא החליטה שהיא צריכה לראות קצת ע"מ לבקר את העניין...) השווה בחורות באופן עקיף לכל מיני אובייקטים. וללווינסון....אנ ימקווה שלמרות שאתה עוזב את הנוער אתה עוד תבלה חלק מזמנך בפורום...(?) רוני. שעייפה משובניזם וגינוי פמניזם על סמך בורות..."והמבינה תבין" (והמבין יבין..לשם הצדק כמובן.)

למעלה