אולי די?!?!

vogue15

New member
אולי די?!?! ../images/Emo122.gif

זה רק אני או שגם לכם קורה שאתם מחפשים אהבה הרבה הזמן (ואני מתכוון הרבההההה זמן) ולא מוצאים אותה? אישית, בשנה האחרונה (מאז שיצאתי מהארון) הספקתי להכיר כמה וכמה (ועוד הרבה) הומואים- לצערי רובם היו ממש מגעילים ומזלזלים (לא רק בי, גם באנשים אחרים). לפני שיצאתי מהארון שמעתי הרבה ביקורות בעד הומואים "הם רגישים" "הם חמודים" "הם קסימים ומתחשבים" מהרבה אנשים והוקסמתי. כשאני חושב על זה עכשיו - זאת גם דעה קדומה- הבעיה שהיא לא שלילית והיא לא פוגעת, אלא תומכת בקהילה שלנו ולכן רובינו לא נתייחס אליה כדעה קדומה. אני לא בא לבקר ולהגיד ש"ראיתי את האור" ושאני הטרו... אני פשוט לא מבין איך שאפילו בקהילה שלי אני לא מרגיש שייך? רוב האנשים מחפשים זיון, וואן נייט סטאנד ואל תגידו לי שזה לא נכון... גם פה באינטרנט, ובעיקר בחוץ.. פה ושם יש כאלה שרוצים באמת בויפרנד.. אבל בעיקרון קשה למצוא כאלו... לא סתם יצא לנו שם של "זיון וביי".. לדעתי הקהילה שלנו לא מאוחדת בכלל... ואפילו שיש מצעדי גאווה ו-וויגסטוקים למיניהם - יש גם זלזול (בקוקסינליות למשל), מצדם של ההומואים. אם אנחנו, שצריכים להזדהות איתן (אותן קוקסינליות) יורדים עליהן, אז איך אתם מצפים שהומופובים לא ירדו עליהם?! הזלזול הוא לא רק בקוקסינליות, אלא גם בהומואים מתחת לגיל 17 (כן.. אני.. אנחנו..), או באנשים שהם חולי איידס והרשימה עוד ארוכההההה אז לפני שאתם אומרים משהו על מישהו בכלל, ועל מישהו מישהו מהקהילה שלנו בפרט- תחשבו פעמיים... כי אתם לא יודעים אילו השלכות הומופוביות האמירה הזו יכולה להביא... מאחד שאיכפת לו..

רציניקן

New member
אני מסכים..נראה לי...

משום שאני לא יודע לענות על הכל בסיכום אחד אענה בנקודות:

DarlingAdam

New member
עצם העובדה שאתה משתמש בביטוי

"קוקסינליות" אומרת לי שאתה לא יודע הרבה על קהילת הטרנסג'נדרס. שזה בסדר, לא לדעת. אפשר לשאול או לברר.

eleberth

New member
אני די מסכים

כאילו איך אפשר באמת לצפות מאחרים שיכבדו אותנו אם אנחנו לא מכבדים אנשים אחרים ורק הערה קוקסינלים זה מילת גנאי לכל הטרנסגנדרים ובזבה זאתה משתמש בה אתה כבר מגלה זלזולך וחוסר כבוד אז לשיקולך...

vogue15

New member
טעות, טועים, טעינו..

במילה קוקסינליות לא התכוונתי לפגוע באף אחד/אחת מקהילת הטרנסג'נדריות האהובות! אם יצא ככה אני מאד מצטער... בירושלים (כן, כן, גם אני מהחור הזה) אפילו הטרנסג'נדריות משתמשות בכינוי הזה... אני רגיל...

DarlingAdam

New member
ובדיוק בגלל זה

קל יותר להגיד טרנסג'נדרס. למידע מפורט ושאלות נוספות אנא פנו לפורום הטרנסג'נדרס.

featherhead

New member
אני לא ממש מסכים איתך..

קודם כל, אתה בסך הכל מחוץ לארון שנה, כך שלהגיד "מחפש אהבה המון זמן ולא מוצא" לא ממש יהיה נכון. אתה בסך הכל בן 16 (משהו כזה, לא?) והרי יש כאלו (לאו דווקא הומואים\לסביות) שגם בגיל 30 לא מוצאים אהבה.. אז לפי דעתי לא כדאי לך להגיד שאתה ממש לבד, בודד, מתוסכל וכיו''ב, כי בסך הכל- כמעט כולנו פה חסרי נסיון בכל העניין הזה הנקרא אהבה. קצת סבלנות! אל תתן לזה לדכא אותך יותר מדי.. ככה אני רואה את זה בכל אופן
שנית, לא ממש הבנתי מהי הטענה שלך כלפי הקהילה *שלנו*.. ההודעה מלאה בטענות פשוט:) מצד אחד, לטענתך,אנשים מכלילים על ההומואים שהם רגישים, מתחשבים וזה, אבל בעצם אנחנו בכלל לא כאלו, ומצד שני, אתה מנסה לשנות את הדרכים *שלנו* כדי שנהפוך להכללה שונה, חיובית יותר. עצם זה שאתה אומר שההומואים הם אנטיפתיים, לא רגישים וכל השאר זו גם הכללה, ככה שאני הבנתי את הטענה העיקרית שלך. הרעיון של ההודעה שלי נוגע לתחילת ההודעה שלך- אל תלחץ מהעובדה שנכון לעכשיו אין לך חבר. אנחנו צעירים וטיפשים. דברים כאלו עוד לא אמורים להדאיג אותנו. תחייה, תהנה, תנשום (זה חשוב!:) ותציל את עצמך. הסארס עומד להגיע לפה. שבת שלומ:)

eleberth

New member
אני מבין למה אתה חותר אבל...

רוב האנשים שאוהבים בנים שאני מכיר אפילא לא חושבים בגילנו הצעיר על אפשרת של אהבה וחושבים שיש דבר כזה אי שם מעבר לגיל ה30 באופק הרחוק ונכון שגם בגיליין צעירים אנחנו מחפשים אהבה אך דוקא בגלל הגישה הזאת אנחנו לא נותנים לעצמנו למצוא אותה ואני באמת לא נכנס כאן לעניין של סטרוטיפים זה פשוט איך שאני רואה את המצב ומכיר אותו מבפנים אז לכל אלא שיחלקו אלי או יגיבו לדברי תתיחסו למה שאמרתי לא כאמת המוחלטת אלה כנסיון אישי שעברתי

למעלה