אולי זה ישמע חולני אבל..........

אולי זה ישמע חולני אבל..........

איזה חתיך האיש הזה מדרגון בול (אני לא רואה את התכנית בקביעות)! הגבר הזה שהוא סיין או סאיאן, אני לא יודע.איזה גוף מדהים יש לו! למישהו יש תמונות מהפרקים או פאנארטים שהוא בלי חולצה? אמרתי לכם שזה יישמע חולני אבל אני מתאהב בדמויות מצוירות לעיתים קרובות. כשאהבתי פוקימון אלו היו אש וברוק, כשאהבתי דיג´ימון אלו היו טאי, מאט, דיוויס, טקאטו, קאזו והנרי, ובינתיים זהו. חוץ מהגבר הזה מדרגון בול שהיה היום.

TotoGuy

New member
זה בסדר, אני כבר רגיל לבקשות כאלה

*בוהה בבנות פורום מאנגה ואנימה* בכל מקרה, אתה תמצא כמה באתר הזה. אבל בעיקרון פשוט תריך חיפוש בכל מנוע חיפוש "dbz goku pictures" או משהו בסגנון, יש מספיק תמונות של DBZ ברשת

donotchoose

New member
זאת בדיחה נכון?../images/Emo58.gifמדגיש שנית

גוקו לא צובע לבלונד אבל בחלקים מסוימים העובדה שהוא מרכז את הכוח שלו גורמת לו להיות סופר סיין דבר שבאופן טבעי הופך אותו לבלונדיני

אבל אני רוצה תמונות מהיום

כשהוא רודף אחרי הקוף ולא מצליח לתפוס אותו אז הוא אומר שהוא צריך להוריד משקל עודף ואז אומר שהוא יוריד את החולצה ומשם אני רוצה תמונות. ד"א גם תמונות מהפרק שהאח שלו בא והאח שלו פוגע בו אז כשהוא חוזר החולצה שלו נקרעה בכל צד שמאל יעזרו לי מאוד.

הקפצה והוספת שאלה!

מישהו יכול להגיד לי באיזה מהפרקים הבאים גוקו יופיע בלי חולצה שוב (אם מישהו יודע)? אז אני אראה בעצמי בצורה נוחה ולא כמו היום שאני העברתי בין הערוצים עד שראיתי את הסאיאן (ככה כותבים,נכון?) הכי חתיך בעולם מוריד חולצה.

Son Gohan

New member
יש משהו בסאגה של....

פריזה שהוא בלי חולצה אני חושב שזה בפרקים האחרונים של הסאגה

Piccolo

New member
חכי עוד קצת

עוד כמה עשרות פרקים יראו מישהו בערום (לא מלא כמובן) וזה יהיה דיי יאוי

TotoGuy

New member
"מה זה דיי יאוי".. אויש ../images/Emo13.gif

אתה ממש צריך לבקר בפורום מנגה ואנימה ולשאול את זה שם, אני בטוח שיש שם כמה חברות פורום שיוכלו לענות לך על זה.. בשמחה.. הא פיקולו?
סתם משהו קטן שבטח ידכא אותך, לפני כמה פרקים, כשגוקו היה אצל הנסיכה ההיא, הראו אותו ערום מאחור (האמת היא שבטח צנזרו את זה, פספסתי את הפרק, אז אני לא בטוח).

Brolly

New member
יאוי אם אני לא טועה...

זה כמו הנטאי רק שזה של הומואים ואיך קוראים לזה של הלסביות? יאורי או משהו כזה נכון?

Gohan

New member
יאוי

זה הומואםי ויורי זה לסביות. ולמון זה פיק אירוטי כזה, מכל הסוגים האפשריים.

אז למה התכוונת כשאמרת

שיופיע מישהו בעירום וזה יהיה דיי יאוי? מי יופיע בעירום? מישהו חתיך כמו גוקו או מישהו מכוער כמו פיקולו?

מצטער פשוט הוספתי את ההודעה הקודמת

משם משתמש של מישהו מהכיתה שלי שביקש שאני איכנס ואבדוק מסרים. בקיצור ההודעה הקודמת ממני, לא ממנו.

למעלה