אולי די ???????????

R a c h e li

New member
צללתי שוב במילותיך....

ומכוון שלא לרגע חשבתי שאת הודעתיך הייתה יצירת אומן... הגבתי כי רציתי שתדע..שלפעמים עדיף להיות ראש קטן... כי אולי ואולי ואולי....ו עם זה כלל לא מתקדמים מעדיפה אותך עם מילות של אהבת..... מעדיפה אותך עם ציטוט של שירה ואפילו לפעמים עם אהבה למדינה.... שמור על עצמיך....

Lonely In Blue

New member
ראש קטן...

לוּא הייתי...
לו הייתי דג פלום פלי, שמך ירקרק פלום פלי, לו הייתי דג, שמך ירקרק, מאומה לא חסר לי. זה היה יום חג פלום פלי, לא חסר לי אז כלום כלום, לו הייתי דג שמך ירקרק, הו, אילו רק הייתי!
(תרצה אתר) אשמור על עצמי

R a c h e li

New member
ראש קטן...

זה מה שלמדתי....מאז שהגעתי.... את הראש הגדול אימצתי רק רק לעצמי...
שמור על עצמיך חבר....כי עליך כלל לא אוותר... ישששששששש יצא לי חרוז
לילה טוב..

מצוטטת

New member
ת'שמע.........

פם הייתי שרשורים כאלו הייתי מ'זה מיתעמקת פם זה מתי הייתי יודעת , מי זה מי היתה היכולת ל'שות הפרדה בין הדגיג לכריש... היום וכבר מינזמן אני חושבת אחרת היום , קרי נוספו כ"כ המון קומונות יכולים לבחור לנו את מצע הדשא הנעים לנן.......... בלי הצורך להגיע לבושים בשכפ"צ ופל"ד בלי ההסתכנות להמצא כל הזמן בכוננות ספיגה... אז שלא תבין לי לא נכון....... זה לא שאבדה לי היכולת לעמוד מול "מטר" של קAלמנטינות מושלכות זה הצורך שכבר לא קיים... זה התפקיד והמשקל שאני נותנת למקום... אתה "יורה" עוקץ בין ישיר ובין בוטה יש והמילים אינן תואמות לאוזניי... אתה= כל אחד מהכותבים, לא מלטפות לי מספיק ת'אישון עושה סיבובית...קר........ מדלגת לשכנים.....הבניין רב קומות הוא
או יוצאת לסיבוב אל מחוץ לעיר.....
להעניק מחשבה זו ברירת מחדל והיא רק שלי........ ככה , פשוט ולעומק העניין קווי מחשבה משתנים כמוהם רצונות והמהווים
לרקוד על שולחנות ולהקפיץ טקילות אפשר כיד הדימיון...... זה רק עניין של בחירה ותיזמון...... ארוך יצא, כומו תמיד כומו כרגיל והאמן לי גם מחר ה
תזרח... והכל ישכח.........זה כולו צג דף HTML...כמה פ'מים עוד להZכיר לEך

מייקי31

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif אני רוצה דם

אני עוקבת אחר השרשור הזה כבר יומיים. לא עובדת, לא אוכלת, לא שותה, לא עושה כלום למעט קריאת השרשור הזה חסר פה
קדימה...... מיכל

למעלה