אולי בכל זאת

אולי בכל זאת

יש למישהו מנקה עם יום פנוי בבוקר? אני ממש נואשת. המנקה שלי גורשה לצ'ילה ואני סובלת מאלרגיה לחומרי ניקוי (בצבא זה היה נחמד, בחיים ממש לא!) הצילו, בבקשה!

הי עפרה יקירתי...

נראה לי שתצטרכי לגייס את הילדים שלך למשימה...
אולי תשלמי להם?
(זה מה שמישהי שלומדת איתי עשתה. הבת שלה בת 16 ומנקה את הבית פעם בשבועיים תמורת 25 שקלים לשעה). כל העוזרות במודיעין גורשו לדעתי. היתה כאן פשיטה מטורפת. אולי הלשנה של חברות הנקיון, לכי תדעי... העוזרת שלנו גורשה בדיוק לפני שעברנו דירה והייתי צריכה נקיון יסודי. הזמנתי חברת נקיון שסחטה לי את הארנק, אבל לא היתה לי ברירה... שיהיה בהצלחה.

Ice Age

New member
יש לנו מנקה

ישראלית למהדרין, שאנחנו מרוצים ממנה כבר שלוש שנים. אני אשאל אותה אם יש לה יום פנוי.

yoyo10

New member
איפשר לקבל המצלה למנקה

אני כבר התאכזבתי מ2 חברות ניקיון באחת המנקה כל הזמן הבריזה ובשניה אני בסוף ניקיתי בעצמי לבד

B plus

New member
חברת ניקיון

בעקבות גירוש המנקות הזרות מאזורנו, פניתי לחברת ניקיון באזור מודיעין-רעות-מכבים (בהמלצת חברה) והם צריכים לשלוח אלי מנקה השבוע, פעם שניה. 35 ש"ח לשעת ניקיון, מינימום 4 שעות.

reuthal

New member
גם אני לקחתי חד"פ מנקה מחברה

35 ש"ח לשעה 4 או 5 שעות, החברה השניה רצתה 37 ש"ח, המנקה היתה מעולה רק שהזמן היחיד שהיה להם לתת לי (לא מישהי ספציפית אלא בכלל) זה יום ששי בין 12 ל 16- זוועה, אין אופציה לישון, ביקשתי שיקחו לי את הילד כדי שיהיה לו שקט והייתי מאד לחוצה בזמן בגלל שבת (היא הגיעה באיחור של 20 דקות למרות שהדגשנו שזה קריטי, מבחינתה יכלה להשאר עוד קצת- שזה בסדר)

למעלה