אולי זה בכלל לא היה?!!

sarinn

New member
אולי זה בכלל לא היה?!!

פספסתי את הפרק שמתאר איך לורליי ההריונית הגיעה לסטרס האלו בגיל 16 אם אני לא טועה זה מתקשר לפרק עם שריפה... השארתי לפני כמה ימים הודעה, אבל אף אחד לא התייחס אלי ): לפחות תאמרי לי אם היה פרק כזה בכלל? אני הוזה? PLS

b l i p

New member
אני זוכר איזה מין משהו....

אבל יכול להיות שזה היה רק איזה מין חלקיק פרק, של פלאש-בק כזה... או משהו כזה..

smiley chloe

New member
אממ..../images/Emo20.gif

סורי שלא עניתי עד עכשיו (ת'אמת שאני לא נכנסת לפורום הרבה כמו פעם
) אניווי.. אני לא יודעת אם זה הפרק שאת צריכה אבל בפרק 13 בעונה 3 שנקרא Dear Emily and Richard מראים הרבה פלאשבקים של לורליי כשהיא הייתה בהריון חח.. פרק חמוד

sarinn

New member
תודה! תודה! תודה!

כבר חשבתי שאני מדמיינת פרקים שבכלל לא היו...

chen elharar

New member
אני יודע על מה את מדברת

היה איזה פרק אחד (לא זוכר איזה עונה) שסוקי איחרה ללדת ולורליי נזכרה בלידה שלה ברורי. הפרק היה מחולק לזמן נתון ובו בזמן נכנסו פלאשבקים. היה איזה פלאשבק אחד בו לורליי וכריס יושבים במדרגות ומאזינים להורים של לורליי מדבים עם ההורים של כריס. עוד פלאשבק זכור היה שאמלי, אמא של לורליי, לא באה ללידה של לורליי כי היא התנגדה.. רק בסוף הלידה היא באה. אני לא ממש זוכר את כל הפרטים בפרק.. אבל זה היה פרק מצוין.

magic wand

New member
הזכרונות של לורליי

עולים לקראת הלידה של ג'יג'י, כשהיא צריכה להתמודד עם המחשבה שלכריס תהיה בת נוספת ממישהי אחרת. אם חושבים על זה שאם שרי לא היתה נכנסת להריון לכאורה כריס ולורליי היו צריכים להיות ביחד מעונה 2, אפשר להבין למה דווקא זו נקודה קריטית בשבילה.

sarinn

New member
יו...נהנתי מכל רגע

צפיתי עכשיו בפרק האבוד שלי 3X13, אני לא מאמינה שהפסדתי אותו עד עכשיו (אני כבר בעונה 7X14) מ-ד-ה-י-ם! תודה שעזרתם לי! ידעתי שפניתי למקום הנכון!

למעלה