אולי הפעם?

אולי הפעם?

הי לכולם, כפי שאתם יודעים שלומי מועמד השנה במספר מצעדים שנתיים, אם זה בקטגוריית זמר השנה ואם זה בקטגוריית שיר השנה. אולי הפעם, אחרי שנים ארוכות בהן עיצב את פסקול חיינו, לפחות חלק ממנו, יזכה מר שבת בפרס כלשהו...? השמועה (הן ברחוב והן בתעשייה) אומרת של"שתדעי" סיכוי יפה להיבחר כ"שיר השנה" ואני מאמינה שגם מבחינת "זמר השנה" אנחנו נמצאים במקום טוב. אני בטוחה שאתם מתגייסים במלוא עוזכם להצביע, רק קפצתי לחזק. אל תשכחו שכל קול נחשב! פרסמו בפייסבוק שלכם, גייסו את המשפחה והחברים, השתלטו על כל מחשב פנוי...:) כולנו יודעים שבאמת מגיע לו. המשך שבוע מעולה לכולנו ונתראה בסוף החודש... עינת

אלכס ב

New member
אייל גולן מתחרה בו חזק

אבל שתדעי אכן מועמד חזק (למרות שהוא מהפחות אהובים עליי, אבל זה אני....:) )

../images/Emo24.gifעינת....ממש משתדלים.ומחזיקים אצבעות

האמת...שכל כתובת שיש ברשותי"הצטרפה" לשמות ונשלחה....אולי מי ממכירי גם יזכה באיזה פרס ולא יהיה לו שמץ איך? ומדוע? כיף שאת פה!

אלכס ב

New member
הוא מתחרה ועוד איך

הוא מילא את קיסריה כמה פעמים, הוציא אלבום מצליח, דואט עם שרית חדד, ועוד כמה שירים שלא קשורים לאלבום כלשהו אבל הפכו להצלחה ענקית. לדעתי הוא יתמודד חזק מאד. אבל אני בחרתי בשלומי שבת. למה? כי אייל גולן בשנים האחרונות מזלזל, מוציא אלבומים לא לרמתו, שירים ירודים ורק חלק מצדיקים את השם שמתנוסס עליהם "אייל גולן". שלומי שבת לעומת זאת רק הולך ומשתפר ורוב השירים שלו עשויים בהמון מחשבה והשקעה.

אלכס

כל אחד כמובן זכאי לדעתו ולרשמיו, לטוב ולרע. בכל מקרה, השנה ישנם מספר מתחרים חזקים לא פחות מאייל גולן, שהיתה להם שנה מצוינת לא פחות ואף יותר. שמותיהם ממילא פחות רלוונטיים עבורנו שכן מבחינת הנוכחים כאן יש רק מנצח אחד... נותר רק לחכות ולראות (ולהצביע!).

למעלה