אולי זה קצת יעודד

אולי זה קצת יעודד

שנה טובה ומעניינת לכל יושבי הפורום, כנ"ל לגבי הפורום המקורי... שמחה לבשר שערב הפילוסופיה של מאיר אריאל יתחיל ככל הנראה אחרי ראש השנה, טרם הוחלט על יום סופי אבל כרגע זה עומד על ימי ב' 20:00 בבית אריאל או במרכז "חוויה" בפרדס חנה (סתם כי יש שם תנאים נוחים יותר וגישה לקפה טוב..) בערב הזה, בניגוד לאחרים אנחנו נגיש בכל שבוע את אחד מכתביו של מאיר ובכל פעם זה יהיה בנושא אחר. כל אחד יקרא לעצמו ואז תהיה הקראה עם הסברים שראוי להסבירם. מיד לאחר מכן נפתח דיון וכל מי שירצה לתת את הבנתו מהקטע או את המסר שלדעתו מגיע מהקטע, יוזמן לעשות זאת וכל אחד יקבל את רשות הדיבור. אני מאמינה שזה יכול להיות מהנה ביותר. בשלב ראשון אני אנחה ואולי לאחר זמן מה, יהיו מנחים נוספים, חשבתי לזמין מידי פעם את מוקי צור ועוד כאלה שדעתם יכולה לתת אור מעניין. זהו להפעם, מקווה שזה יעניין אותכם ותבואו, לא צריך כל שבוע... כן רצוי להרשם ולהודיע על הגעה.. כשיהיה לי עוד מידע אז תדעו גם... שנה מלאת הגשמת חלומות, הרגשה טובה ושמחה בלב. שירז

משמרותי

New member
../images/Emo6.gifמעולה

כך ראוי לפתוח שנב חדשה וזאת גם הזדמנות לעשות היכרות יותר אישית בין חברי הפורום שנה טובה מלאת שמחה ומבורכת ושהכל יתגשם!

גונב על! אבל ימי שני?!

מה עם אנשי הדרום? לא יהיה נוח יותר בשבת בערב? בכל מקרה היוזמה מבורכת- כשיהיו תאריכי מפגש אשמח לקבל עדכון. שתהיה שנה טובה פוריה ומלאת יצירה

יש מצב2

New member
יש מצב

שנה טובה לכולכם המיקום של קפה חוויה, הקפה ומגוון האפשרויות הנוספות הכוללות גם מסך למצגות ולהקרנות d.v.d , ועוד לא דברנו מלה על הצוות האנושי והצנוע של קפה חוויה ואורחיו. או במילים אחרות, מה עוד תבקשי מאתנו מכורה, ואין ואין עדיין

למעלה