שלום לך, דתי בלב
פעם הייתי צעיר יותר ומשתתף פעיל בפורום. היום אני "זקן" בן 60 + ואיש לא מסתכל עליי.
ממש עכשיו קראתי את דבריך האחרונים ואני מודה, שפרט לגיל אנחנו כמעט דומים זה לזה בייחסינו לדת.
אני אדם דתי (ולא חילוני עם כיפה) ומאמין גם במעשיי. אני מקפיד על שמירת שבת, כשרות ושאר המצוות ואפילו לומד תורה כמה שעות ביום.
ראיתי כאן כמה תגובות וכגולש ותיק גם מכיר את המגיבים. אני שמח, שיש כאן מגוון דעות, ושאיש לא פגע בזולתו בגלל הבדלי דעות או השקפות. כך למשל את פורטי. הוא התארח אצלי מספר פעמים ואף אני התארחתי אצלו (כאן בארץ. לא בקנדה) והיה ממש כייף, שאנחנו יכולים גם לדבר ולא לחשוב רק על סקס.
איך מסתדרת ההומוסקסואליות אצלי? אמר כאן פורטי היקר: נטייה לא בוחרים אבל אמונה אפשר לבחור. אם כן, אני לא בחרתי באמונה, כי אני מאמין על מיטב כושר השיפוט שלי, שכך צריך להיות. אז איך אני מסתדר עם הנטייה? אכן לא קל. אני לא חושב, שיש מישהו בגילי, ששינה את הנטייה לאחר חמישים שנה, ואפילו אלה שמאמינים בעצת נפש יודו, שאין ניסיון שינוי בייחס לגילי.
אני חייב להודות, שדבריך נעימים למקרא ולמשמע ואשמח גם לקשר אישי משום שאינני מצוי בפורום כמימים ימימה.
ועוד משהו: שמתי לב, שצבע הניק שלך הוא אדום. משמע, שאתה נחשב כגולש מצטיין. לא זכיתי להכירך אבל אני סומך על אופיר - מנהל הפורום הוותיק, שעושה עבודתו נאמנה מזה כחמש שנים (?) ואפילו את ספי קודמו זכיתי להכיר (רק הוותיקים ביותר זוכרים אותו) והוא זה שהמליץ על אופיר לאחר שבעצמו היה גולש מצטיין זמן קצר עד ששינה את צבעו לכחול.
אני מאחל לך הרבה הצלחה בפורום ומקווה, שדבריך ישמשו דוגמא לרבים.