אולי זאת רק אני, אבל...

• פותח הנושא gale
  • פורסם בתאריך

gale

New member
אולי זאת רק אני, אבל...

סמולוויל לא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות? כאילו, זה לא כזה נושא רציני ודרמטי, וזה קצת מוזר שהסדרה יותר מדי כבדה (חוץ מבקטעים עם לקס, שזה טוב והכרחי). אין בכלל בדיחות, וזה ממש חבל. לדעתי אם הסדרה תתחיל להיות קצת יותר קלילה ומשעשעת, זה יעשה לה רק טוב.

badgirl4life

New member
לדעתי....

זה כל הקטע שהם אמורים להיות רציניים כי זו לא סידרה קומית, כאילו זה סופרמן ככה זה צריך להיות...(לא?)

אלעד ר

New member
כמו בלויס וקלארק..

בלויס וקלארק תמיד היתה הרגשה כיפית וקלילה על אף שלא היו מספרים לרוב בדיחות.. אולם קלארק הצעיר שלנו נושא על כתפיו משקל כבד מדי..

007bg

New member
כן נכון!

הם עשו כל שיקול הכי קטן וחסר חשיבות שלו שלו (אני אלך לימין\אני אלך לשמאל=אני אלך לימין\אני אלך לשמאל) לבחירב של סופי ממש... אבל את האמת -יש סיבה: כל הקטע עם סופרמן זה שהוא קליל ומושלם ומוצלח וחתיך וחכם (אני יכול להמשיך אם אתם רוצים...)הם רצו להסביר לסתור ולהפריך את זה (תבחרו אחד!) עכשיו תקשיבו אבסורד: (אני "מצטט" מהזיכרון...) "רצינו להציג את סופרמו בתור בן עשרה רגיש פגיע ועם תסביכים נפשיים (של גיל ההתבגרות! - אי אפשר לגדול להיות מושלם עם תסביכים נפשיים רגילים...) ובעיות כמו כולם" עכשיו אני רוצה לשאול אותם אם הם חוו אירוע מוחי או שהם נולדו כך כי למיטב ידיעתי כולם מתלוננים שהאווירה שם מושלמת מדי ואיזה "צרות" יש לקלארק (לנה או קלואי - מסכן שכמוהו ממש רחמים...) הוא מצליח בלימודים עוזר לכולם (תעשו לי טובה!) נחמד פופולרי חזק וההיבט היחיד שהם השיגו היא מלודרמטיתיות משוועת! ממש בעיות גיל הנעורים (רק שלא יהיה לי סיוט מזה...) מילה אחת: מ-ט-ו-מ-ט-מ-י-ם!!!
אבל אני אוהב אותם...

007bg

New member
לבחירב=בחירתה ../images/Emo52.gif

יש עוד אבל זה הכי קריטי

למעלה