אולי זה רק אני אבל ..

אולי זה רק אני אבל ..

יש לי קטע שכשאני בזמנים שאיני חרמן (סליחה אבל לא מצאתי מילה יפה למילה זו) . אני ממש רואה את עצמי דתי (לייט) נשוי. יש עוד אנשים שזה קורא להם?

טיףטף2

New member
לכל אחד יש ניסיות בתחום המיני.

בן כמה אתה?..אתה נשוי?.. אני בטוח שאתה יודע מה היהדות אומרת ומה תורת הסוד מזהירה מפני הוצאת זרע לבטלה. בחיי היומיום,מה הם מעשיך? תן טיפה רקע עליך ונוכל לדון. אתה רוצה להתחזק או שאתה כבר דתי? בכלליות אוכל להגיד לך שתשתדל להתרחק מהרהורי עבירה. תנסה כמה שיותר לא לחשוב וכמובן לא להגיע לביצוע אסור.זה רק פוגע בך ובנשמתך. הרמב"ם אומר כשאדם פנוי מדברי תורה נכנסים לו לראש הרהורים".תקח על עצמך התחזקות בללמוד תורה. פרשת שבוע,חברותא בבתי מדרש/בתי כנסת/וכו',תהילים!!!וכל דבר שיכול לחזק אותך להתגבר על היצר. למיטב זיכרוני התאווה הכי קשה בעולמנו זו תאוות המין! רבי נחמן מברסלב זי"ע אומר שאין ניסיון בא לאדם אלא אם הוא יכול לעמוד בו.במילים שלנו,אם הקב"ה נתן לך ניסיון הוא נתן לך את כל הכלים שתוכל לעמוד בניסיון הזה. אז חזק ואמץ ואשריך על שאתה רוצה להתחזק!!!

טיפטף, רבי נחמן קודם אומר למצוא נקודות טובות

ולמצוא נקודות טובות זה לא לחפש תירוצים לחטא אלא להתעלם ממנו ולהתרכז בטוב! אז בוא נתחיל בזה, סבבה?

השאלה יותר לגבי ההומואיות פחות לגבי הדתיות

השאלה שלי יותר לגבי ההומואיות , פחות לגבסי הדתיות. בתקופות שאיני חרמן או אם הגעתי לסיפוקי , איני רואה את עצמי כלל כהומו. ואם איני הומו - אז גם איני חילוני. ואם איני הומו - אז אני רואה את עצמי דתי לייט , נשוי (בכל מקרה הדתיות שלי נעה בין דתי לייט לחילוני - אני לא דתי חזק)

למעלה