לשלוח*
D d-edge New member 27/4/04 #1 אולי זאת רק פאנטה.. אבל רציתי לשאול אותכם מה ה אומר אם התוכי מתכופף קדימה ומחרחר כמו תרנגולת.. היא רוצה משהו ואני לא מבין.. מישהו יודע מה זה אומר?
אולי זאת רק פאנטה.. אבל רציתי לשאול אותכם מה ה אומר אם התוכי מתכופף קדימה ומחרחר כמו תרנגולת.. היא רוצה משהו ואני לא מבין.. מישהו יודע מה זה אומר?
D d-edge New member 28/4/04 #12 שוב איתכם ושוב איתכם ושלום עליכם ו.. הממ.. לא יודע את ההמשך אבל אני מקווה שזה יקפיץ..
D d-edge New member 28/4/04 #13 סליחה סליחה סליחה לכל מי שהוריד ולא התליח להפעיל.. סידרתי את זה. עכשיו זה מכווץ בזיפ.. תורידו עכשיו ותגידו לי מה דעתכם.. בבקשה.. ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip
סליחה סליחה סליחה לכל מי שהוריד ולא התליח להפעיל.. סידרתי את זה. עכשיו זה מכווץ בזיפ.. תורידו עכשיו ותגידו לי מה דעתכם.. בבקשה.. ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip
D d-edge New member 28/4/04 #14 ולמי שכבר הוריד קודם.. פשוט שנו את שם הקובץ לfanta.avi ואז זה יעבוד..
ט טופיקה New member 28/4/04 #15 סוף סוף הצלחתי לשמוע את זה... זה נשמע כמו חזרזיר או תרנגולת לדעתי, אם לא יענו לך פה, אתה צריך לשאול את דני או בטלפון או בפורום שלו. הוא יענה לך צ'יק צ'אק ותדע את פשר התעלומה...
סוף סוף הצלחתי לשמוע את זה... זה נשמע כמו חזרזיר או תרנגולת לדעתי, אם לא יענו לך פה, אתה צריך לשאול את דני או בטלפון או בפורום שלו. הוא יענה לך צ'יק צ'אק ותדע את פשר התעלומה...
D d-edge New member 28/4/04 #17 ftp://assaf:[email protected]/f ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip
ftp://assaf:[email protected]/f ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip ftp://assaf:[email protected]/fanta2.zip
ט טופיקה New member 28/4/04 #19 אצלי עובד ואני יכולה לשלו במייל למי שלא עובד לו הקישור, רק שיכין מקום של 8 MB...