אולי הפעם תענו...

תלאבובה

New member
אולי הפעם תענו...

הייתי בלשכת התעסוקה ביום ראשון ושם שלחו אותי לביטוח לאומי וגם נתנו לי הפנייה לאיזה מעביד. בכל אופן - התקשרתי אליו ומחר אני הולכת לראיון עבודה. בכל אופן הוא אמר שאם אני "באה כדי להחתים כרטיס" אז הוא לא חותם על כלום.. אני כבר לא רוצה לעבוד שם! - הוא יכול להגיד את זה?.. וגם - עצם העובדה שלחיילים משוחררים יש זכות ל70 יום ימי אבטלה, זה לא אומר שזכותי לחתום אבטלה ולקבל כסף?... עוד דבר - אם אני עובדת בעבודה שמציעים לי בלשכה, ואז אחרי שבוע מפסיקה, אז אני ממשיכה לחתום?.. מה קורה אז? וביטוח לאומי?

sandradee

New member
עונים לך תמיד

את פשוט לא מחפשת את התשובות את ישר כותבת שוב שאלה בטח שהוא יכול להגיד את זה- גם אני הייתי אומרתא ת זה תחשבי שהוא פונה ללשכת התעסוקה למצוא עובדת וכל רגע באה מישהי כמוך שרוצה רק לקבל כסף ולא לעבוד תאמיני לי שכמה שאת לא רוצה לעבוד אצלו- הוא לא רוצה שאת תעבדי אצלו, כי פריזיטים אף אחד לא מחפש והנה איפה שימי שיראה מה שאני רושמת (אל תתעצבן מותק) הבעיה היא במדינה שלנו שאתם לא מבינים מה הזכויות המדינה נותנת כסף למי שאין לו עבודה במידה ויש לך עבודה לא מגיע לך זאת אומרת שהמדינה תרצה שתעבדי, ככה את לא תמצצי לה את הדם ואת הכסף הזכות שלך הוא לא לשבת כל היום בים להשתזף אלא הזכות שלך שאם את לא מוצאת עבודה - לחתום בלשכה ושוב אני חוזרת זה לא אישי זה לא אשמתכם חונכתם וגדלתם על מדיניות רווחה עקומה ומעוותת מה לעשות...

תלאבובה

New member
קודם כל לרדת מהשמיים..

כי באת בטון קצת מתנשא. תודה על התשובה.. אבל אני מדגישה שאני לא מהאנשים הפרזיטים כמו שהגדרת אותם כי ישר אחרי הצבא לא הלכתי ללשכה (כמו חלק מהחיילים המשוחררים) אלא עבדתי בשתי עבודות ותכננתי עד הלימודים להשאר בעבודה - אלא שפיטרו אותי. אני דיי בטוחה שמי שדיברתי איתו לא יקבל אותי בגלל שבספטמבר אני מפסיקה לעבוד (לימודים).. אז אני רוצה לדעת אם מותר לו להגיד שהוא לא חותם לי בטופס. תודה. וסליחה אנחנו אולי גדלנו וחונכנו על מדיניות רווחה עקומה ומעוותת אבל אותה מדינה שקבעה את המדיניות הזו לקחה אותנו לצבא ושילמה לנו 300 ש"ח לחודש, ותסחוט מאיתנו מיסים מנופחים ומוגזמים עד סוף חיינו.

get well

New member
קחי טיפ

גם לי קרה ששלחו אותי לאיזה מעביד מהלשכה שהיתקשרתי אליו אמר לי שהוא לא חותם לי ובלה בלה בלה. מה עשיתי? הלכתי ואמרתי שהבחור מטורף ושהוא צעק עליי בטלפון(מה שנכון) ושאני לא הולכת לעבוד במקום כזה אז וויתרו לי מקסימום את יכולה לנסות להגיד שלא צריכים שם עובדים ואולי יהיה לך מזל והם לא יבדקו אותך. בהצלחה!!!

malder

New member
תלאבובה...

אם את רוצה את מוזמנת לעבוד איתנו... אני יודע שלקראת אוגוסט יהיה גיוס עובדים, וזאת עבודה סטודנטיאלית... (מינימום 3 משמרות, ובתקופות מבחנים אפשר לרדת למשמרת-2 בשבוע). אם זה מעניין אותך, תפני אליי בפרטי.

תלאבובה

New member
נראה לי שפשוט אבוא לשם..

בכל אופן לא נראה לי שיירצה אותי כי אני יכולה לעבוד עד ספטמבר.. גם אולי זו תהיה עבודה נחמדה? מי יודע?.. תגידו, אם אני מקבלת עבודה ועוזבת אחרי שבוע (מפטרים.. מפוטרת.. משהו..) אז אני חוזרת שוב ללשכה?

shade21

New member
גם לי קרה אותו דבר השבוע

גם אותי הפנו מלשכת התעסוקה לעבודה וגם אני מתחיל ללמוד באוקטובר, הלכתי למראיין ואמרתי לו שאני מתחיל ללמוד באוקטובר והוא פשוט סימן בטופס שקיבלתי מהלשכה שאני לא מתאים, זה כל הסיפור.

תלאבובה

New member
נראה לי ששלי לא התרשם..

להיפך אולי הוא מחפש עובדים זמניים.. נראה ביום ראשון

למעלה