עושים לכם בדיקות איידס במסגרת בדיקות הדם שלכם. למרות שלא יאמרו לכם את זה כדי לא להפחיד אתכם. צה"ל עושה בדיקות דם ל כ ל ל החיילים המתגייסים, ושוב, לא רק כדי לגלות אם יש לך איידדס, אלא גם לגלות אם אתה נושא מחלות אחרות שצורכות טיפול מיוחד, או לראות את באמת מה שהצהרתם בטופס הבריאות שלכם נכון(לדוגמא אנמיה). עוד שאלות? אני יותר מאשמח לענות
שאני התגייסתי עשו רק בדיקות דם מידגמיות לכל אלא שהמספר אישי שלהם הסתיים בסיפרה 7 ולא לכולם כמו שנאמר פה. אבל אני מניח ש-lokko מעודכן יותר ממני בעיניין.
לא עושים בדיקה לכל המתגייסים אלא בצורה רנדומלית בלבד
בצו ראשון בלשכת גיוס, כאשר יש חשד שאתה בקבוצת סיכון לאיידס (אם הצהרת שאתה הומוסקסואל או שאתה משתמש בסמים ולפעמים גם בצורה רנדומלית) יעשו לך בדיקה. מדובר בבדיקות דם שהן גם לאיידס וגם למחלות נוספות. חוץ מזה, כאשר אתה עושה בדיקת דם (בכל מקום או בצבא) לא ניתן לגלות אם יש לך איידס, אלא אם נתבקשה הבדיקה מראש.
רק נתנו לי שתי זריקות והזורע כאבה לי יומיים. מה שכן, אני מקפיד לתרום דם בכל חצי שנה ולעשות בדיקת איידס באופן קבוע אז אני יודע שאם חס ושלום וחלילה וחס אז אני אדע.
למיטב ידיעתי, בדיקות הדם הן מדגמיות בלבד. אולי שינו את זה לא מזמן, אבל כשאני התגייסתי (לפני שנה ו-7) לא לקחו לי, או לאף אחד שראיתי, דם, אלא רק נתנו שני חיסונים ביד.