אולי אתם תענו לי על זה...

• פותח הנושא ora25
  • פורסם בתאריך

ora25

New member
אולי אתם תענו לי על זה...

אני לא מבין הצב"א עושה בדיקות איידס או לא? מזאת אומרת אם יש "חשד" ?איך בדיוק אמור להיות לו חשד כזה?

tali_le

New member
המממ

אני יודעת שאתה יכול לבקש אם אתה חושד שנדבקת לא יודעת חוץ מזה... טלי

LoKKo

New member
הכוונה

היא היא אם אתה נמצא בקבוצת סיכון, וכן צה"ל עושה בדיקות איידס לכל המתגייסים, ולא רק איידס אלא גם בדיקות כנגד מחלות אחרות.

tali_le

New member
../images/Emo35.gif בדיקות איידס לכל המתגייסים?

אולי תסביר??

LoKKo

New member
כן

עושים לכם בדיקות איידס במסגרת בדיקות הדם שלכם. למרות שלא יאמרו לכם את זה כדי לא להפחיד אתכם. צה"ל עושה בדיקות דם ל כ ל ל החיילים המתגייסים, ושוב, לא רק כדי לגלות אם יש לך איידדס, אלא גם לגלות אם אתה נושא מחלות אחרות שצורכות טיפול מיוחד, או לראות את באמת מה שהצהרתם בטופס הבריאות שלכם נכון(לדוגמא אנמיה). עוד שאלות? אני יותר מאשמח לענות
--

ז י ק ו

New member
לא

שאני התגייסתי עשו רק בדיקות דם מידגמיות לכל אלא שהמספר אישי שלהם הסתיים בסיפרה 7 ולא לכולם כמו שנאמר פה. אבל אני מניח ש-lokko מעודכן יותר ממני בעיניין.

tali_le

New member
לא עשו לי בכלל בדיקת דם

בעצם עשו - אבל רק בירפ"א... לא בצו ראשון... טלי

פיציק

New member
אתה בכלל לא טועה

בדיקות הדם בזמן הגיוס הן מדגמיות בלבד
לא עושים בדיקה לכל המתגייסים אלא בצורה רנדומלית בלבד
בצו ראשון בלשכת גיוס, כאשר יש חשד שאתה בקבוצת סיכון לאיידס (אם הצהרת שאתה הומוסקסואל או שאתה משתמש בסמים ולפעמים גם בצורה רנדומלית) יעשו לך בדיקה. מדובר בבדיקות דם שהן גם לאיידס וגם למחלות נוספות. חוץ מזה, כאשר אתה עושה בדיקת דם (בכל מקום או בצבא) לא ניתן לגלות אם יש לך איידס, אלא אם נתבקשה הבדיקה מראש.

soldier21

New member
לי בכלל לא לקחו דם

רק נתנו לי שתי זריקות והזורע כאבה לי יומיים. מה שכן, אני מקפיד לתרום דם בכל חצי שנה ולעשות בדיקת איידס באופן קבוע אז אני יודע שאם חס ושלום וחלילה וחס אז אני אדע.

praetor

New member
כמו שאמרו פה גם אחרים -

למיטב ידיעתי, בדיקות הדם הן מדגמיות בלבד. אולי שינו את זה לא מזמן, אבל כשאני התגייסתי (לפני שנה ו-7) לא לקחו לי, או לאף אחד שראיתי, דם, אלא רק נתנו שני חיסונים ביד.

למעלה