אולי את כאן ?

sharonik

New member
אולי את כאן ?

את ההודעה הבאה כתבתי לפני שנה ושלושה חודשים בפורום פוריות .... חברה שלי נמצאת במצב של בנות פורום זה , אולי אף משתתפת פה ... אני רוצה לכתוב לה ולכן בשם כל החברות הטובות שלכן שעומדות מהצד ורואות אתכן עוברות את רכבת ההרים המטורפת הזו .... אנחנו לא תמיד יודעות מה לעשות ואיך לנהוג ואיך להתמודד עם מצבי הרוח - אבל אנחנו כאן בשבילכן !!! אין מספיק מילים בשפה העברית להביע את ההערצה שלי אליך , את אשת קריריה שבונה את עצמה בעסק עצמאי יש לך בעל , משפחה וחברים , אני רואה ויודעת איך את מתאמצת לשמור על שפיות וחיוך מאולץ בתוך כל הבלאגן אני שומעת ממך על ההריון של ההיא , והתאומים של זאת ועל ההריון של חברה אחרת ... נצבט לי הלב בשבילך ......... אני כל כך רוצה להיות שם בשבילך ויודעת שאני לא תמיד מצליחה , אני מהלכת בין הטיפות - בודקת תמיד מה מצב הרוח היומי מנסה לתת עצה או זוית ראיה אחרת ... אני מאחלת לך לעבור את הטיפול הראשון ושיהיה גם האחרון בהצלחה. אני תמיד אהיה בשבילך במרחק טלפון או 10 דקות .... אוהבת עברו יותר מעשרה חודשים מאז שנפגשנו ודיברנו - אני מתארת לעצמי שהיא נמצאת בפורום זה ולכן אני כותבת כאן שוב --- אני קוראת כבר כמה זמן את הפורום בניסיון להבין מה עובר עליך, ככול שאני קוראת יותר אני מבינה שאין סיכוי להתחיל אפילו להבין איך חיים ככה יום יום. את ידעת שהייתי בהריון באותו יום שהשתנתי על המקל - ביחד עם התוצאה המשמחת שלי ידעתי שיש לזה מחיר - כנראה לאבד אותך.... ראיתי מה עשה לך הריון של חברה אחרת ... ניסתי, השתדלתי, קוויתי שזה לא יקרה אבל המציאות חזקה מאיתנו ואת היית צריכה את הניתוק כדי להתמודד עם המחלה שלך ואני הייתי צריכה את הניתוק כדי להיות מסוגלת לשמוח בהריון שלי ולא להרגיש שאני צריכה להתנצל עליו. לא עובר יום שאני לא חושבת מה קורה איתך, מנסה לדלות פרטים מכל מקום - אבל עדיין פוחדת להתקשר - פוחדת לגרום יותר נזק מתועלת- פוחדת לגרום לך צער באושר שלי. אני אוהבת אותך - גם מרחוק ומחזיקה לך אצבעות בכל הקושי שאת נמצאת בו. חיפושית צהובה

בלגן2

New member
לא יודעת אם היא כאן

אבל אותי בהחלט הצלחת לרגש. הלוואי והיו לי חברות כמוך
שיהיה לך הריון קל ומשעמם.

למעלה