אולי באח הגדול 7

אולי באח הגדול 7

מישהו מכם יכנס וישמש דוגמא מעוררת השראה.בכל מקרה היכנסו לאח הגדול העמוד הרשמי בפייסבוק והאם הגדול ישראל-אתר מעריצי האח הגדול בישראל וותקראו תגובות שאולי יגרמו לם להבין מהו נזק תדמיתי.חסר לכם הפן הזה.
תהיו מבורכים עבור מאבק חשוב מאין כמוהו מניעת התעללות מבעלי חיים. רק אני מקווה שגם בני אדם הולכים על שתיים יהיו חשובים באותה מידה.

האלזה

New member
לכי על זה, אצביע לך

ושוב: אין צורך להסביר לנו שיש רבים שלא מסכימים עם הדרך שלה, אין על זה מחלוקת ואין צורך להכנס לרפש הטוקבקיסטי כדי להבין את זה.
מצידו שיחשבו שטל מגעילה, או אפילו שטבעונים הם מגעילים, זה בכלל לא משנה.
אנשים צריכים לדעת על מה הם משלמים ובמה הם לוקחים חלק, ולעשות את הבחירה שלהם. זה הכל.

המסר שלי כל כך חד

אסור לקדם את המסר של טבעונות במחיר פגיעה בוטה בבני אדם.בהצלחה לכם.אני לא היה באח הגדול זה משחק מכור ולא מתאים לי מסיבו נוספות אולי מישהו מכם ירצה להצטרף למזוכיזם הנוראי.

לא מבינה את הקטע הזה

של אקטיביזם נגד אקטיביזם.
אם יש לך זמן וכוחות ואת מאמינה במאבק למען בעלי החיים, אני מציעה שתשקיעי אותו לא בויכוח עם פעילים אחרים אלא בהסברה מהסוג שאת כן מאמינה בו.
וכאן גם אני אפסיק להוציא זמני על ויכוח עם פעילים.

Lhuna1

New member
לא היתה שום פגיעה בוטה בבני אדם.

היו קללות וצעקות כמו בכל עונה, וכמו מצד דיירים רבים אחרים.
די להגזמות ולהסחפות.
מי שיש בו חמלה לבעלי חיים - לא רלוונטי בכלל מי העביר לו את המסר והכל תירוצים.
לטל יש הרבה שונאים - כמו להרבה מתמודדים באח הגדול מצד אחד, וכמו להרבה אקטיביסטים שאומרים אמת כואבת בפרצוף מצד שני. זה היה צפוי ולא מחדש דבר.
כל זה בטל בשישים לעומת השינוי החיובי הגדול שחוללה!

מי שמחפש תירוצים להמנע משינוי - יתלה בשטויות כמו "היתה מתמודדת טבעונית לא נחמדה באח הגדול - אז אני לא רוצה להיות טבעוני"

אבל האמת נכנסה לראש של כל מי שצפה, גם המתנגדים והשונאים. עכשיו זה על מצפונו של כל אחד מאיתנו מה לעשות עם המידע.
זהו.

לLHUNA1

את ממש מבהילה אותי בתגובה לא ה הייתהפגיעה בבני אדם? יו צעקות יותר מהרגיל??יש לי שאלה אם היית יושבת באח הגדול ורואה אנשים לאחר החתונה שהתקיימה בבית אוכלים בשר הייתם צועקת עליהם :"תיחנקו תמותו"???אנשים שלא עברו עדיין לטבעונות?היית שופכת יין? היית צועקת על אישה שאוכלת בשר :"הייתי רוצה להכניס לה סכין לגרון" אם זו ההתרשמות שלך והלגיטימציה שאת נותנת אז אוי לנו וגם את מוציאה שם רב לטבעונים.אני לא מחפשת תירוצים לא להיות טבעונית אני רק אומרת שלא המסר של טל או כל מתלהם יוביל אותי לשם ממש לא.רק משהו שיחבר אותי לבדוק איכות חיים אחרת וכמובן התחושה הצודקת העקרונית שאסור לפגוע בבעלי חיים.זה מאבק צודק. אבל אני נגד התעמרות נוראית בבני אדם.
אני מודה לכל אנשי הפורום המקסימים שניהלו איתי דיאלוג אנושי שיש בו אופציה לדואליות ומרחמת על אלה שלא ראו בהתנהלות של טל המזלזלת בבני אדם משהו חריג.לא בכל מחיר תנועת הטבעונות תשלוט בארץ אלא רק על ידי אנשים שמעבירים את המודעות באופן אנושי שמכבד בעלי חיים ובני אדם באותה מידה שלא מפלה אף אחד.כך העולם אמור להתנהל כל מי שמדד אלימות בחברה ראוי לגינוי ואף רצוי שיבדוק את התנהלותו ומה מניע אותו לתמוך בכוחות האופל.רק הזמן יראה למי שמתלהם פה כמו טל שהדרך לטבעונות נעשית בדרך אחרת לחלוטין.ללא קשר אני בעד חמלה ולא ארחיב לגבי התנהלותי בנושא אבל לפני שנחשפתי לטל הלכתי להרבה הרצאות בנדון ומשהו חילחל למודעות שלי דווקא בגלל שלא נחשפתי להתעמרות שלה האגרסיבית בבני אדם. אין מצב שמשהו ישתנה בכפיה על הזולת לעולם זה הטבע האנושי מאז ומעולם.לפני שהחבורה שמתלהמת פה תתלהם שוב כדאי אולי לקרוא את המסר שוב כי אני בעד החיות מאוד מאוד.אסור שיעללו בהם באופן שמתעללים זה איום ונורא.אבל תשנו כיוון תיצמדו לאנשים שמעבירים מסר בדרך אחרת מכבדת ולא על חשבון בני אדם ואז הרעיון שלכם יחלחל.כל הפעולות האלימות רק מרחיקות אנשים וזה אני אומרת לכם מכיוון של שיחות בנושא עם לא טבעוניים.כדאי לכם להקשיב שניה גם למסר מבני אדם.בהצלחה במאבק.

למעלה